Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، در شرایطی که فشارها بر عربستان سعودی برای پاسخ به افکار عمومی دنیا در موضوع قتل احتمالی «جمال خاشقچی»، روزنامه‌نگار منتقد سیاست‌های آل‌سعود شدت گرفته «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه در جمع خبرنگاران کاخ سفید بار دیگر بر حمایت از ریاض تاکید کرد.

ترامپ در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا او در تلاش است  بر جرائم رژیم سعودی در پرونده قتل خاشقچی سرپوش بگذارد گفت: «نه به هیچ وجه! من فقط می‌خواهم بدانم چه اتفاقی رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت: «حالا که حرف به اینجا کشید این را هم بگویم که عربستان سعودی از متحدان مهم ما در خاورمیانه بوده است. داریم ایران را متوقف می‌کنیم-نه اینکه تلاش کنیم متوقفش کنیم، داریم این کار را انجام می‌دهیم.»

ترامپ درباره اقدامش برای خارج کردن آمریکا از برجام گفت: «وقتی از آن توافق مضحک که دولت قبل انجام داده بود خارج شدیم، گام بزرگی رو به جلو برداشتیم. توافق هسته‌ای ایران را می‌گویم که ۱۵۰ میلیارد دلار پول و ۱.۸ میلیارد دلار پول نقد برای ایران آورده داشت.»

وی در ادامه صحبتش را به موضوع عربستان تغییر داد و گفت: «آنها متحدمان هستند. متحدان خیلی خوب دیگری هم در خاورمیانه داریم، اما وقتی به عربستان نگاه می‌کنیم می‌بینیم که آنها متحد ما و خریداران مقادیر هنگفتی از تجهیزات نظامی‌ و کالاهای دیگر ما هستند.»

رئیس‌جمهور آمریکا به سفر سال گذشته‌اش به ریاض اشاره و تصریح کرد: «وقتی من آنجا رفتم، آنها قول دادند ۴۲۰ میلیارد دلار کالا و ۱۱۰ میلیارد دلار تجهیزات نظامی از ما خریداری کنند. اینها عظیم‌ترین سفارش‌ها در تاریخ این کشور و شاید حتی در تاریخ جهان هستند.»

ترامپ تاکید کرد: «بنابراین، آنها متحد مهمی هستند، اما من می‌خواهم بدانم چه اتفاقی افتاده و مقصر چه کسی است. احتمالاً تا پایان هفته این را متوجه می‌شویم.»

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه چرا اف‌بی‌آی را مامور تحقیق درباره پرونده قتل احتمالی خاشقچی نمی‌کند گفت: «یک دلیلش اینکه او شهروند این کشور نبود و درباره این تصمیم خواهیم گرفت. ضمن اینکه شما چه می‌دانی تا الان [اف‌بی‌آی] را [برای تحقیق] نفرستاده باشیم؟»

جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد از زمان ورود به ساختمان کنسولگری عربستان سعودی در استانبول از سه‌شنبه ۱۰ مهرماه ناپدید شده است. برخی مقام‌های ترکیه‌ای گفته‌اند او در داخل این ساختمان کشته شده، اما مقام‌های سعودی معتقدند او ساختمان را ترک کرده است.

رسانه‌های ترکیه تصاویری از ورود تیمی متشکل از ۱۵ نفر از مقام‌های سعودی منتشر کرده‌اند که پیش از ورود آقای خاشقجی به ساختمان کنسولگری، وارد استانبول شده‌اند. 

جمال خاشقجی، متولد ۱۳ اکتبر ۱۹۵۸ (۲۱ مهرماه ۱۳۳۷ شمسی) روزنامه‌نگار سعودی است که قبلاً سردبیر روزنامه «الوطن» و بعد از آن مدیر شبکه خبری «العرب» بود.  

شبکه خبری «العرب» که در بحرین مستقر بود به فاصله کوتاهی بعد از راه‌اندازی تعطیل شد. این اتفاق بعد از مصاحبه این شبکه خبری با یک سیاستمدار شیعه بحرینی رخ داد که صحبت‌هایی درباره لغو شهروندی ۷۲ تبعه بحرین مطرح کرده بود. 

خاشقجی سپتامبر ۲۰۱۷ از عربستان متواری شد و بعد از آن به عنوان ستون‌نویس «واشنگتن‌پست» مقاله‌هایی در انتقاد از سیاست‌های کشورش به ویژه «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی منتشر کرد. 

وی از جمله منتقدان صریح دخالت نظامی ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی در کشور یمن بود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۷۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شما چه فکر می‌کنید آقای میلر؟

رضا نصری، حقوقدان بین الملل و کارشناس سیاسی در توئیتی به نقد موضع جانبدارانه نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد و سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور درخصوص قطعنامه شورای امنیت در قبال رژیم صهیونیستی پرداخت.

به گزارش ایسنا، وی در این توئیت با انتشار تصویری از اظهارات نماینده آمریکا درخصوص قطعنامه شورای امنیت علیه سوریه و مقایسه آن با واکنش این کشور به قطعنامه مشابه درباره رژیم صهیونیستی نوشت:

در سال ۲۰۱۸، شورای امنیت قطعنامه ۲۴۰۱ را تصویب کرد که در آن خواستار آتش‌بس فوری در سوریه به مدت ۳۰ روز شده بود. 

آن قطعنامه، قطعنامه فصل هفتمی نبود و بر اساس ماده ۲۵ منشور تصویب شده بود؛ و شورای امنیت نیز در بندهای عملیاتی آن از همان افعال و عباراتی استفاده کرده بود که در قطعنامه آتش‌بس امروز در مورد غزه استفاده کرده‌ است. 

منتها، در آن زمان، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد معتقد بود که آن قطعنامه الزام آور است و از سایر اعضای شورا هم خواسته بود «رژیم اسد را تا جایی که می‌توانیم برای تبعیت از آن تحت فشار قرار دهیم». اما امروز نماینده آمریکا مدعی است قطعنامه کنونی خطاب به اسرائیل «الزام‌آور نیست»! 

دلیل این تناقض چیست خانم توماس گرینفیلد؟

شما چه فکر می‌کنید آقای میلر؟

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • عربستان برای اولین بار در مسابقه دختر شایسته جهان شرکت می‌کند
  • عاقبت کسی که برای هموطنانش از ترامپ درخواست تحریم کرد+عکس
  • (عکس) «گوی اژدها»؛ یک شهربازی عجیب در عربستان سعودی!
  • فراز و فرودهای مناسبات عراق و عربستان/ رویکرد اقتصادی همگرایانه
  • تساوی تاریخی تاجیکستان با عربستان در جشن نوروز
  • فیلم| ساره، اولین ربات انسان‌نمای عربستان با پوشش زنانه
  • دیدار «سید عمار حکیم» با ولیعهد سعودی
  • ترامپ هم طرفدار آتش بس در غزه شد
  • شما چه فکر می‌کنید آقای میلر؟
  • افشای دیدار ضدبرجامی جان کری و سعودالفیصل در داخل هواپیما به روایت روحانی /چه کسانی ترامپ را برای خروج از برجام تشویق کردند؟