Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ بر اساس گزارش سالانه شاخص رقابت‌پذیری جهانی که با لحاظ کردن ۴ زیرشاخص و ۱۲ رکن تنظیم شده و اطلاعات ۱۴۰ کشور جهان در آن جهت رتبه‌بندی مورد بررسی قرار گرفته، ایران توانسته است ۵۴.۹ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ممکن را کسب  کند. این در حالی است که در گزارش سال گذشته که با فرمتی متفاوت تنظیم شده بود، ایران با کسب ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ از ۷ امتیاز ممکن، رتبه ۶۹ جهان را به خود اختصاص داده بود. البته مجمع جهانی اقتصاد رتبه‌بندی سال گذشته را نیز بر اساس معیارهای جدید تغییر داده است که این مسئله باعث تغییر رتبه سال گذشته ایران از ۶۹ به ۸۸ شده است.

جایگاه منطقه‌ای ایران در رتبه‌بندی جدید شاخص رقابت‌پذیری جهانی به مانند سال‌های گذشته همچنان نازل است به‌طوری که در بین کشورهای مورد بررسی در خاورمیانه و شمال آفریقا تنها سه کشور الجزایر، مصر و یمن در جایگاهی پایین‌تر از ایران قرار گرفته‌اند.


ایران در اغلب ارکان دوازده‌گانه شاخص رقابت‌پذیری جهانی امتیاز پایینی کسب نموده و به تبع آن رتبه‌ای نه چندان مناسب را به خود اختصاص داده است. بدترین عملکرد ایران در دو رکن بازار کالا و بازار کالا بوده است، به‌طوری که ایران با کسب امتیاز ۴۲.۰ در رکن بازار کالا و ۴۳.۱ در رکن بازار کار، در بین ۵ کشور قعرنشین جهان (۱۴۰ کشور مورد بررسی) جای گرفته است. بهترین عملکرد ایران نیز در دو رکن اندازه بازار و قابلیت نوآوری بوده است. جدول زیر امتیاز و جایگاه ایران را در هر یک از ارکان دوازده‌گانه شاخص رقابت‌پذیری جهانی  نشان می‌دهد.


در گزارش جدید مجمع جهانی اقتصاد، کشورهای آمریکا، سنگاپور، آلمان و سوئیس بدون هیچ‌گونه تغییری نسبت به سال گذشته، رتبه‌های اول تا چهارم را در شاخص رقابت‌پذیری جهانی به خود اختصاص داده‌اند. کشورهای ژاپن، هلند، هنگ‌کنگ، انگلیس، سوئد و دانمارک نیز در رتبه‌های پنجم تا دهم جای گرفته‌اند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شاخص رقابت پذیری مجمع جهانی اقتصاد ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنکینگ المپیکی تکواندو اعلام شد/ صعود کیانی به رده دوم

به گزارش خبرنگار مهر، سایت رسمی فدراسیون جهانی تکواندو همانند ماه‌های گذشته رنکینگ المپیکی تکواندوکاران در ماه «مه» رامنتشر کرد که ثبت امتیازات مسابقات بین المللی موجب صعود تکواندوکاران کشورمان شد و در میان المپین ها، ناهید کیانی با یک پله صعود جای «جید جونز» قهرمان پرآوازه جهان را در رده دوم گرفت.
در وزن ۵۸- کیلوگرم گروه آقایان، مهدی حاجی موسائی با جمع امتیازات ۳۲۵.۵۲ امتیاز و بدون تغییر در رده ششم رده بندی ایستاد. در همین وزن ابوالفضل زندی با کسب ۲۱۵.۳۷ امتیاز و یک پله صعود در جایگاه سیزدهم جهان قرار گرفت. متین رضایی در وزن ۶۸- کیلوگرم، با ۲۰۰.۴۰ امتیاز و یک پله صعود در رده شانزدهم ایستاده است. رضا کلهر با وجود دوری از میادین در جایگاه ۴۸ جهان قرار دارد.

در وزن ۸۰- کیلوگرم، مهران برخورداری مرد المپیکی ایران با ۲۴۸.۷۵ امتیازو بدون تغییر در رده نهم ایستاد؛ میرهاشم حسینی با کسب ۱۳۱.۲۵ امتیاز و یک پله صعود در رده بیست و یکم جای دارد. آرین سلیمی دیگر المپین ایران با ۱۷۵.۵۶ امتیاز و بدون تغییر در رده بیست و یکم وزن ۸۰+ کیلوگرم، جای دارد.

در گروه بانوان و در وزن ۴۹- کیلوگرم، مبینا نعمت زاده دختر المپین ایران با ۲۳۱.۷۵ امتیازدر رده نهم ایستاده است. سوگند شیری قهرمان جهان با کسب ۱۳۱.۱۰ امتیاز در رده سی و دوم قرار دارد؛ غزل سلطانی با کسب ۱۰۱.۴۷ امتیازدر جایگاه ۴۷ قرار گرفت. سعیده نصیری هم با ۵ پله صعود و کسب ۸۴.۶۲ امتیاز در رده ۶۲ قرار دارد.

در وزن ۵۷- کیلوگرم، ناهید کیانی دختر المپیکی ایران با کسب طلای تورنمنت آزاد صربستان و ارتقای امتیازاتش به ۴۲۶.۴۳ امتیاز، با یک پله صعود در جایگاه دوم جای گرفت. در وزن ۶۷- کیلوگرم ساغر مرادی با کسب ۹۶.۱۶ امتیاز در رتبه ۴۶ ایستاد؛ سیده نرگس میرنوراللهی با ۹۳.۸۴ امتیاز در رده ۴۷ و ملیکا میرحسینی با کسب ۹۳.۰۹ یک رده بالاتر از میرنوراللهی در این وزن قرار گرفته است. در وزن ۶۷+ کیلوگرم، زهرا پوراسماعیل نیز با ۶۳.۱۴ امتیاز در رتبه ۵۱ رنکینگ المپیکی قرار دارد.

کد خبر 6094818

دیگر خبرها

  • صعود ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • صعود ناهید کیانی به جایگاه دوم جدیدترین رنکینگ المپیک
  • ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی صعود کرد
  • تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک
  • رزمی ایرانی جایگاه قهرمان پرآوازه جهان را تصاحب کرد
  • صعود کیانی به رده دوم رنکینگ المپیکی تکواندو
  • صعود «ناهید کیانی» به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • رنکینگ المپیکی تکواندو اعلام شد
  • رنکینگ المپیکی تکواندو اعلام شد/ صعود کیانی به رده دوم
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی