Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-16@08:28:37 GMT

شکایت از کاسبان دماوند افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۲۹۹۲

شکایت از کاسبان دماوند افزایش یافت

تهران-ایرنا- رئیس اداره تعزیرات حکومتی دماوند اعلام کرد که پرونده های ارجاعی به این نهاد در حوزه این شهرستان طی 6 ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال 10 درصد افزایش داشته است.

مصطفی متو روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در این مدت یک هزار و 14 پرونده به تعزیرات دماوند در سه بخش قاچاق، صنفی و بهداشتی ارجاع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی مبلغ محکومیت های پرونده های قاچاق افزون بر چهار میلیارد و 750 هزار ریال و نیز بخش صنفی و بهداشتی یک میلیارد و 181 میلیون ریال بوده است.
این مسئول بیشتر تخلف ها را گرانفروشی، درج نکردن قیمت، صادر نکردن فاکتور و نیز بی توجهی به ضوابط بهداشتی اعلام کرد.
شهرستان دماوند در شمال شرق پایتخت واقع شده اند.
تهرام/7246/ 1008

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي تعزيرات دماوند اقدامات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۲۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد حاصل از افزایش عوارض گمرکی واردات لوازم آرایشی نصف می‌شود

بر اساس لایحه بودجه ۱۴۰۳ درآمد حاصل از افزایش ۱۵ درصد به سود بازرگانی واردات لوازم آرایشی و بهداشتی بیش از پنج میلیارد تومان پیش‌بینی شده که نسبت به سال قبل نصف شده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس جزئیات بخش دوم لایحه بودجه که از روز گذشته در کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گرفته، درآمد حاصل از افزایش ۱۵ درصد به سود بازرگانی واردات لوازم آرایشی و بهداشتی بیش از پنج میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

این رقم در بودجه سال قبل ۱۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود که نشان می‌دهد پیش بینی دولت از این ردیف درآمدی در سال جاری ۵۰ درصد کاهش داشته است. 

گفتنی است؛ از اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ واردات تمام لوازم آرایشی و بهداشتی به غیر از عطریات، متوقف شد و در پی آن دست‌اندرکاران واردات این محصولات نسبت به افزایش قاچاق لوازم آرایشی هشدار دادند، چراکه به گفته آن‌ها، تولید لوازم آرایشی در کشور پاسخگوی نیاز نیست و ممنوعیت واردات این محصولات باعث افزایش کالای تقلبی و قاچاق در بازار شده است.  

البته در این مدت چندین بار قرار شد در این تصمیم تجدید نظر شود، اما به نظر می‌رسد هنوز تصمیم جدیدی در رابطه با کاهش محدودیت‌های واردات گرفته نشده است.

آمارهای قبلی گمرک نیز نشان می‌دهد محصولات آرایشی و بهداشتی مراقبت از پوست و مو به مقدار ناچیزی وارد کشور می‌شود، اما واردات تعداد زیادی از این اقلام از قبیل کرم، صابون و لوازم آرایشی ممنوع است که به گفته مسئولان مربوطه، مبدأ ورود آنها مناطق آزاد یا قاچاق هستند یا اینکه به صورت فله وارد کشور شده و با برندهای مختلف خارجی بسته‌بندی و در بازار عرضه می‌شوند.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جریمه قاچاقچی سوخت در تربت جام
  • رسیدگی تعزیرات به پرونده ۶ متهم قاچاقچی
  • درآمد حاصل از افزایش عوارض گمرکی واردات لوازم آرایشی نصف می‌شود
  • محکومیت قاچاقچیان کالا، دام و زغال در خوزستان
  • رسیدگی به پرونده قاچاق ۲ هزار و ۲۰۰ لیتر سوخت در خرمشهر
  • جریمه قاچاقچیان کالا‌های خارجی در جلفا
  • ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور
  • قاچاقچیان کالاهای خارجی جلفا ۶میلیارد و۶۰۰ میلیون ریال جریمه شدند
  • فروشنده لوازم ورزشی قاچاق به پرداخت ۳۳ میلیارد ریال محکوم شد
  • کشف سوخت قاچاق در آبادان