Web Analytics Made Easy - Statcounter

به بهانه آغاز نمایشگاه کار در دانشگاه شریف سری به این نمایشگاه زدیم و از حال و هوای دانشجویان و شرکت‌های استارت‌آپی و دانش بنیان گزارشی آماده کردیم.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمیده آقاجانی - فارغ از این که درس خوانده باشید یا نه، دانشگاه رفته باشید یا نه، قطعا اگر جوان باشید بزرگترین دغدغه زندگیتان پیدا کردن یک شغل مناسب خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با رشد و پیشرفت ایران در بخش گسترده‌ای از علوم مختلف و ایجاد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی حالا دیگر شاهد آن هستیم که بخش اعظمی از جمعیت جوان کشور از تحصیلات عالیه برخوردارند.
جمعیتی تحصیل کرده‌ای که هر روز به تعداد آن افزوده می‌شود، اما ظرفیت‌های بازار کار به همین نسبت پیشرفت نکرده و رشد مناسبی نداشته است. البته نباید از این مسئله نیز غافل شویم که بخش عمده‌ای از این معضل به سیاست گذاری‌های کلان کشور در حوزه آموزش عالی باز می‌گردد، امروز شاهد این هستیم که به دلیل عدم تناسب برخی رشته‌های تحصیلی با نیاز بازار کار بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی در ورود به بازار کار با مشکلات اساسی مواجه هستند و همین امر موجب افزایش نرخ بیکاری و پایین بودن بهره‌وری در کشور می‌شود.
از آنجا که بازار کار در کشور به نسبت تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی توسعه پیدا نکرده و از طرفی گرایش دانشجویان و شرکت‌ها به سمت علوم نوین از جمله استارت‌آپ‌ها می‌باشد، لازم است تا دستگاه‌های مختلف اقدام عملی و قابل توجهی در این حوزه انجام دهند.     شاید دانشگاه‌ها موظف به یافتن شغل برای فارغ التحصیلان خود نباشند، اما چند سالی است که دانشگاه صنعتی شریف با برگزاری یک نمایشگاه به نوعی بین دانشگاه و مشاغل ارتباط برقرار کرده و شرایطی را فراهم می‌کند تا دانشجویان و صاحبان مش اغل در یک جا جمع شده و بر اساس نیاز و توانایی‌ها با یکدیگر تعامل داشته و نیاز‌های خود را برآورده کنند.   نهمین «نمایشگاه کار» دانشگاه صنعتی شریف بهانه‌ای شد تا با حضور در جمع دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی و شرکت‌های استارت‌آپی در این نمایشگاه گفتگویی داشته باشیم.   شریفخانی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف و دبیر اجرایی نهمین نمایشگاه کار در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص لزوم برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی اظهار کرد: دانشگاه فضای تعامل بین دانشگاه و صنعت را در بعد نیروی انسانی فراهم می‌کند. در واقع دانشجویان و فارغ التحصیلان این امکان را دارند تا با فضای کار و صنعت آشنا شوند.
وی ادامه داد: در واقع این تعامل کمک می‌کند تا از طرفی دانشجویان بدانند که صنعت چه نیاز‌هایی دارد و از طرفی صنعت هم نسبت به توانمندی‌هایی که در منابع انسانی آموزش دیده شده در دانشگاه وجود دارد آشنا میشود و این شرایط فراهم است تا برای جذب از بهترین‌ها استفاده کند.
صحبت‌های این عضو هیات علمی در رابطه با محسنات برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی را در ادامه می‌توانید مشاهده کنید:   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   در انتهای نمایشگاه به غرفه دانشگاه شریف برخوردیم که جمعیت زیادی از دانشجویان دانشگاه‌های مختلف حضور داشتند. به سراغ مسعود هادیان سوپروایزر شتاب دهنده رشد دانشگاه شریف رفتیم.   وی در خصوص فعالیت‌های مرکز رشد شریف گفت: این شتاب دهنده وظیفه حمایت از استارت‌آپ‌ها و ایده‌های نوآورانه را دارد و تا تبدیل شدن این ایده‌ها به شرکت با آن‌ها همراه خواهد بود.
هادیان ادامه داد: این نمایشگاه فرصتی است تا شتاب دهنده‌ها و استارت‌آپ‌ها بتوانند تیم خود را تکمیل کرده و یا ایده‌های جدید را جذب کنند.
صحبت‌های مسعود هادیان را در ادامه مشاهده خواهید کرد:   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   مدرسه‌ای که دانشجو می‌پذیرد
نام مدرسه ما را به سمت سال‌های درس از ابتدایی تا متوسط می‌کشاند، اما جالب است که بدانید در دانشگاه هم مدرسه وجود دارد. برای آشنایی با این مدرسه می‌توانید صحبت‌های مرضیه حیدری مسئول آموزش مدرسه اشتغال دانشگاه شریف را در کلیپ زیر مشاهده کنید:   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   یک شرکت موفق که از دل شتاب دهنده شریف بیرون آمده است
یکی از شرکت‌هایی که توانسته پس از جدا شدن از شتاب دهنده دانشگاه شریف در حوزه ترجمه موفق باشد شکرت ترجمیک است. این شرکت حدود ۲ هزار مترجم دارد و با ثبت یک هزار درخواست رزومه شغلی در این نمایشگاه توانسته بود رکورد خوبی از خود به جای گذارد.
رشته‌های مهندسی کامپیوتر بازار کار بیشتری دارند
سینا ریسمانچیان ورودی ۹۵ رشته کامپیوتر در دانشگاه شریف است، وی در رابطه با این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه بیشتر برای دانشجویان رشته‌های IT فرصت شغلی ایجاد کرده است. تقریبا بیشتر غرفه‌ها تمایل دارند در حوزه علوم کامپیوتری نیروی تحصیل کرده جذب کنند و متاسفانه سایر رشته‌ها به این اندازه رشته IT فرصت شغلی برایشان ایجاد نشده است. در ادامه می‌توانید صحبت‌های تکمیلی با ریسمانچی را در کلیپ زیر مشاهده کنید:   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی سرفصل‌های دانشگاهی به درد بازار کار نمی‌خورد در میانه نمایشگاه هم با محمد حسین زاده دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه تهران همکلام شدیم. از او در خصوص رابطه بین صنعت و دانشگاه پرسیدیم. محمد معتقد است که این رابطه بسیار ضعیف بوده و در برخی رشته‌ها اصلا وجود ندارد.
وی در خصوص بازار کار برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی گفت: ما دانشجویان پایان نامه‌های خوبی داریم، اما این پایان‌نامه‌ها نباید در سطح دانشگاه باقی بماند. اگر به ما اعتماد شود قطعا آنقدر دانش داریم که بتوانیم گره‌ای از مشکلات را باز کنیم.     اما در همه صحبت‌های دانشجویی آن چه بیشتر نظر ما را به خود جلب کرد گلایه این قشر جوان از دروس و سرفصل‌های ارائه شده در دانشگاه‌ها بود. این دانشجویان معتقدند دروز دانشگاه فقط تئوری است و در دنیای واقعی کار و صنعت هیچ بهره و سودی ندارد و این دروس دانشگاهی باید بازبینی شود و بیشتر دروس کاربردی در دانشگاه‌ها تدریس شود تا پس از فارغ‌التحصیلی با دو معضل بیکاری و عدم تجربه کاری مواجه نشوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف کاریابی بیکاری شرکت های استارت آپی شرکت های دانش بنیان گزارش بیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۵۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد بزرگ صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی، مسئولان استانی، شهری و صنعتگران و کارآفرینان شهرستان دزفول در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول برگزار شد.

