Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت:هم اکنون در این استان 146طرح نیمه تمام قابلیت واگذاری به بخش خصوصی را دارد و دستگاه های اجرایی در این زمینه اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، اقبال عباسی شامگاه چهارشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرابی چهارمحال و بختیاری، در واگذاری طرحهای نیمه تمام و قابل برون سپاری به بخش خصوصی همت بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآور شد: رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری در تمامی جلسات شورای برنامه ریزی و توسعه استان روند واگذاری طرحهای نیمه تمام و قابل برون سپاری به بخش خصوصی را گزارش دهد.
رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: شناسایی طرحهای جدید نیمه تمام و قابل برون سپاری به بخش خصوصی در دستورکار فرمانداران شهرستان های 9 گانه استان باشد.
وی گفت: شناسایی سرمایه گذاران به منظور سرمایه گذاری در بخش های مختلف چهارمحال و بختیاری و فراهم کردن تسهیلات مورد نیاز برای آنان ، از برنامه های دیگر مدیران دستگاه های اجرایی و فرمانداران شهرستان های 9 گانه استان باشد.
عباسی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی، شرکت آب منطقه ای و اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری در واگذاری طرحهای نیمه تمام و قابل برون سپاری به بخش خصوصی فعالتر عمل کنند.
وی، تعطیلی طرحهای در دست ساخت از سوی پیمانکار به دلیل داشتن طلب از مجری طرح را غیرقانونی عنوان کرد و گفت: پیمانکاران به هیچ وجه نمی توانند طرح های زیربنایی را که در آن مشغول کارند ، تعطیل کنند و باید براساس پیمان تا پایان طرح به کار خود ادامه دهند.
عباسی افزود: چنانچه هر کدام از پیمانکاران در هنگام اجرای طرح ، از مجری طرح ، معوقات یا طلبی داشته باشند آن را از طریق استانداری پیگیری کنند و طلب داشتن را بهانه تعطیلی طرحهای عمرانی قرار ندهند، چرا که براساس قانون باید از آن طرح خلع ید شوند.
وی افزود: پیمانکارانی که از 4 قبل طلب دولتی دارند،حدود 20 تا 50 درصد تعدیل دریافت می کنند.
عباسی، با اشاره به غیبت برخی مدیران کل دستگاه های اجرایی در جلسات تصمیم گیری مانند شورای برنامه ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری افزود: هیچ مدیری حق ندارد بدون هماهنگی قبلی و بدون عذر موجه، نماینده به جلسات اعزام کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: 146 طرح قابل واگذاری به بخش خصوصی از محل تملک دارایی های سرمایه ای در استان شناسایی شده است.
طهمورث الیاسی بختیاری تصریح کرد: سرمایه گذاری های بخش خصوصی و تعاونی از زمان واگذاری یا بهره برداری از 10 سال معافیت مالیاتی بهره مندی می شوند.
وی یادآور شد: زمینه های جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی در چهارمحال و بختیاری فراهم شده است و مسئولان این استان آماده همکاری با بخش خصوصی در این رابطه هستند.
الیاسی بختیاری اظهار داشت: افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی از مهمترین دستاوردهای سرمایه گذاری بخش خصوصی است.
به گزارش ایرنا، واگذاری طرحهای نیمه تمام و قابل برون سپاری به بخش خصوصی از مهمترین طرح های دولت تدبیر و امید در نقاط مختلف کشور و چهارمحال و بختیاری است.
چهارمحال و بختیاری دارای بالاترین نرخ بیکاری در بین استانهای کشور است و یکی از نیازهای این استان سرمایه گذاری بخش خصوصی است.
7362/2097

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد زيربنايي شوراي برنامه ريزي چهارمحال و بختياري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ارتقای سواد سلامت در مناطق عشایرنشین چهارمحال و بختیاری

مدیر کل آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: استراتژی مهم برنامه سلامت خانواده در کشور ارتقای سواد سلامت است، که در این راستا طرح‌های مختلفی در مناطق عشایرنشین چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، فرشید رضایی مدیر کل آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد که به مناسبت آغاز هفته سلامت صورت گرفت، گفت: امسال شعار هفته سلامت «سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت» است که در این راستا طرح ارتقای سواد سلامت قرار است برای اولین بار در مناطق عشایرنشین چهارمحال و بختیاری اجرا شود.

وی افزود: سلامت خانواده مهم‌ترین برنامه وزارت بهداشت است و نسخه جدید و به روز شده طرح پزشکی خانواده است که در ۱۷ سال گذشته انجام می‌گرفت، سعی شده چالش‌های برنامه قبلی در این طرح جدید دیده و رفع شود.

مدیرکل آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: هدف امسال هفته سلامت، پوشش همگانی سلامت خواهد بود و همه افراد باید بتوانند به نیاز‌هایی که دارند و شامل بهداشت و درمان است بدون دغدغه مالی دست پیدا کنند.

رضایی عنوان کرد: اعتقاد داریم سلامت چیزی فرارتر از پزشک، دارو و درمان است، خلق سلامت اساساً از شغل، درآمد، رفتار‌های اجتماعی و… خانواده آغاز می‌شود و به مراودات اجتماعی و عادات در محیط کار و سبک زندگی مردم بسط پیدا می‌کند.

وی افزود: اگر موفق نشویم مسیر را برای مردمی سازی سلامت هموار کنیم با بیماری‌ها روبرو خواهیم شد که در این صورت باید وارد خدمت‌رسانی در حوزه درمان شویم.

مدیر کل آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: شعار امسال هفته سلامت، روزشماری دارد، روز اول این هفته با عنوان «سلامت خانواده، حق و مسئولیت همگان» نامگذاری شده است، این عنوان مسئولیتی برای همه از مردم گرفته تا سازمان‌های غیر از زیرمجموعه وزارت بهداشت ایجاد می‌کند، همه در خلق سلامت سهیم هستند و مسئولیت دارند.

رضایی بیان کرد: استراتژی مهم برنامه سلامت خانواده در کشور ارتقای سواد سلامت است، نگاه این برنامه صرفاً پزشکی بالینی نبوده و پیشگیرانه است.

وی گفت: برای پرداختن به بحث سواد سلامت ذیل سندی که در کشور تهیه شده از محروم‌ترین و نیازمندترین افراد آغاز می‌کنیم، این طرح قرار است برای اولین بار در مناطق عشایرنشین چهارمحال و بختیاری اجرا شود، این طرح تا مهرماه در همه مناطق عشایرنشین کشور اجرایی می‌شود.

مدیر کل آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه سواد سلامت باید در نهایت عملگرایانه باشد، تصریح کرد: در مسیر افزایش سطح سواد سلامت باید معضل سرویس‌های بهداشتی مدارس مناطق عشایری که یک معضل بسیار جدی در برخی مناطق است رفع شود تا کودکان بتوانند در محیطی سالم درس بخوانند.

رضایی افزود: در ارتقا سواد سلامت دانش‌آموزان به چند قشر ویژه توجه خاص داریم، یکی مادران کودکان است که در برنامه آموزشی قرار دارند، دیگری معلمان مدارس است که باید در جریان آموزش‌ها قرار گیرند و دیگری فراهم کردن ملزومات است.

وی عنوان کرد: اولین برنامه از طرح سواد سلامت با موضوع دهان و دندان امسال در شهرستان کیار آغاز می‌شود و تا پایان سال دیگر برنامه‌ها نیز اجرا می‌شود.

دیگر خبرها

  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است
  • طرح پاکسازی زباله در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح کوله پشتی کتاب در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • وجود ۳۰۸ خانه بهداشت فعال در چهارمحال و بختیاری
  •  اجرای طرح «کوله پشتی کتاب» در چهارمحال و بختیاری
  • صدور موافقت اصولی برای راه‌اندازی یک مجتمع گردشگری در چهارمحال و بختیاری
  • گرامیداشت هفته سلامت در سپاه قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری
  • اجرای برنامه ملی سواد سلامت دانش آموزان عشایری در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح ارتقای سواد سلامت در مناطق عشایرنشین چهارمحال و بختیاری