Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-16@14:05:09 GMT

عزم جهادی سپاه برای نوسازی مدارس غیر استاندارد

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۲۰۱۲

عزم جهادی سپاه برای نوسازی مدارس غیر استاندارد

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: عزم جهادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای نوسازی ‏مدارس خشت و گلی و غیراستاندارد سیستان و بلوچستان جزم شد.‏

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا راشکی درگفت و گو با خبرنگار عصرهامون، افزود: با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان و قرارگاه محرومیت ‏زدایی سپاه تفاهم همکاری ساخت مدارس غیراستاندارد و خشت و گلی، نا ایمن و کپری فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: طی روزهای اخیر، با حضور مسئولین قرارگاه محرومیت زدایی سپاه در استان نحوه همکاری و روش های ‏روز آمد ساخت مدارس با استفاده از توان داخلی استارتاپ های دانش بنیان و مصالح مستحکم و کم هزینه مشخص شد.‏
وی اضافه کرد: در مناطق مرزی باید کار بیشتری انجام شده و مدارسی که در این مناطق قرار دارند را هر چه سریعتر بازسازی ‏کنیم، در نشستی که با مسئولین قرارگاه محرومیت زدایی سپاه انجام شد، مقرر شد ساخت فضاهای آموزشی در مناطق مرزی ‏بصورت مشارکت 50 درصدی اداره کل نوسازی مدارس استان و قرارگاه محرومیت زدایی سپاه انجام شود.‏
راشکی اضافه کرد: این موضوع، امیدبخش آینده ای درخشان در امر مدرسه سازی استان به شمار می رود و امیدواریم تمامی ‏دستگاه های توانمند بتوانند در این زمینه ورود پیدا کنند تا مشکلات، کمبودها و نبود فضای آموزشی و فضاهای غیر استاندارد به ‏طور کامل در سیستان و بلوچستان از بین برود.‏

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۲۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب و ابلاغ برنامه عدالت تربیتی وزارت آموزش‌ و‌ پرورش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ ضرغام پرنیان از تشکیل اولین جلسه قرارگاه در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: برنامه ملی قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی در سال ۱۴۰۳ را در ابعاد ملی، استانی به تصویب رسانده است.

پرنیان گفت: در طرح شهید عجمیان در سال گذشته ۱۰۰ هزار کلاس درس شاداب‌سازی و بهسازی شد، در سال ۱۴۰۳ در طرح شهید عجمیان هدف ما این است که حداقل ۷۰ هزار کلاس درس را تحویل دانش‌آموزان دهیم.»

وی افزود: سال ۱۴۰۲ در تمامی استان‌های کشور طرح شهیدعجمیان را اجرایی کردیم. استان‌های کم برخوردار را برای اجرای این طرح در اولویت قرار دادیم چراکه آنان مدرسه‌های آسیب دیده و فرسوده بیشتری دارند و کم برخوردار بوده و امکانات کمتری را خوشان می‌توانند جذب کنند. در برخی استان‌ها نیز کمتر ورود پیدا کردیم و ماموریت را به صورت جدی به خود استان واگذار کردیم. در ۱۶ استان مرزی به صورت ویژه این طرح پیگیری و اجرا شد. گلستان،  چهارمحال و بختیاری، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، کرمانشاه، ایلام از جمله این استان‌ها بود که توجه بیشتری به آنها شد.

مشاور وزیر و دبیر قرارگاه عدالت تربیتی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طرح شهید عرب با کمک خیرین، مردم، گروه‌های جهادی و با پشتیبانی سازمان نوسازی مدارس، سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی مدارس را تامین و بهسازی می‌کنیم، در حقیقت این  مسئله یکی از گره‌های کوری است که در مدرسه‌ها موجود بوده و باید به آن توجه کنیم.

وی افزود: طرح‌های کیفیت‌ بخشی آموزشی برای کمک به دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار است، قرار شد امسال اقدامات بیشتری در این زمینه صورت گیرد. بحث بازماندگان از تحصیل به عنوان یکی از مهم‌ترین ماموریت‌های آموزش و پرورش از دستورالعمل‌های جدی قرارگاه است.

پرنیان گفت: در سال ۱۴۰۳ به دنبال این هستیم معلمان جهادی و دانش‌آموزان جهادی کشور سازمان‌دهی شوند، بنا داریم گروه‌های جهادی بسیار گسترده‌ای را در مدارس راه بیاندازیم تا دیگر هیچ مدرسه‌ای منتظر پیدا شدن گروه جهادی از خارج از مدرسه برای حل مسائل و مشکلات آن مدرسه نباشد، باید کاری کنیم که مسائل خود مدرسه در صورت امکان به کمک گروه‌های جهادی همان مدرسه مرتفع شود.

دیگر خبرها

  • اهتمام و همگرایی برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار شیراز/ اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد
  • اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد
  • تاسیس بنیاد مسکن بر مبنای محرومیت زدایی بوده است
  • سپاه بازوی توانمند دولت در حوزه محرومیت‌زدایی
  • تجهیز ۳۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد به سیستم گرمایشی و سرمایشی
  • توجه ویژه به مردمی‌سازی پروژه ها و محرومیت‌زدایی در بودجه ۱۴۰۳
  • محرومیت‌زدایی یک میلیاردی خادمان رضوی در آران و بیدگل
  • مسوولان برای توسعه روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کنند
  • تصویب و ابلاغ برنامه عدالت تربیتی وزارت آموزش‌ و‌ پرورش
  • خودسازی و محرومیت‌زدایی مهمترین هدف اردو‌های جهادی است