سید محمدمهدی صافی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در این مراسم با بیان اهمیت بالای تعامل دانشگاه با صنعت اظهار کرد این واحد دانشگاهی با داشتن رشته‌های مختلف فنی و مهندسی و دانشکده مهارت و کارآفرینی آماده ارائه خدمات به جوانان و طالبان علم و دانش است.

وی با اشاره به چشم‌انداز آینده رشته‌های علوم انسانی و فنی مهندسی در شهرستان دزفول با ابراز نگرانی خود از فاصله گرفتن دانشجویان از رشته‌های علوم پایه و فنی در سال‌های اخیر افزود: اشتغال دغدغه اصلی دانشجویان بعد از اتمام تحصیلات دانشگاهی بوده؛‌ رسالت اصلی دولت و مسئولان جذب و ساماندهی دانشجویان در بازار کار و اشتغال پایدار است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول بین کرد: پیشرفت مهارتی دانشجویان در همه رشته‌ها در این واحد دانشگاهی در مقطع کنونی، چشمگیر بوده و دانشجویان در کنار تحصیل با توجه به شعار «هر دانشجو در هر ترم یک مهارت» در حال مهارت‌آموزی هستند.

 پیوند علم و صنعت به‌منظور اشتغال جوانان با برگزاری رویداد صدرا

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان دزفول نیز با اشاره به پیشرفت علمی و صنعتی ایران اسلامی در عصر کنونی، حملات موشکی و پهپادی ایران به رژیم کودک کش اسرائیل را مرهون پیشرفت صنعتی ایران دانست و گفت:‌ برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول و پیوند علم و صنعت به‌منظور اشتغال جوانان این شهر باید به فال نیک گرفت.

علیرضا خردمند اضافه کرد: هم سو بودن رشته‌های علوم انسانی و فنی مهندسی برای پیشرفت اقتصادی و اشتغال‌زایی لازم و ملزوم هم بوده و وجود رشته‌های مدیریتی برای تربیت مدیران کارآمد ضروری است تا بتوان با علم مدیریتی برنامه‌ریزی‌های کارشناسی شده‌ای را انجام داد و در خدمت رشته‌های فنی و مهندسی و مهارتی بود تا چرخهٔ صنعت و اقتصاد به درستی بچرخد.

همکاری و تعامل مسئولان شهری دزفول برای ساخت مسکن دانشگاهیان

معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز با اشاره به علوم فناوری و آمایش‌های پیش‌بینی‌شده برای سال‌های آینده رشته‌های موجود در دانشگاه و نیاز‌های فردای ایران و استان خوزستان عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون نه تنها هیچ کمکی از دولت نگرفته؛ بلکه دولت مبالغ زیادی را به دانشگاه بدهکار است و اگر این بدهی‌های دولت پرداخت شود از زیان دهی خارج خواهیم شد.

محسن چگینی ادامه داد:‌ با همه این مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی در همه حوادث و بحران‌ها در کنار مردم و دولت بوده، ازجمله در حادثه سیل ۹۸، در زمان کرونا و در مباحث آموزشی و فرهنگی در کنار دولت بوده و خواهد بود.

وی از فرماندار دزفول و مسئولان شهری خواستار همکاری و تعامل با دانشگاه درباره ساخت مسکن استادان و کارمندان شد و مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول هم زمین مناسب و هم مجوز ساخت مسکن از سازمان مرکزی دانشگاه دارد.

مدیر اجرایی رویداد صدرا و رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز گزارشی از روند این رویداد و خدمات دانشکده مهارت و کارآفرینی ارائه کرد و استقبال صاحبان صنایع از این رویداد را بی‌نظیر دانست.

 نادر رستمی‌زاده اضافه کرد: بیش از ۵۰ شرکت صنعتی اعلام آمادگی داشتند که در این رویداد شرکت کنند که در نهایت ۳۱ شرکت صنعتی با برپایی غرفه‌هایی در این نمایشگاه و رویداد مهم دستاورد‌ها و خدمات خود را برای عموم مردم به‌ویژه صنعتگران و دانشجویان به نمایش گذاشتند.

به گزارش آنا،  در پایان مسئولان و دانشجویان با حضور در محل نمایشگاه و بازدید میدانی از غرفه‌های نمایشگاه با صنعتگران و صاحبان شرکت‌های حاضر در نمایشگاه و دستاورد‌های آنها آشنا شدند. بازارچه صنایع خلاق دانشجویی دیگر نمایشگاهی بود که پس از افتتاح نمایشگاه رواید صدرا مورد بازدید قرار گرفت و از آثار دانشجویان خلاق و هنرمند واحد بازدید کردند. نمایشگاه رویداد صدرا به مدت سه روز از ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول فعال بود و علاقه‌مندان می‌توانند هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ بعدازظهر از این نمایشگاه دیدن کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان شریف در حمایت از خیزش دانشجویان در جهان
  • ادامه حمایت دانشجویان ایرانی از خیزش دانشجویان در جهان/ دانشجویان شریف تجمع کردند+ فیلم
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه