Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اعطا، رییس کمیته معماری شورای شهر تهران گفت: جای خالی پلازاهای شهری در لایحه برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران مشاهده می شود.

اخبار اجتماعی ایران/ علی اعطا  با بیان اینکه موضوع توسعه پلازاهای شهر تهران چندان در لایحه برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران مورد توجه قرار نگرفته است، گفت: در سال 96 کمیته معماری و طرح‌های شهری مطالعه و بررسی توسعه میدان‌های پیاده و پلازاهای شهری در دستور کار قرار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با توجه به بررسی‌هایی که انجام شده است توسعه پلازاهای شهری و میدان‌های عمومی پیاده، وارد برنامه پنج ساله سوم شهرداری می شود. گفت: در بازبینی فصول فضایی-کالبدی لایحه برنامه پنج ساله سوم که به مسایل حوزه معماری و شهرسازی می پردازد، توسعه پلازاها در قالب احکام، راهبردها و اقدامات مشخصی در برنامه قرار می‌گیرد.

اعطا با بیان اینکه پلازاهای شهری و میدان‌های پیاده، کیفیت فضاهای عمومی شهر را ارتقاء می‌دهند، افزود: در ماه‌های اخیر جلسات مفصلی در رابطه با توسعه فضاهای همگانی و پلازاهای شهری در کمیته معماری شورای شهر تهران با حضور مسئولین شهرداری برگزار شد و قرار بود اقداماتی توسط برخی واحدها در شهرداری آغاز شود؛ اما علیرغم برگزاری جلسات و اتخاذ تصمیماتی در این رابطه برخی واحدهای شهرداری موفق نشدند اقدامات قابل قبولی انجام دهند.

وی افزود: شهر تهران نیازمند عرصه‌های پیاده وسیعی است که محل حضور مردم و شرکت در رویدادهای شهری باشد، به گونه‌ای که این عرصه‌ها در مناسبت‌های خاص فرهنگی، هنری، مذهبی و ... و همچنین در جریان زندگی روزمره فعال باشد و شهر را به فضایی سرزنده تبدیل کنند.

اعطا با بیان اینکه آنچه در دستور کار قرار خواهد گرفت، شناسایی عرصه‌های عمومی دارای پتانسیل به منظور تبدیل به پلازای شهری است، ادامه داد: این پلازاها با توجه به جذابیت‌ها و کیفیت بافت و بناهای مجاور، می‌توانند به لحاظ کارکردی متفاوت باشند و همچنین متناسب با مناسبت های مختلف فرهنگی، هنری، مذهبی و آیینی، کارکرد متفاوتی به خود بگیرند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۲۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی گفت: درست است که بخش‌های مختلفی برای ایجاد شهری در شأن مردم و متناسب با فرهنگ ملی تلاش می‌کنند، اما در حوزه فرهنگی نیز باید اقداماتی انجام شود برای مثال ما همچنان شاهد برخی بی‌انضباطی‌ها در آمد و شد‌ها و ارتباطات با یکدیگر هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی امین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: ما در شهری زندگی می‌کنیم که برای شاد بودن و انضباط عمومی نیازمند اقدامات گسترده فرهنگی هستیم، هرچند اقداماتی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران انجام گرفته، اما برخی از فعالیت‌های مرتبط با نظم، مشارکت، ابمنی و حقوق شهروندی خیلی کم کار شده است.

وی با بیان اینکه شهروندان از شهرداری تهران انتظار دارند تا شهری پاک، آراسته و با کیفیت برای زندگی آن‌ها ایجاد کند گفت: درست است که بخش‌های مختلفی برای ایجاد شهری در شأن مردم و متناسب با فرهنگ ملی تلاش می‌کنند، اما در حوزه فرهنگی نیز باید اقداماتی انجام شود برای مثال ما همچنان شاهد برخی بی‌انضباطی‌ها در آمد و شد‌ها و ارتباطات با یکدیگر هستیم، سوال من این است که چه میزان در حوزه فرهنگ شهروندی، ایجاد رفتار در تراز یک شهر متمدن و شهری در کلاس جمهوری اسلامی ایران تلاش کرده‌ایم؟

تشکری هاشمی تصریح کرد: سازه‌های زیباسازی، فعالیت‌های با دوام فرهنگی و آن دسته از اقداماتی که شهروندان می‌توانند از آن‌ها بهره‌مند شوند بسیار کم هستند، جشن‌هایی که به مناسبت‌ها در تهران برگزار می‌شوند تمام رسالت حوزه فرهنگی نیستند؛ و باید برای کار‌های فاخر و پر دوام و در راستای رسالت و ماموریت شهرداری و برنامه‌های مصوب شورا که نیاز شهر هستند چه اقداماتی انجام شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه مردم ما شهر را دوست دارند، اظهار کرد: باید مسئولیت اجتماعی در بزنامه‌های شهرداری خیلی پر رنگ شود.

تشکری هاشمی افزود: متاسفانه در شهر ما آموزش‌های شهروندی به درستی انجام نشده است، در بحث حمل و نقل می‌بینیم که هنگام سوار و پیاده شدن به مترو بی انضباطی‌هایی وجود دارند که تمام این‌ها حاکی از نبود آموزش‌های لازم شهروندی است.

دیگر خبرها

  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • زمان آغاز به کار تاکسی‌های برقی/ تسهیلاتی برای تاکسی‌رانان
  • تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت 
  • واریزی‌های مالیاتی به حساب شهرداری‌ها برای عمران شهری هزینه شود
  • واگن مترو از چین نیامد؛ بین شهرداری و وزارت کشور دعوا شد