Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا بازدار ظهر پنج شنبه در ستاد زارعت لرستان با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در سخنانی میزان اراضی کشاورزی استان را ۷۸۰ هزار هکتار اعلام کرد و اظهار داشت: از این میزان حدود ۶۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی دیم است.

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از سیاست های اصلی در دستور کار در لرستان تخصیص منابع آب برای حوزه کشاورزی است، عنوان کرد: با این اقدام برنامه داریم که بخش عمده ای از اراضی کشاورزی استان را به اراضی آبی تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ما در استان دارای پتانسیل اراضی دیم کشاورزی هستیم و بیش از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی دیم در لرستان وجود دارد، افزود: پیش بینی ما این بوده که امسال بیش از ۴۵۰ هزار هکتار محصول دیم در استان کاشت شود.

بازدار، بیان داشت: گندم کاران دیم در لرستان بالغ بر ۶۱ هزار خانوار در سال گذشته بوده اند و به نوعی اقتصادی بخش زیادی از مردم و روستائیان به دیم کاری و درآمد از سطوح اراضی دیم اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه علیرغم پراکنش نامحدود بارندگی ها در استان وضعیت حجم بارندگی ها تقریبا مطلوب است، گفت: یکی از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای لرستان استفاده از قابلیت اراضی دیم است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، تصریح کرد: سالانه بیش از ۲۰۰ هزار هکتار گندم دیم در لرستان تولید می شود، بالغ بر ۱۱۰ هزار تن جو دیم، ۱۰۰ هزار هکتار نخود دیم، عدس و ... سالانه در استان تولید می شود.

بازدار با اشاره به اینکه برنامه داریم که بخش عمده ای از علوفه استان که به نوعی آب زیادی مصرف می کند را از سطوح اراضی دیم برداشت کنیم، افزود: این قابلیت در استان وجود دارد.

وی، بیان داشت: در این راستا استان لرستان به عنوان یکی از استان های پایلوت در اجرای پروژه «ایکاردا» انتخاب شده است و برنامه ها در این زمینه از دو سال گذشته در استان آغاز شده است.

کد خبر 4434107

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی لرستان محصولات کشاورزی اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی کرمانشاه گرگان بوشهر خبرگزاری مهر یاسوج مشهد شهرکرد شیراز خرم آباد مرز مهران مجلس شورای اسلامی سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۳۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد

نصرت الله نیکو مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: اجرای این طرح‌ها باعث شد تا هزار و ۲۴۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به سامانه نوین آبیاری مجهز شوند و نیاز بهره برداران را برطرف سازد.

وی با بیان اینکه هزار و ۹۵۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین نیز در حال اجرای سامانه‌های نوین آبیاری است، ادامه داد: ۱۳۰ طرح برای این منظور در دستور کار قرار دارد که میانگین پیشرفت فیزیکی آنها ۶۳ درصد بوده و درحال تکمیل است.

نیکو اضافه کرد: ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز است که این عملکرد سبب شده تا در سطح کشور رتبه دهم را بین استان‌ها به دست بیاوریم.

به گفته این مسئول، سازمان جهاد کشاورزی در برنامه ریزی پیش رو باید سه هزار هکتار طرح سامانه‌های نوین آبیاری را در اراضی کشاورزی اجرایی کند که بخش قابل توجهی از این مهم نیازمند تامین اعتبار به موقع و در برخی موارد همکاری بهره برداران است.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: سامانه‌های نوین آبیاری سبب کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری و کیفیت مصرف آب می‌شود که استفاده از این روش به عنوان یکی از برنامه اصلی و هدفمند در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است