Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-27@01:45:22 GMT

لزوم استفاده بهینه از تمام امکانات صنعت برق

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۱۶۹۸۸

به گزارش پارس نیوز، 

به نقل از وزارت نیرو (پاون)، محمد حسن متولی‌زاده در حاشیه بازدید از معاونت هماهنگی انتقال، ضرورت استفاده بهینه از امکانات و دارایی‌های صنعت برق در شرایط جنگ اقتصادی را دو چندان توصیف کرد و با تأکید بر اولویت پیک ۹۸ در برنامه‌های صنعت برق، پاسخگویی سریع و استفاده از سازوکار‌های پیشگیری و آمادگی در بخش بهره برداری شبکه برق کشور را حایز اهمیت دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل توانیر با اشاره به گستردگی حیطه عملکرد معاونت هماهنگی انتقال توانیر، بهره‌مندی از نیرو‌های متخصص و توانمند را از ویژگی‌های این معاونت برشمرد و با تأکید بر اهمیت پاسخگویی سریع در بهره برداری و سرعت عمل در رویارویی با اتفاقات و بازیابی سیستم، مباحث حفاظت و اتوماسیون و استفاده از مکانیزم‌های پیشگیری و آمادگی را از نکات با اهمیت ذکر کرد.

وی ارتقای وضعیت نیروی انسانی شرکت‌های بهره بردار را حایز اهمیت خواند و با اشاره به ۵ برابر بودن ظرفیت مگاولت آمپر شبکه نسبت به پیک بار، حل مشکلات از طریق توسعه را غیربهینه دانست.

در ابتدای این نشست، سید زمان حسینی معاون هماهنگی انتقال توانیر با ارایه توضیحاتی در خصوص چارت سازمانی، به تبیین خلاصه‌ای از ماموریت ها، برنامه‌ها و اقدامات دفاتر فعال این معاونت پرداخت.

وی بهره برداری شبکه سراسری برق کشور را از وظایف این معاونت ذکر کرد و گفت: در صورت بروز هرگونه اتفاق در شبکه، همکاران بلافاصله از طریق سیستم متوجه می‌شوند و پیگیری‌ها را تا رفع عیب ادامه می‌دهند و حوادث با بهره گیری از دستورالعمل‌ها و روش‌ها به اتفاق شرکت مدیریت شبکه مورد بررسی، ریشه‌یابی و تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد.

حسینی زمان بندی تعمیر و نگهداری و اصلاح و بهینه سازی را از فعالیت‌های مهم عنوان کرد و روند افزایشی آلودگی و مشکلات هارمونیک‌ها در شبکه را از دیگر مسائل برشمرد که طی چند سال اخیر با همراهی شرکت مدیریت شبکه، حساسیت‌های لازم نسبت به خازن‌گذاری ایجاد شده است.

در این نشست هاشم علیپور مدیرکل دفتر فنی نظارت بر شبکه انتقال گزارشی اجمالی از ماموریت‌ها و اقدامات این دفتر ارایه کرد.

وی با تأکید بر تمرکز روی بخش‌های بهره‌وری و توانمندساز، از تدوین ۳۲ دستورالعمل حساس و مورد نیاز صنعت برق از سال ۹۰ تاکنون خبر داد و گفت: شرکت‌های برق منطقه‌ای دستورالعمل‌ها و استاندارد‌های مورد نیازشان را که لازم است در شبکه پیاده سازی شود، به ما اعلام می‌کنند و ما نیز بر اساس نیاز‌ها برنامه ریزی و با تشکیل کار گروه‌ها نسبت به تهیه و تدوین آن‌ها اقدام می‌کنیم.

مدیرکل دفتر فنی نظارت بر شبکه انتقال، درصد برنامه‌های نگهداری و تعمیرات شبکه انتقال و فوق توزیع در سال ۹۶ را ۹۳.۶ عنوان کرد که تا قبل از سال ۹۶ بالای ۹۵ درصد بود و نشان می‌دهد تعمیر و نگهداری شبکه قدرت با وجود بالا بردن حساسیت‌ها در حال کاهش است.

در ادامه سید اعتضاد مقیمی مدیر دفتر HSE در این نشست به تبیین خلاصه عملکرد این دفتر به تفکیک سه گروه ایمنی، محیط زیست و بهداشت پرداخت و با اعلام وضعیت موجود، اقدامات ۲۰ گانه این دفتر را تشریح کرد.

در ادامه این نشست معاون دفتر فنی نظارت بر شبکه انتقال، مدیرعامل و معاون نیروگاه سد منجیل، مدیران دفاتر، رییسان گروه‌ها و کارشناسان ارشد معاونت هماهنگی انتقال توانیر ضمن تبیین اقدامات به تشریح مهم‌ترین چالش‌های پیش رو پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: وزارت نیرو جنگ صنعت برق نیروی انسانی مشکلات معاون محیط زیست استاندارد برق صنعت محیط زیست مشکلات پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۶۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تاکید بر لزوم کاهش مصرف کیسه ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی گفت: درخصوص مدیریت پسماند به ویژه در حاشیه رودها نیازمند اقدامات اساسی هستیم.

میر محمد غراوی در گفت و گو با ایسنا، در تشریح روند مدیریت پسماند در سطح استان تهران گفت: باید با تدبیر و اتخاذ اقدامات اساسی از تبعات منفی پسماند در سطح استان جلوگیری کنیم.

وی افزود: بی تردید انباشت پسماند در حاشیه برخی رودخانه‌ها و مبادی ورودی و خروجی شهرها و روستاها، زیبنده استان تهران نیست. این معضل علاوه بر ایجاد منظره نامناسب، موجب انتشار بوی نامطبوع، تجمع حشرات و حیوانات موذی می‌شود که باید با مشارکت مردم، اقدامات اساسی در راستای جلوگیری از این امر و پاکسازی این نقاط توسط مسؤولان ذیربط صورت پذیرد.

غراوی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی کاهش مصرف کیسه‌ها، ظروف و محصولات یک بار مصرف پلاستیکی ادامه داد: بدون تردید برای فرهنگ سازی در این زمینه باید از خودمان شروع کنیم و با استفاده از تجربیات جهانی این موضوع را ترویج و گسترش دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • کیانی: با تمام وجود برای المپیک آماده می‌شوم / مسئولین المپیک را با تمام امکانات حمایت کنند +فیلم
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • حماس : تصمیمی برای انتقال به سوریه نداریم
  • حماس: تصمیمی برای انتقال به سوریه نداریم
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