Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: طول سال تحصیلی جاری 220 مشاور در مدارس استان زنجان فعالیت می‌کنند.  محمود عباسی در گفت‌و‌گویی اظهار کرد: مشاوران در مقاطع تحصیلی مختلف در مدارس حضور یافته و در زمینه‌های مختلف به دانش‌آموزان ارائه خدمات مشاوره‌ای می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه در مقطع ابتدایی مشاوران ارتباط مستمر با اولیای مدرسه و دانش‌آموزان برقرار می‌کنند؛ بیان کرد: کمک به دانش‌آموزان در راستای آشنایی با محیط و برنامه‌های آموزشگاه دیگر اقدامی است که توسط مشاوران در مقطع ابتدایی انجام می‌شود.

وی از بررسی مشکلات موردی دانش‌آموزان و مشاوره با دانش‌آموزان مشکل‌دار توسط مشاوران در مدارس خبر داد و گفت: شناسایی و ارجاع دانش‌آموزان نیازمند به هسته و مرکز مشاوره و اجرای برنامه‌های بهداشت روان در راستای ارتقای سلامت روان دانش‌آموزان دیگر اقدامات مشاوران در مدارس است.

ارائه مشاوره‌های فردی و گروهی در مدارس زنجان

معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به آشناسازی دانش‌آموزان با ویژگی‌های رشدی به ویژه بلوغ؛ ارتباط مستمر با اولیای مدرسه و دانش‌آموزان بررسی مشکلات موردی دانش‌آموزان؛ مشاوره فردی و گروهی با دانش‌آموزان در زمینه تحصیلی، شغلی و سازشی؛ شناسایی و ارجاع دانش‌آموزان نیازمند به هسته و مرکز مشاوره از دیگر اقدامات مشاوران در مقطع اول متوسطه است؛ بیان کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم (تکمیل فرم‌های نظرسنجی، اجرای آزمون‌های مشاوره‌ای (استعداد، رغبت و سلامت روان) در راستای کمک به انتخاب رشته دانش‌آموزان) اجرای برنامه‌های بهداشت روان؛ اجرای برنامه‌های معرفی مشاغل؛ اجرای برنامه‌های همیار مشاور به عنوان پل ارتباطی بین مشاور و دانش‌آموزان از دیگر اقدامات در این حوزه است.

وی با اشاره بعه اینکه ارتباط مستمر با اولیای مدرسه و دانش‌آموزان و بررسی مشکلات موردی دانش‌آموزان از جمله اقدامات مشاوران در مدارس متوسطه دوم است؛ اضافه کرد: مشاوره فردی و گروهی با دانش‌آموزان در زمینه تحصیلی، شغلی و سازشی؛ شناسایی و ارجاع دانش‌آموزان نیازمند به هسته و مرکز مشاوره و هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به منظور کمک در انتخاب رشته دانشگاهی و شغل مناسب با توجه به استعدادها و رغبت‌های دانش آموزان و نیازمندی‌های جامعه و آماده کردن دانش‌آموزان برای کنکور با آموزش نحوه برنامه‌ریزی، آشنایی با اصول تست‌زنی و مدیریت استرس در آزمون از جمله اقدامات مشاوران در مدارس دوره دوم متوسطه است.

یک ساعت فعالیت مشاوران به ازای هر 15 دانش‌آموز

عباسی با اشاره به اینکه در سال‌جاری به ازای هر 15 نفر دانش‌آموز یک ساعت فعالیت مشاوران در مدارس متوسطه اول و دوم اختصاص یافته است؛ اظهار کرد: در صورت وجود نیروی کسری ساعت موظف به مدارس ابتدایی با همان اشل مشاوره تخصصی می‌شوند؛ ادامه داد: ارائه خدمات مشاوره‌ای در مدارس خاص شامل شاهد و تیزهوشان بر اساس اشل خاص آموزشگاه است.

معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه تعداد مشاوران شاغل در آموزش و پرورش استان زنجان 220 نفر است؛ بیان کرد: این افراد در تمامی مقاطع مشغول هستند.

وی با اشاره به اینکه از مجموع مشاوران فعال در مدارس استان زنجان 126 نفر مشاور خانم هستند؛ اضافه کرد: 94 مشاور آقا نیز در مدارس استان زنجان فعالیت دارند.

عباسی با اشاره به اینکه در مدارس ابتدایی که مشاور فعالیت ندارد یک نفر از همکاران آموزشگاه به عنوان رابط هسته مشاوره فعالیت می‌کند؛ افزود: به هسته‌های مشاوره هر 350 نفر دانش‌آموز یک ساعت فعالیت اختصاص یافته است.
 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فعالیت سال تحصیلی جاری 220مشاور مدارس استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۹۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: طبق قانون مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند و مدارس برای ارتقای جایگاه علمی و افزایش میانگین نمرات نهایی دانش‌آموزان باید اقدامات موثری را به انجام برسانند.
وی افزود: ۵۷ درصد مدارس غیردولتی سراسر کشور در مقطع ابتدایی است. بر اساس آمار اعلامی تا ۱۴۰۵ تراکم دانش‌آموزدر دوره ابتدایی کاهش زیادی خواهد داشت. محمودزاده با بیان اینکه ۲ درصد مدارس غیردولتی فنی‌حرفه‌ای و ۳ درصد دیگر کاردانش هستند، گفت: تعداد دانش‌آموزان مدارس غیردولتی در هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای در سال گذشته رشد خوبی داشته است.
وی بر ثبت اطلاعات همه دانش‌آموزان و پرونده آنها در سامانه سیدا تاکید کرد و افزود: ساختار سازمانی مدارس و مراکز باید درست باشد و موسسین و مدیران مدارس بایست در جهت انجام برنامه‌های عملیاتی و تقویم اجرایی نهایت دقت را داشته باشند.
معاون وزیر آموزش و پرورش به تراز علمی دانش آموزان و امتحانات نهایی در خرداد ماه اشاره کرد و گفت: طبق قانون مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند و مدارس برای ارتقای جایگاه علمی و افزایش میانگین نمرات نهایی دانش آموزان باید اقدامات موثری را به انجام برسانند.
محمودزاده بر توسعه و راه‌اندازی هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای در راستای افزایش توانمندی‌ها و مهارت‌افزایی نسل آینده در استان‌ها تاکید کرد و گفت: حتی شهر‌هایی که امکان راه‌اندازی هنرستان را ندارند می‌توانند دو رشته فنی را در ضمیمه مدارس متوسطه راه‌اندازی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • بازدید دانش‌آموزان مدارس میاندوآب از دانشگاه آزاد اسلامی
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • برگزاری نمایشگاه عکس در هوراند
  • ظلمی به نام تنبیه بدنی