Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@15:53:26 GMT

مدیران خزانه‌دوست /ناتوانی یا خوش‌خدمتی؟

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۰۵۸۳

مدیران خزانه‌دوست /ناتوانی یا خوش‌خدمتی؟

برخی از مدیران استان به دلایلی از جمله ناتوانی یا خوش خدمتی در جذب بودجه های تخصصی عملکرد خوبی ندارند و این عملکرد نامناسباشان به شدت مورد انتقاد مردم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  مرصاد، خوش خدمتی شاید واژه بهتری باشد برای مدیرانی که در جذب اعتبارات دستگاه هایشان تلاش چندانی ندارند؛ آنهایی که برای ماندن در کرسی ریاستشان حاضرند خودشان را "مدیرانی کم هزینه" نشان دهند!

در این شرایط و اوضاع که دولتی ها مدام از کمبود بودجه می نالند برخی مدیران هم سعی می کنند با صرفه جویی بی مورد و البته آمارسازی در مورد کارهای نکرده بودجه ها را به خزانه برگردانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد هم این آمارهای بی سر و ته که جای بحث هم دارد می شود یک رزومه برای مدیرانی که دو دستی میز و صندلی ریاستشان را چسبیده اند؛ مدیرانی ضعیف که محصول لابی دوستان سیاسی باند زر و زور هستند!

اگر به این دخالت جریانات سیاسی، حمایت نمایندگان مجلس را هم اضافه کنید دلیل ایجاد این حاشیه امن برای مدیران ضعیف را واضح تر درک می شود و همین موضوع هم خیالشان را از بابت تحکیم جایگاهشان راحت کرده است.

در حالی که برگشت بودجه به خزانه یکی از مهمترین فاکتورهای مهم در نشان دادن ناکارآمدی مدیران است اما ظاهرا در بیکارترین استان کشور برعکس است و مدیران ناتوان فقط در کلام نقد می شوند و پاداش این خوش خدمتی شان را هم می گیرند!

جابه جایی اعتبارات از دستگاه های ناتوان به سایر دستگاه ها در سال های اخیر شاید تنها راه نجات بودجه از برگشت به خزانه بوده و این موضوع حتی گاها باعث توسعه نامتوازن بخش ها و حوزه های مختلف شده است.

یکی دیگر از چالش های مدیریتی در استان کرمانشاه مسئله مدیران مٌسن است؛ مدیرانی که انگیزه ای برای خدمت ندارند و اکثرا مدیران استان در رنج سنوات خدمت 20 سال به بالا هستند و مدیران انگیزه لازم را برای خلاقیت در انجام کارها ندارند و آنگونه که باید برای جذب اعتبارات هم تلاش نمی کنند.

قطعا بزرگترین جفا در حق مردم استان کرمانشاه که در ایجاد اشتغال و شاخص های توسعه همواره در آخرین رده ها قرار دارند و در بیکاری برند هستند، همین برگشت اعتبارات به خزانه است که نشان از ناکارآمدی مدیرانی دارد که در جذب این اعتبارات ناتوانند.

با وجود اینکه استاندار کرمانشاه هم بارها از عدم جذب بودجه توسط مدیران ناتوان ابراز گلایه و از اینکه اعتبارات در حسابها می ماند و جذب نمی شود انتقاد کرده است، اما هنوز اقدامی در جهت معرفی این افراد صورت نگرفته است.

معرفی مدیران ناکارآمد که با خیانت به حق مردم برای بالادستی های خود خوش خدمتی می کنند یک مطالبه عمومی است تا با این کار مشخص شود کدام مدیران به فکر خدمت به مردم و کدام یک به فکر حفظ مقام و جایگاه خودشان هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو /بودجه شرکت های دولتی و طرح های اعتبارات عمرانی تصویب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، جدول ۱۱ با عنوان «بودجه مصوب شرکت‌های دولتی» و پیوست سه با عنوان «شرکت‌های دولتی» را به تصویب رساندند.

آنگونه که ایسنا روایت کرده، حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس کمیسیون تلفیق در توضیحی گفت: ۶۵ درصد بودجه شرکت‌های دولتی از محل نفت است ما در این جدول بودجه شرکت‌های دولتی را شفاف کرده‌ایم که خارج از آن نمی‌توانند اقدامی انجام دهند.

تصویب جدول مربوط به اعتبارات طرح‌های عمرانی

همچنین، نمایندگان جدول پیوست یک با عنوان «اعتبار طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه دستگاه‌های اجرایی» را به تصویب رساندند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ در توضیح اظهار کرد: جدول پیوست یک مربوط به پروژه‌هایی است که در ماده ۲۳ آمده بود، پروژه‌هایی در ۲ سال گذشته حذف شده بود که ما در این پیوست آوردیم.

وی ادامه داد: این پیوست مربوط به اختصاص اعتباراتی برای زیرساخت‌های کشور است یعنی هر پروژه‌ای که باید اجرا شود در این پیوست آمده است، ما بودجه عمرانی را افزایش داده و هیچ بودجه عمرانی کم نشده است به طوری که بودجه عمرانی از ۳۷۵ همت به ۴۰۰ همت افزایش پیدا کرده است.

منظور: بازار دارو را مدیریت می‌کنیم

از سوی دیگر، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جداول بودجه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: ابهامی درباره جداول ۱۴ و ۲۱ در خصوص نرخ ارز وجود دارد که ما همین بحث را در حوزه دارو داریم، باید مشخص شود که مبنای نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی و یا چهار هزار و ۲۰۰ تومانی چیست چون در این صورت مبلغ ریالی متفاوت می‌شود به خصوص در مورد موضوع دارو که بحث مهمی است.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز که طبق روال در زمان بررسی بودجه در جلسات مجلس حضور دارد، در این باره اظهار کرد: دولت مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو را به صورت یارانه‌ای تامین می‌کند که در قالب جدول هدفمندی آمده است. عددی که امسال پیش‌بینی شده نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی ادامه داد: مبنای ما برای تامین ارز دارو نرخ مصوب کالاهای اساسی است که تصویب شده دارو و کالاهای اساسی با نرخ ارز ترجیحی تخصیص پیدا کند که این نرخ توسط کارگروهی که در قانون آمده، تعیین می‌شود لذا سازوکار در بخش اول بودجه به تصویب رسیده و ما به آن عمل می‌کنیم.

قالیباف مجددا تصریح کرد: با این توضیح آقای منظور، یعنی به جای ۷۴ همت در جدول هدفمندی باید ۱۸۰ همت با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان پیش‌بینی شود مگر آنکه بخواهیم سطح خرید و پشتیبانی از دارو را کاهش دهیم که این به معنای گران‌شدن دارو است.

مجددا منظور توضیح داد: همانطور که سال گذشته عمل شد کار در دو قسمت پیش می‌رود یکی باید بانک مرکزی مابه‌التفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی را به داروخانه و شرکت‌های پخش دارو و تولید کنندگان بدهد و قسمت دوم مابه‌التفاوت نرخ ارز است لذا ما سازوکار سال گذشته را عینا برای دارو امسال اجرا می‌کنیم. از نظر منابع پیش‌بینی شده حدود ۷۵ همت امسال آمده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته که کفایت می‌کند و می‌توانیم بازار دارو را با همین رقم مدیریت کنیم.

قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: این صحبت‌ها بدان معناست که بانک مرکزی مبنا را ۲۸ هزار و ۵۰۰ می‌گذارد و بخشی از اقدام در راستای سیاست‌های حمایتی با نرخ ۴۲۰۰ تومان است و دولت مابه‌التفاوت ریال با بانک مرکزی را تامین می‌کند.

وی تاکید کرد: این موضوع را همین جا می‌گویم اگر دولت ۱۸۰ همت برای دارو پیش‌بینی نکند وضعیت مثل پارسال می‌شود که ارز تامین نشده یا یارانه تسعیر جبران ریالی نمی‌شود نتیجه هم مشکل در بازار دارو است.

وی تاکید کرد: دارو، کالاهای مصرفی پزشکی و شیرخشک نیز مهم است که باید با سیاست‌های جبرانی ارز آن را تامین کنیم تا مشکلی به وجود نیاید.

منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه مجددا توضیح داد: مدیریت یارانه دارو مثل بازار آرد و گندم از اولویت‌های اصلی دولت است که ما آن را تامین می‌کنیم سال گذشته عملکرد در مدیریت دارو مثبت، موثر و قابل دفاع بود و امسال هم منابعی را پیش‌بینی کردیم. سازوکار تخصیص هم همان چیزی است که مجلس شورای اسلامی در بخش اول بودجه تصویب کرده است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901302

دیگر خبرها

  • هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو /بودجه شرکت های دولتی و طرح های اعتبارات عمرانی تصویب شد
  • موافقت مجلس با جدول اعتبارات طرح‌های عمرانی در بودجه ۱۴۰۳
  • مجلس با جدول اعتبارات «طرح‌های عمرانی» موافقت کرد
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به توزیع اعتبارات نیرو‌های مسلح
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • تصویب جدول توزیع اعتبارات نیروهای مسلح
  • جدول مربوط به توزیع اعتبارات نیروهای مسلح تصویب شد
  • خدمتی سخت اما دوست‌داشتنی
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر