Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@09:43:32 GMT

اصلاح ساختار تولید در مجتمع فولاد صنعت بناب

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۲۷۶۲

قائم‌مقام گروه مالی با بیان اینکه سهامداران تمام تلاش خود را برای برپا نگه داشتن این مجموعه انجام داده‌اند، گفت: در حال حاضر فعالیت حداقلی در ظرفیت تولید وجود دارد که باید بهبود یافته و به ظرفیت‌های بالاتری دست پیدا کنیم. وی به نگاه مثبت مدیریت جدید به ویژگی‌های خاص این مجتمع اشاره کرد و افزود: دید مثبت مدیران جدید از دو بعد به شرکت فولاد بناب حائز اهمیت است؛ نخست اهمیت فولاد بناب به لحاظ موقعیت، شرایط ایجاد شده و پتانسیل موجود و دوم نیروی جوان، متخصص و متعهدی که در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم‌مقام گروه مالی گردشگری با اشاره به فعالیت‌های چهار ماه اخیر گفت: اقدامات مفید و مثمر‌ثمر انجام شده در زمان سرپرستی مدیریت قبلی با در نظر گرفتن اینکه بودجه‌ای به مجموعه تزریق نشد، قابل تحسین است.

جهانگیری به ماموریت‌های اشاره‌شده در حکم مدیرعامل جدید این مجتمع اشاره کرد و گفت: اصلاح ساختار تولید، برنامه مدون با تمرکز جدی بر تولید، اصلاح ساختار نیروی انسانی، شبکه فروش داخلی و صادرات، برنامه‌ریزی برای ورود به بازار سرمایه، حذف هزینه‌های زائد در حوزه‌های مختلف و توسعه همه‌جانبه‌ مجتمع فولاد صنعت بناب، حمایت مسوولان دست‌اندرکار و مدیریت صحیح مهم‌ترین اولویت‌های این مجموعه است. عباس ابراهیمی، رئیس هیات‌مدیره مجتمع فولادصنعت بناب در مراسم معارفه مدیرعامل جدید با بیان اینکه فولاد بناب دارای پتانسیل عظیمی است، گفت: حضور نیروی جوان و متخصص در این مجتمع جای خوشحالی دارد. نیروی انسانی در واقع سرمایه انسانی به شمار می‌آید که حائز اهمیت است. پس از سال‌ها تجربه فعالیت در شرکت‌های فولادی و آشنایی کامل به حوزه تولید،‌ فولاد بناب را دارای نقاط مثبت و قوی می‌دانم و معتقدم این مجموعه ظرفیت آن را دارد که به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان اصلی فولاد در شمال غرب کشور خودش را ثابت کند.

ابراهیمی با اشاره به وضعیت فعلی این مجتمع افزود: اولویت کاری در حال حاضر رساندن وضعیت موجود به یک وضعیت نرمال است. در ادامه توجه به پروژه‌ها و طرح‌های توسعه‌ای جدید در چند ماه آینده در دستور کار خواهد بود. ابوتراب فاضل مدیرعامل جدید مجتمع فولاد صنعت بناب نیز در این مراسم گفت: بر‌اساس هدف‌گذاری انجام شده برای خدمت در این مجموعه حاضر و در راستای انجام این هدف در کنار کارکنان این مجتمع هستم. نایب رئیس هیات‌مدیره مجتمع فولاد صنعت بناب درباره مسائل و مشکلات مجموعه نیز گفت: موضوع خاص و قابل اشاره بحث تولید و نقدینگی است که هر بخش نیاز خود را دارد و این یعنی مدیریت بنگاه و مشکلات این مجموعه توسط مدیران ارشد در حال رفع شدن است. وی افزود: بر اساس تجربیات قبلی در ذوب آهن اصفهان که مجموعه‌ای با ۱۴ هزار نفر در حال فعالیت است، توجه ویژه‌ای به امنیت شغلی، روانی، حقوق و جو سازمانی خواهیم داشت و تاب آوری بنگاه باید بالا رود.

بر اساس این گزارش، مجتمع فولاد صنعت بناب یکی از شرکت‌های تابعه گروه مالی گردشگری بوده و بزرگ‌ترین تولید کننده فولاد در بخش خصوصی کشور است که دارای دو واحد ذوب و ریخته‌گری و هفت خط نورد است که سبد کامل محصولات فولادی با کیفیت بالا را در بازارهای داخلی و خارجی ارائه می‌کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۲۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران