Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بیت‌الله عبدالهی عصر امروز چهارشنبه  در دیدار مسئولان شهرستان اهر با اهالی روستای ذاخر با اشاره به اینکه تفاوت حکومت اسلامی با دیگر حکومت‌ها در پاسخگو بودن مسئولان به مردم است، اظهار داشت: اهالی روستاهای دورافتاده که برای پیگیری مشکلات مجبور هستند تا به مرکز شهرستان‌ها بیایند متحمل هزینه گزافی می‌شوند لذا باید مسئولان خود پیش‌قدم شده و با حضور در بین روستائیان نسبت به حل مشکلات آن‌ها اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به مسئولان شهرستان اهر افزود: مسئولان بیش از گذشته در روستاهای دورافتاده حضور یابند و اگر اهالی روستاها مشکلی دارند نسبت به رفع آن اقدام کنند چون در غیر این صورت روستائیان از مسئولان دلسرد می‌شوند.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس با تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی دستگاه‌ها در روستاها در خصوص تسهیلات گفت: متأسفانه بدعت غلطی که در کشور بنا شده این است که کسانی که تسهیلات می‌گیرند علاقه‌ای به برگرداندن تسهیلات ندارند و عمدتاً بانک‌ها به این دلایل سختگیری می‌کنند.

عبدالهی تصریح کرد: اخیراً تسهیلات خوبی در روستائیان و جامعه عشایری در نظر گرفته‌اند ولی متأسفانه به دلیل عدم اطلاع‌رسانی در روستاها و عشایر مناسب اغلب از تسهیلات اطلاع ندارند و از طرفی هم قبول داریم که سختگیری‌ها و دستورالعمل‌ها مانع از دریافت تسهیلات توسط روستائیان و عشایر می‌شود.

وی بابیان اینکه روستاها و مناطق عشایری شهرستان‌های اهر و هریس در حوزه زیرساخت‌های ارتباطات از قبیل تلفن ثابت، همراه و اینترنت مشکلات زیادی دارند، گفت: با گذشت ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی وقتی می‌بینیم برخی از روستاها هنوز مشکل ارتباطی دارند باعث تأسف است که دستگاه‌ها کم‌کاری کرده‌اند و اخیراً بر همین اساس جلسه‌ای با مدیران وزارت ارتباطات داشتیم تا این مشکل را رفع کنند.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس با تأکید بر اینکه عدم خدمات‌رسانی به روستائیان و مهاجرت آن‌ها به شهرها بیشتر به معضل حاشیه‌نشینی دامن می‌زند، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های دولتی اگر می‌خواهند با معضل حاشیه‌نشینی مقابله کنند حداقل‌ترین کار این است که به روستائیان خدمات در خور شان ارائه شود.

عبدالهی اضافه کرد: تاکنون هیچ‌یک از روستائیان و عشایر نتوانسته‌اند از تسهیلات حمایت و توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری بهره‌مند شوند ولی در مجموع علی‌رغم سختگیری‌ها، شهرستان اهر در پرداخت این تسهیلات رتبه نخست استانی دارد.

عدم پوشش تلفن همراه و آسفالت راه ارتباطی از جمله مهم‌ترین مشکلات روستای ذاخر است

زاهد محمودی فرماندار شهرستان اهر در دیدار با اهالی روستای ذاخر که در راستای بررسی مشکلات روستایی صورت گرفت اظهار داشت: هر مشکلی که از سوی روستائیان مطرح می‌شود اگر در شهرستان قابل‌حل باشد بدون شّک برای حل آن تلاش می‌کنیم و اگر مشکلی هم خارج از شهرستان قابل‌حل باشد یقیناً بنده و نماینده مجلس پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم.

وی افزود: روستای قشلاق ذاخر یکی از روستاهای دورافتاده شهرستان اهر است و قرار بود پیش از این‌ها به روستای ذاخر بیاییم اما چون اهالی در ییلاق بودند زمان حضور مسئولان در این روستا به فصل قشلاق موکول شد.

فرماندار شهرستان اهر، عدم پوشش تلفن همراه و آسفالت راه ارتباطی را از جمله مهم‌ترین مشکلات اهالی روستای ذاخر عنوان کرد.

آسفالت‌ریزی راه ارتباطی به طول ۷۰۰ متر، نبود آب شرب لوله‌کشی در مدرسه، عدم وجود مقطع راهنمایی که بعضاً موجب ترک تحصیل دانش آموزان می‌شود، نبود پزشک یا بهورز برای ارائه خدمات درمانی به روستائیان، نبود پل ارتباطی مناسب جهت تردد از رود قره‌سو، موانع اداری در دریافت تسهیلات عشایری از جمله مشکلاتی بود که اهالی روستای ذاخر بیان کردند.

کد خبر 4433623

منبع: مهر

کلیدواژه: حاشیه نشینی شهرستان اهر اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی کرمانشاه گرگان بوشهر خبرگزاری مهر یاسوج مشهد شهرکرد شیراز خرم آباد مرز مهران بارش باران خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۵۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستائیان و عشایر استان بوشهر گفت: در حال حاضر ۳۳ هزار نفر عضو صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستائیان و عشایر هستند و هزار نفر نیز مستمری دریافت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از بوشهر، ظهیر کاظمی در نشست با فرماندار، دهیاران و شوراهای اسلامی شهرستان تنگستان، اظهار داشت: در کشور ۲ میلیون ۵۰۰ هزار نفر عضو صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند.

وی افزود: در استان بوشهر بیش از ۱۵۰ هزار نفر می‌توانند صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر شوند که در حال حاضر ۳۳ هزار نفر عضو هستند و هزار نفر نیز مستمری دریافت می‌کنند.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر ادامه داد: در تنگستان ۲ هزار نفر عضو صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند که ۷۰ نفر مستمری دریافت می‌کنند.

کاظمی اضافه کرد: صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر در راستای تحقق یکی از اصلی‌ترین آرمان‌های انقلاب اسلامی که همان عدالت اجتماعی است تشکیل شد.

وی یادآور شد: خدماتی که در این صندوق ارائه می‌شود بعد از صندوق تأمین اجتماعی بزرگ‌ترین صندوق بیمه اجتماعی کشور است در واقع دومین صندوق بیمه اجتماعی است.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر با اشاره اینکه کشاورزان که در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر زندگی می‌کنند، می‌توانند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استفاده کنند، بیان کرد: در صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر ۷۰ درصد حق بیمه توسط دولت پرداخت می‌شود تنها یک سوم آن توسط بیمه‌شدگان یا کشاورزان، روستاییان و عشایر پرداخت می‌شود.

کاظمی افزود: ۲۴۰ رسته کشاورزی و مشاغل مختلفی که پیش‌بینی شده می‌تواند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استفاده لازم داشته باشند.

وی اضافه کرد: نگاه صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر صرفاً نگاه اقتصادی و بالادستی نیست بلکه یک نهاد اجتماعی است که در کنار مسوولیت‌های خودش در حد توان برای رفع مشکلات جامعه و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها است.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر ادامه داد: افرادی که میانگین سنی آنها بین ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند در صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر عضو شوند، افراد زیر ۱۸ سال و بالای ۵۰ سال نمی‌توانند عضو صندوق شوند.

کاظمی از طرح بیمه رایگان برای مادران سه فرزندی در مناطق روستایی و عشایری خبر داد و افزود: در راستای جوانی جمعیت دولت خدمات خوبی برای فرزند آوری در نظر گرفته که یکی از موارد که صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر باید انجام دهد بیمه کردن رایگان مادران سه فرزندی است که در استان بوشهر هزار و ۸۰۰ نفر ثبت نام کردند.

وی یادآور شد: شوراهای اسلامی و دهیاران روستاهای تنگستان در جهت اطلاع‌رسانی دقیق و همکاری صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر در خصوص خدمات داشته باشند.

منبع: فارس

کد خبر 747407

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات گروه‌های جهادی به روستائیان شهرستان خانمیرزا
  • ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند
  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود
  • ارائه خدمات رایگان به روستائیان به همت پزشکان
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری
  • رفع اختلاف مالکیت ساکنان حاشیه تالاب بین المللی انزلی مستلزم ورود جدی مسئولان مربوطه
  • لزوم توسعه خدمات کتابخانه‌ای در حاشیه شهرها و مناطق روستایی سنندج
  • خسارت سیل به قشلاق ذاخر شهرستان اهر