Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار همدان گفت: بیش از ۸۰ درصداعتبارات عمرانی همدان به مراکز حاشیه‌ای شهر همدان و روستاهای محروم اختصاص یافته است. ۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۱ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، شامگاه چهارشنبه شورای اداری همدان با حضور فرماندار، حمید رضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان در مجلس، برخی مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان، دهیاران و اهالی روستا ده دلیان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی تعالی در جمع مردم روستای ده دلیان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس اظهار داشت: وجود نمایندگانی مانند دکتر حاجی بابایی که ظرفیتی ملی داشته و به دلیل ارتباطات، نقش  و نفوذی که دارند، سبب می‌شود بتوانیم از ظرفیت آنها برای رفع مشکلات همدان استفاده کنیم.

وی با اشاره به حضور نمایندگان همدان در جلسه دهیاران شهرستان همدان و اهتمام آنها برای رفع مشکلات روستاها افزود: از سال 93 تا کنون تلاش کردیم تا عمده اعتبارات همدان به روستاها تخصیص یافته و خدمات لازم در عرصه آب، برق، گاز و غیره که در توسعه روستاها نقش دارند، ارائه شود.

فرماندار همدان با بیان اینکه بیش از 80 درصداعتبارات عمرانی همدان به مراکز حاشیه‌ای شهر همدان و روستاهای محروم شهرستان اختصاص یافته است گفت: ما انجام پروژه‌های بزرگ در شهر همدان را به استاندار و نمایندگان همدان واگذار کردیم تا با استفاده از ظرفیت‌های استانی و ملی آنها را به سرانجام برسانند.

امسال 450 میلیون تومان برای آب‌رسانی به روستای ده دلیان هزینه شده است

بخشدار بخش مرکزی همدان نیز با اعلام اینکه روستای ده دلیان و گنبد از روستای کم برخوردار و محروم شهرستان همدان هستند ابراز کرد: امیدواریم با پیگیری های لازم مسئولان استان این دو دهستان به دلیل نزدیکی به بخش شرا بتوانند از اعتبارات مناطق محروم برای توسعه استفاده کنند.

وی با اعلام اینکه امسال 450 میلیون تومان برای آب‌رسانی به روستای ده دلیان هزینه شده است گفت: احیای قنوات موجود در روستاها امری ضروری است که البته این کارمهم نیز نیاز به اعتبارات عمرانی دارد.

مسئول شرکت آب و فاضلاب قهاوند نیز بیان کرد: برای آب رسانی به  65 روستای بخش مرکزی و 35 روستای بخش قهاوند 14 میلیارد تومان هزینه شده و توانسته‌ایم این گونه بخشی از مشکلات رابر طرف کنیم.

حسنی با اعلام اینکه در حال حاضر تعدادی از روستاها تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی قرار ندارند که  از دهیاران درخواست می‌کنیم برای ثبت روستاهای خود اقدام کنند ابراز کرد: روستاهای حاشیه شهر مشکلات بسیاری برای تامین آب شرب دارند که اگر موضوع الحاق روستاهایی مانند علی آباد، قاسم آباد و حسن آباد به شهر همدان نهایی شود آن وقت ما می‌توانیم خدمات بیشتری را به دیگر روستاها ارائه دهیم.

پور قاسمی رئیس بنیاد مسکن شهرستان همدان نیز عنوان کرد:امسال 11 میلیارد و 20 میلیون تومان اعتبار برای برای قیر یارانه‌ای استان در نظر گرفته شده است که از این میزان سهم همدان 5 میلیارد و 600 میلیون تومان است.

وی درباره اجرا و باز بینی طرح هادی در روستاها نیز اظهار داشت: برای 112 روستا طرح هادی تهیه شده در 40 روستا یک بار  در 10 روستا 2 بار و در برخی روستا نیز هنوز بازنگری طرح هادی انجام نشده است.

 به گزارش تسنیم، تخصیص اعتبارات بهسازی و نوسازی به روستاها، توجه به ظرفیت ایجاد اشتغال در روستاها، بر طرف کردن علل مهاجرت روستاییان از روستاها، کمبود آب شرب ، توجه به اتمام و افتتاح خانه کشتی روستای علی آباد لزوم رسیدگی آموزش و پرورش مدارس رها شده، استفاده از ظرفیین بنیاد برکت برای مدرسه سازی در روستاها،توجه به احیای قنوات در روستاها، برقی کردن چاههای کشاورزی،تعیین و تکلیف وضعیت حریم روستاهای نزدیک به شهر، لزوم اجرای بازنگری طرح هادی در روستاها و غیره از مهمترین مسائلی بود که توسط دهیاران برخی روستاها بیان شد.

انتهای پیام/ن

R41405/P1361/S6,75/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۹۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزری خبرانلاین از سنندج، هیوا لهونیان با بیان اینکه طرح تکخوانی برق روستاها در راستای توسعه عدالت اجتماعی و توسعه ی پایداری برق روستاها اجرا میشود، اظهار کرد: با برنامه ریزی های مدون و راهبردی این شرکت در طول چند سال اخیر، بیش از ۸۵ درصد از روستاهای سطح استان تاپایان سال ۱۴۰۲ طرح تکخوانی اجرا و به اتمام رسیده است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به اینکه کمتر از ۱۵ درصد روستاهای سطح استان مشمول این طرح باقیمانده است، گفت: در سال جاری با برنامه ریزی های منسجم و دقیق، کنتور برق ۲۳۶ روستای باقیمانده که مشمول ۱۴ هزار و ۷۸ خانوار روستایی میباشد از حالت بازفروش خارج و با احتساب آن تمام روستاهای استان، طرح تکخوانی اجرا و عملیاتی میگردد.

لهونیان با اشاره به اینکه در کل استان یکهزار و ۶۱۵ روستای دارای سکنه وجود دارد، گفت: از این تعداد روستا، تاکنون کنتور برق هزار و ۳۷۹ روستای استان تکخوانی و از حالت بازفروش خارج شده است.

لهونیان یکی از رویکردها و اهداف این شرکت در راستای توسعه عدالت اجتماعی، طرح «تکخوانی» نمودن برق روستاها را خواند و گفت: با اجرای این پروژه مشکلات مربوط به قرائت کنتورهای بازفروش و تطبیق با کنتورهای مادر از جمله اختلاف قیمت مصرفی درتعدادی محدود از روستاها، شفافیت و سهل الوصول شدن مطالبات مشترکین، حذف انشعابات غیرمجاز و ایجاد عدالت درصورتحساب های مصرفی مشترکین مرتفع خواهد شد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با بیان اینکه یکی از مطالبات همیشگی روستاییان تامین برق پایدار و بهره مندی از شرایط انشعاب و انرژی همچون مشترکین شهری است، افزود: در همین راستا با هدف ساماندهی قرائت و استفاده روستاییان ازخدمات غیرحضوری، طی سه سال اخیر طرح تکخوانی نمودن برق مشترکین روستایی با جدیت دردستورکار این شرکت قرار گرفته است.

شایان ذکر است با اجرای این پروژه منبعد روستاییان می توانند بخش عمده ای از خدمات خود را به صورت غیر حضوری و در بستر اینترنت یا از طریق “اپلیکیشن برق من” دریافت کنند که از جمله این خدمات می توان به دریافت و پرداخت صورتحساب، مشاهده روند مصرف، دریافت انشعاب آمپری و آزمایش لوازم اندازه‌گیری و…. اشاره کرد.

در حال حاضر بیش از ۷۵۰ هزار مشترک در بخش های مختلف خانگی، کشاورزی، صنعتی و اداری از خدمات شرکت توزیع برق کردستان بهره مند هستند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898450

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • چشم نوازی شکوفه‌های درختان گلابی در باغ‌های روستای تکه + فیلم
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • اختصاص ۸۰۰۰ مترمربع پارکینگ به روستای ابیانه
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳
  • کنتور برق ۸۵ درصد روستاهای کردستان تکخوانی شد
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند
  • عملیات آبرسانی به تنها روستای محروم از شبکه آب در باخرز خراسان رضوی آغاز شد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان