Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

سفیر جدید آمریکا در اتحادیه اروپا می‌گوید سازوکار ویژه اتحادیه اروپا برای حفظ برجام کارایی نخواهد داشت.

«گوردون سُندلند»، سفیر جدید آمریکا در اتحادیه اروپا در گفتگو با شبکه «یورونیوز» گفت: «آمریکا با رویکرد اتحادیه اروپا در برخورد با ایران و راهکارهای آن برای حفظ برجام پس از خروج واشنگتن از این توافق‌نامه، موافق نیست».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا در این‌باره مدعی شد: «سازوکار ویژه آنها (اتحادیه اروپا) برای مقابله با تحریمهای آتی (علیه ایران) به یک دلیل ساده کارایی ندارد و آن اینکه این سازوکار هیچ سودی برای بیشتر شرکتها ندارد. آنها یک انتخاب دارند، می‌توانند با آمریکا روابط تجاری داشته باشند یا با ایران، اما نمی‌توانند همزمان با هردو رابطه تجاری داشته باشند».

پیش از این پایگاه اینترنتی «بروکسل تایمز» در مطلبی نوشت: ایران و اتحادیه اروپا توافق کرده‌اند به رغم خروج آمریکا از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به تجارت با هم ادامه دهند. آنها به منظور دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران اخیرا سازوکاری برای حفظ کانال‌های پرداخت خارج از سیستم بانکی معرفی کردند، اما این برنامه نیز ممکن است هدف تحریم ها قرار بگیرد.

این پایگاه خبری در خصوص ابهام درباره سازوکار ویژه اتحادیه اروپا به نقل از یک منبع آگاه در بانک مرکزی اروپا تصریح کرد: مقامات اروپا تاکنون هیچ رایزنی رسمی با این بانک درباره طرحی که به سازوکار ویژه اتحادیه اروپا برای حفظ برجام معروف شده، انجام نداده‌اند.

پس از نشست وزیران طرفهای برجام در 24 سپتامبر سال جاری در نیویورک، شرکت‌کنندگان از جمله نمایندگان کشورهای فرانسه، آلمان، انگلیس، چین و روسیه از ابتکار اتحادیه اروپا موسوم به «نهادهای واسط مالی» (spv) یا سازوکار ویژه برای تسهیل پرداخت‌های مربوط به صادرات ایران به خصوص در بخش نفت و انرژی استقبال کردند.

«فدریکا موگرینی»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که ریاست این نشست را به عهده داشت ضمن ابراز خوش‌بینی از نتایج این جلسه، معتقد بود که سازوکار جدید در ماه نوامبر برای اجرا آماده خواهد شد. همچنین سخنگوی بخش خدمات‌رسانی خارجی اروپا نیز بر مراحل اجرایی شدن این طرح تاکید کرد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران واشنگتن تجارت بانک مرکزی چین روسیه نفت انرژی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ایران و آمریکا چین مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیویورک پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۴۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد

به گزارش خبرآنلاین، شرکت آسترازنکا پس از اعتراف به اینکه واکسن کووید ۱۹ تولید آن به عوارض جانبی نادر اما مرگبار منجر می شود، واکسن های کرونای خود را از سراسر جهان جمع آوری کرد.

مهر در گزارشی به نقل از ایندپندنت نوشت: قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904315

دیگر خبرها

  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران