Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ طی مراسمی عبدالمجید امیرزاده به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ریگان معرفی و از خدمات بهزاد بارانی رئیس سابق تجلیل شد.

در این مراسم امین باقری فرماندار ریگان گفت :شهرستان ریگان بعد از خوزستان دومین نقطه در زمینه کانون بحران فرسایش بادی و ریزگردهادر کشور می باشد که نیمی از سال طوفان شن وگرد وغبار دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باقری افزود: گرد وغبار شدید شن سالانه بیش از 50میلیارد تومان خسارت به زیر ساخت های شهرستان وارد می نماید .

وی در ادامه بیان کرد: مالچ پاشی بعد از گذشت 13سال در این شهرستان اغاز شده است که تا کنون 5نقطه کانون بحران فرسایش بادی مالچ پاشی شده اند که با مساعد شدن هوا این نقاط افزایش می یابند .

فرماندار ریگان با اشاره به اینکه تا کنون گرد وغبار وطوفان شن 16روستا را خالی از سکنه نموده است افزود: 150روستا در محاصره شنهای روان وگرد وغبار قرار دارند .

باقری تصریح کرد : اقدامات خوبی در زمینه مهار گرد وغبار در این شهرستان در حال انجام می باشد اما به دلیل بحرانی بودن شرایط ناکافی است .

وی گفت: پروژه بین المللی اراف ال دی ال مالچ پاشی و نهالکاری در این شهرستان از جمله پروزهایی می باشند که در 58روستای شهرستان در حال اجرا می باشند .

فرماندار ریگان بیان کرد: به دلیل شرایط بحرانی ریگان وعدم تخصیص اعتبارات شاهد مهاجرت اهالی این روستاها به دیگر نقاط استان باشیم .

معاون مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان در این مراسم گفت: با توجه به شرایط شهرستان ریگان بیشترین اعتبار منابع طبیعی استان مربوط به شهرستان ریگان می باشد .

محمد فصیح زاده تصریح کرد: پروژه بین المللی ار اف ال دی ال در شهرستان ریگان در قالب توانمند سازی جوامع محلی می باشدکه 58روستا را تحت پوشش قرار می دهد .

وی افزود: با اقدامات صورت گرفته جنگل دست کاشت 6هزار هکتاری در این شهرستان احداث شد که از هجوم شنهای روان به 60روستای ریگان جلوگیری شد.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف ۱۹۰ هکتار از اراضی ملی ساوه

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری ساوه گفت: ۱۹۰ هکتار از اراضی ملی این شهرستان در سال گذشته رفع تصرف شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، کامیار گراوند رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه اظهار کرد: اداره منابع طبیعی و آبخیز داری این شهرستان در سال گذشته در قالب ۸۰ فقره پرونده، رفع تصرف ۸۸۱ هزار هکتار از اراضی ملی و چرای بی رویه چهار هزار و ۸۰۰ راس دام را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه ۶۶ فقره پرونده مربوط به تصرف اراضی و ۱۴ فقره نیز مربوط به چرای بی رویه در مراتع است اضافه کرد: با همکاری مراجع قضایی تا کنون ۱۹۰ هکتار از این اراضی پس از صدور حکم در قالب ۲۴ فقره پرونده از دست متصرفان در مناطق مختلف شهرستان خارج شده است.

گراوند یادآور شد: عمده این اراضی که از سوی متصرفان برای فعالیت‌های کشاورزی و یا ساخت ساز تصرف شده بود که پس از رفع تصرف اخذ جرایم و بازگشت به حالت اولیه این اراضی نیز پیگیری شده است.

وی افزود: پیگیری برای رفع تصرف بقیه اراضی نیز با همکاری دستگاه‌های قضایی تا صدور اسناد مالکیت به نام دولت جمهوری اسلامی ادامه دارد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه گفت: تمام پرونده‌های مربوط به چرای بی رویه نیز به سر انجام رسیده که جریمه متخلفان و اخذ تعهد قضایی از آنان از جمله نتیجه این پرونده‌ها است.

دیگر خبرها

  • ترویج اهمیت درختداری بین دانش آموزان بافتی
  • کشف و توقیف بیش از ۲ هزار کیلوگرم چوب قاچاق در ارزوئیه
  • آبگیری ۱۵ میلیون متر مکعبی سازه‌های آبخیزداری بندرلنگه
  • نشست بین المللی شورای حکام مدیریت جامع حوزه‌های آبخیزداری
  • علی سلاجقه: مالچ‌پاشی نفتی را برای همیشه از دستور کار خارج کرده‌ایم
  • مالچ‌پاشی نفتی را از دستور کار خارج کرده‌ایم
  • نهالکاری مشارکتی با همکاری شهروند طبیعت دوست در شهرستان اشتهارد اجرا شد
  • پلمب یک واحد دپوی چوب در شهرستان بهشهر
  • رفع تصرف ۱۹۰ هکتار از اراضی ملی ساوه
  • مهار ۷.۵ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی