Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@11:42:38 GMT

عوارض خطرناک نگه داشتن عطسه

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۱۷۹۴۳

یک متخصص گوش گلو و بینی با بیان اینکه انقباض عضلات، هوای داخل ریه را با فشاری بالا به سمت بیرون هدایت می‌کنند، گفت: نگه داشتن عطسه می‌تواند آسیب‌هایی جدی به ریه، گوش و گلو وارد کند. ناطقان: محمد عمرانی متخصص گوش گلو و بینی؛ درباره نگه داشتن عطسه و ضررهای ناشی از آن گفت: عطسه کردن در واقع واکنش شما به برخی از محرک‌هاست؛ این واکنش ماهیچه‌های سینه، ماهیچه‌های گرداگرد ریه، گردن و دهان را درگیر کرده و فشاری زیاد به آن‌ها وارد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در واقع عطسه برای بازگرداندن ناگهانی هوای داخل ریه‌ها و مقابله با عامل محرک رخ می‌دهد، در این بین نگه داشتن عطسه ممکن است در برخی موارد منجر به آسیب رسانی به بافت‌های دهانی، گلو، تار‌های صوتی، بینی و گوش‌ها شود.
عمرانی تاکید کرد: انقباض عضلات، هوای داخل ریه‌ را با فشاری بالا به سمت بیرون هدایت می‌کنند؛ اگر این هوا امکان خروج از دهان را نداشته باشد، برای خروج مجاری دیگر مانند گوش و بینی را انتخاب می‌کند و از آنجایی که فشار بسیار بالاست و راهی برای آن وجود ندارد، به ایجاد آسیب‌های بافتی در افراد منجر می‌شود.
این متخصص گوش، گلو و بینی با اشاره به اینکه به عطسه پر فشار نیازی نیست،‌گفت: گاهی فشار وارد شده به اندازه‌ای زیاد می‌شود که به مخاط و مجاری تنفسی و یا پرده گوش فرد آسیب می‌رسد؛ ممکن است خونریزی‌های شدید بینی، پارگی پرده گوش و در مواردی بسیار نادر پارگی ریه و تجمع هوا درون قفسه سینه فرد را به دنبال داشته باشد.
منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: نگه داشتن عطسه ، ریه ، مجاری تنفسی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نگه داشتن عطسه ریه مجاری تنفسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۷۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • عملیات خطرناک نجات حیوانات خانگی هنگام فوران آتشفشان + فیلم
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • پرِگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D