Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ با توجه به اجرای موفقیت‌آمیز سیر مطالعاتی کتاب جهان‌بینی توحیدی استاد مطهری و همچنین سیر مطالعات مجازی کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» اثر مکتوب مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای(مد‌ظله‌العالی) در سال گذشته، امسال بنا گذاشته شد که با همکاری دانشجویان و طلاب سراسر کشور و جمعی از دغدغه‌مندان و فعالان جهادی در این حوزه، طرحی نو و خلاق در سبکی کاملا جدید در حوزه مطالعات با عنوان «مطالعات یک جوان مؤمن» راه‌اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف از ایجاد و اجرای این طرح این است که قشر جوان با مسئله کتاب و کتاب‌خوانی انس بیشتری بگیرد و بتواند در جهت شناخت گسترده و عمیق‌تر مبانی گام بردارد و در گام بعدی بتواند این فرهنگ را نیز در سطح جامعه اشاعه دهد. همچنین قصد این است که نشان داده شود که مطالعه کتاب چقدر ساده بوده و در مدتی محدود می‌توان کتب زیادی در موضوعات مختلف مطالعه کرد چراکه این عمل علاوه بر اینکه یک نوع نظام فکری برای فرد ایجاد می‌کند، باعث می‌شود فرد بتواند در مواجهه با حوادث مختلفی که به لحاظ سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در سطح جامعه و پیرامون رخ می‌دهد را تحلیل کرده و پاسخ مناسب و در خوری برای چرایی آن‌ها داشته باشد.
در پی اجرای طرح «مطالعات یک جوان مؤمن» در حال حاضر ، هفت گروه مطالعاتی تشکیل شده و حدود 35 نفر در حال مطالعه کتب مختلف هستند که مدیریت این طرح نیز به عهده خود افراد دانشجو و یا طلاب است اما همه آنها زیر نظر ساختار طرح فعالیت می‌کنند و به زودی نیز گروه‌های موضوعی این طرح تشکیل خواهد شد.
شاید بسیاری از افراد تصور کنند که در این طرح باید کلی زمان برای مطالعه بگذارند و کتاب خواندن مشقت‌بار است، اما این‌طور نیست؛ در این طرح فقط با دو ساعت مطالعه در روز ، می‌توان در ماه چندین کتاب را تمام کرد، همان‌طور که در حال حاضر در طول چهار ماه، 42 کتاب فوق‌العاده در این طرح مطالعه و مورد ارزیابی قرار گرفته و حدود 40 کتاب دیگر در حال مطالعه است که به برخی از آنها همچون آزادی معنوی استاد مطهری، آموزش اصول عقائد ‌آیت‌الله مصباح، انسان 250 ساله رهبر معظم انقلاب، بازگشت از نیمه راه علی الفت‌پور، جاذبه و دافعه امام علی(ع) استاد مطهری و ... اشاره کرد.
چگونگی اجرای طرح «مطالعات یک جوان مؤمن»
هر گروه مطالعاتی در این طرح متشکل از پنج نفر بوده که زمان ارائه افراد از شنبه تا چهارشنبه است یعنی هر فرد یک روز در هفته که مقرری مطالعه برای هر فرد، هفته‌ای 30 صفحه از یک کتاب است و ارائه افراد شامل خلاصه کتاب به‌صورت صوت، ورد، دست نوشت خواهد بود که پس از انتشار در گروه خودشان، توسط مدیر در کانال خصوصی طرح(متشکل از اعضای همه گروه‌ها) منتشر خواهد شد؛ روزهای پنج‌شنبه شامل نمایش فیلم و مستند در موضوعات (علمی ، دینی ، سیاسی) و روزهای جمعه اعضا به مرور ارائه‌های انجام شده و همچنین تبادل نظر و مباحثه در مورد مطالب مورد نظر می‌پردازند.
در این طرح علاوه بر آشنایی و بهره‌مندی از سبکی جدید و نو در مطالعات، سواد رسانه‌ای افراد افزایش پیدا می‌کند و دسترسی به بانک اطاعات جامع از دیگر مزایای آن است.
سینا ربیعی
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: کتاب کتابخوانی فضای مجازی دانشجویان طلاب ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۳۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرآنلاین ،این مطالعه شامل افراد میانسال مبتلا به اضافه وزن و مقاومت به انسولین بود که خود را با کاهش خفیف شناختی توصیف کردند.

مهر در خبری نوشت:نویسندگان این مطالعه عنوان می‌کنند که آنتوسیانین ها، ترکیبات زیست فعال موجود در توت فرنگی، بلوبری، و سایر انواع توت‌ها، ممکن است عامل محافظت کننده عصبی باشد.

طبق این مطالعه جدید، بزرگسالان میانسال مبتلا به اضافه وزن و مقاومت به انسولین که به مدت ۱۲ هفته توت فرنگی مصرف کردند، کاهش تداخل حافظه و افسردگی را گزارش کردند.

با توجه به اختلالات شناختی، مانند بیماری آلزایمر، که به آهستگی در طی یک دوره چند ساله که از میانسالی شروع می‌شود، ایجاد می‌شود، نویسندگان این مطالعه معقتدند تغییر رژیم غذایی ممکن است پیشرفت زوال عقل را کاهش داده و خلق و خو را بهبود بخشد.

این مطالعه بر روی آنتوسیانین ها تمرکز دارد. تحقیقات قبلی روی بلوبری - که حاوی آنتوسیانین نیز است - توسط نویسنده اصلی این مطالعه نشان داد که این ترکیب عملکرد اجرایی مغز را بهبود می بخشد.

در مطالعه حاضر پنج مرد و ۲۵ زن شرکت کردند. آنها به دو گروه تقسیم شدند: گروهی که توت فرنگی مصرف می‌کردند و گروهی که دارونما دریافت می‌کردند.

محققان سلامت عصبی و خلق و خوی افراد را قبل از شروع کارآزمایی ۱۲ هفته‌ای ارزیابی کردند.

در طول آزمایش، به گروه آزمایش دستور داده شد که یک بسته پودر مخلوط با مایع، تهیه شده از توت فرنگی کامل خشک، یخ زده و آسیاب شده مصرف کنند. بسته توت فرنگی حاوی معادل یک فنجان توت فرنگی کامل تازه بود.

محققان دارونما را طوری فرموله کردند که طعم، ظاهر و بار کربوهیدراتی مشابه پودر توت فرنگی داشته باشد.

هیچ یک از گروه‌ها برای جلوگیری از تأثیرگذاری بر یافته‌های مطالعه، توت‌های دیگری را در طول دوره آزمایشی مصرف نکردند، زیرا سایر میوه‌ها ممکن است دارای ترکیبات محافظ عصبی خود باشند.

فرضیه نویسندگان این مطالعه این است که فواید آنتوسیانین های توت فرنگی در ماهیت ضد التهابی آن نهفته است و این کاهش التهاب و کاهش استرس اکسیداتیو ممکن است در برابر زوال شناختی محافظت کند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901080

دیگر خبرها

  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • طرحی برای رسانه‌های فردای ایران
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود