Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان رشته‌های پیراپزشکی دانشگاه ‌آزاد اسلامی استان در سال جدید به مشکل خورده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به‌ نقل از آناج، سوءمدیریت سازمان سنجش موجب بروز مشکلات سراسری برای دانشجویان ورودی رشته‌های پزشکی و پرستاری در دانشگاه‌‌های آزاد شده و در برخی شهرستان‌ها اعتراضاتی را به‌وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از دانشجویان رشته‌ی پرستاری دانشگاه آزاد بناب طی گفت‌وگویی با خبرنگار آناج این مشکل را سراسری می‌خواند و عنوان می‌کند: بنده دو هفته‌ای می‌شود سر کلاس می‌روم، شهریه‌ام را نیز پرداخت کرده‌ام و کارت دانشجویی صادر شده است اما اکنون می‌گویند شما پذیرفته نشده‌اید و اشتباهی رخ داده است.

وی می‌افزاید: یکی دیگر از دوستان بنده در رشته‌ی پزشکی پذیرفته شده بود و در طول یک ماه اخیر به‌اجبار دوبار او را منتقل کرده‌اند و حالا دانشگاه سوم که ارومیه می‌باشد از پذیرش او امتناع می‌کند و می‌گویدانصرافی‌ها را ثبت‌نام نمی‌نماید.

این دانشجو با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی پاسخ قانع‌کننده‌ای ندارد و علت این بلبشو را ایراد در سیستم سازمان سنجش می‌خواند، خاطرنشان می‌سازد: عده‌ای با رتبه‌های مناسب از هیچ دانشگاهی پذیرفته نشده‌اند و با این حال دارندگان رتبه‌هایی بدتر از آنان در رشته‌های پزشکی و پرستاری پذیرفته شده‌اند.

وی بیان می‌دارد: به‌خاطر مشکلات موجود اکنون یا دانشجویان را به شهرهای دیگر می‌فرستند و یا کلاً آنان را راهی خانه می‌کنند!

از صحبت‌های این دانشجو مشخص است از همان ابتدا روند پذیرش دانشجو در سیستم سازمان سنجش در رشته‌های پیراپزشکی دچار مشکل شده است و روند توزیع دانشجویان و سهمیه‌بندی آنان با رتبه‌هایشان سازگاری ندارد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۵۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور