Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@08:50:16 GMT

ايران و بوسني و هرزگوين نهال دوستي کاشتند

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۰۷۵۷

ايران و بوسني و هرزگوين نهال دوستي کاشتند

خبرگزاري آريا - بلگراد-ايرنا- طي مراسمي با حضور سفير جمهوري اسلامي ايران در بوسني و هرزگوين و شهردار منطقه تاريخي سارايوو، نهال دوستي دو کشور در پارک سفرا در سارايوو کاشته شد.

به گزارش ايرنا از سفارت ايران در سارايوو، ابراهيم حاجي بايريچ شهردار منطقه تاريخي سارايوو در مراسمي که شامگاه چهارشنبه برگزار شد، گفت: پروژه کاشت درخت هاي دوستي با کشورهاي دوست از سال 2002 در سارايوو آغاز شده و از آن تاريخ تاکنون 178 نهال توسط سفراي خارجي در پارک ديپلماتيک سارايوو غرس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: حفاظت از محيط زيست و طبيعت از ابزارهايي است که همه به آن توجه دارند و اميدواريم اين درخت همواره نشانه اي از دوستي ميان بوسني و هرزگوين و ايران باشد.
شهردار منطقه تاريخي سارايوو اضافه کرد: کاشت درخت دوستي در اين پارک نشان دهنده اهميتي است که سارايوو براي روابط با ساير ملت ها قائل است و اين درختان به عنوان نمادي از دوستي دو کشور باقي خواهند ماند.
محمود حيدري سفير جمهوري اسلامي ايران در سارايوو در اين مراسم گفت: امروز درخت دوستي ايران و بوسني و هرزگوين کاشته شد و اميدواريم نهال دوستي ايران و بوسني که سال هاست در ميان دو ملت ريشه دوانده براي هميشه پايدار و روز به روز قوي و مستحکم تر شود.
حيدري با اشاره به ديدار روز گذشته سفير بوسني و هرزگوين در تهران با حسن روحاني رئيس جمهور افزود: همانطور که رئيس جمهوري تصريح کردند، بوسني و هرزگوين جايگاه ويژه اي نزد ملت ايران دارد.
در اين مراسم همچنين سفراي هلند و ترکيه نيز درختان دوستي جداگانه اي را غرس کردند.
پيشتر در آبان 1395 شهردار تهران و شهردار سارايوو تفاهم‌نامه خواهرخواندگي امضاء کرده بودند و کاشت درخت دوستي نشانه اي از ارتقاي دوستي ميان اين دو شهر محسوب مي شود.
اروپام**436**1049
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۰۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت به‌روزسانی تجهیزات اطفای حریق در کرمانشاه

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: با توجه به صعب العبور بودن مناطق منابع طبیعی استان کرمانشاه و فرسوده بودن امکانات، به روزرسانی تجهیزات ضرورت دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، انشاالله کولانی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که امروز در استانداری برگزار شد اظهار داشت: این اداره  کل براساس وظایفی که دارد اقدام به کنترل سیل در سطح 14 شهرستان استان کرده که مؤثرترین آن مهار سیلاب در ضلع شمالی شهر کرمانشاه بود.

وی با اشاره به ضرورت رفع نیازها و امکانات حریق عنوان کرد: با توجه به صعب‌العبور بودن و فرسوده بودن امکانات و تجهیزات اطفای حریق درخواست به روزرسانی تجهیزات را داریم.

کولانی با تأکید بر مردمی‌سازی و هماهنگی بین دستگاه‌ها در اطفای حریق گفت: در بخش‌هایی از شهرستان دالاهو طی یک ساعت 740 نفر از مردم به صورت خودجوش برای اطفای حریق به کمک آمدند و حریقی که 72 ساعت طول می‌کشید با همراهی مردم به حداقل رسید.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه بیماری لورانتوس گریبانگیر جنگل‌های سراسر کشور به ویژه جنگل‌های زاگرس است افزود: این آفت بیشتر در فصل خشکسالی درختان را مبتلا می‌کند و درخواست داریم مبارزه با این آفت به صورت ملی دیده شود در غیر این صورت در سال‌های آینده این جنگل‌ها را از دست خواهیم داد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حدود 620 هزار هکتار طرح آبخیزداری اجرا شده است عنوان کرد: سهمیه و تعهد استان در زمینه کشت یک میلیارد نهال طی چهار سال حدود سه میلیون اصله نهال بوده که انجام شده اما تعهد ملی 36 میلیون نهال بوده که در صورت تأمین اعتبار ملی انجام می‌شود.

کولانی با اشاره به اینکه ظرفیت نهالستان‌های استان دو میلیون و 300 هزار اصله نهال است اما سه میلیون اصله نهال تولید و کشت شده است گفت: 600 هکتار از نهال‌های کشت شده مثمر و مابقی کشت اقتصادی است که برای تولید چوب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خوش‌شانسی دو موتورسوار از سقوط درخت (فیلم)
  • ضرورت به‌روزسانی تجهیزات اطفای حریق در کرمانشاه
  • نحوه پرورش درخت انبه با کمک میوه آن در گلدان خانگی (فیلم)
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • (ویدئو) تنها فیلم با صدای رضا شاه پهلوی بعد از ۹۰ سال؛ صدای واقعی رضاخان را بشنوید!
  • آب شرب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • امروز با حافظ : کس ندارد ذوقِ مستی میگساران را چه شد؟
  • یک روش ساده برای تکثیر درخت کاج در خانه (فیلم)
  • (ویدئو) کاشت نهال به‌جای درختان قطع شده در جنگل‌های هیرکانی