Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کیانوش حمیدیان ظهر پنج شنبه در ستاد زراعت لرستان با اشاره به اجرای طرح ارتقای امنیت غذایی در حوزه کشاورزی در سخنانی با تاکید بر اینکه اجرای این پروژه یک کار تیمی است، اظهار داشت: مهم ترین ویژگی این پروژه این بود که قسمت های مختلف بخش کشاورزی در کنار هم توانستند کار تیمی خوبی را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعیت هواشناسی در سال ۹۵ و ۹۶ بیان داشت: این میزان ۳۵۵ میلی متر بوده و حدود ۴۰ میلی متر افزایش بارندگی ها را داشتیم، اما بارندگی ها از پراکنش نامناسبی برخوردار بود.

مجری طرح ارتقای امنیت غذایی کشاورزی در لرستان با بیان اینکه روند بارندگی ها در سال های اخیر غیر قابل پیش بینی بوده و این امر موجب می شود که برای کشاورزی دیم استان برنامه ریزی دقیق و مدونی داشته باشیم، گفت: حداقل درجه حرارت در سال های ۹۵ و ۹۶ خیلی منفی تر بود و در ۹۶ و ۹۷ شرایط دمایی استان خوب بود.

حمیدیان در ادامه سخنان خود با اشاره به پروژه «ایکاردا» با هدف افزایش ۲۵ درصدی عملکرد بر مبنای سیستم غلات محور در کشت دیم، عنوان کرد: این طرح با استفاده از فناوری های نوین در استان باید عمملیاتی شود.

وی با تاکید بر ضرورت تحقیقات سازگاری ارقام در قالب این پروژه، عنوان کرد: استفاده از نیروی کارشناس، ایجاد زیرساخت های لازم برای گسترش تکنولوژی های نوین در حوزه کشاورزی دیم، توجه به معیشت کشاورز در قالب این پروژه باید مدنظر قرار گیرد.

مجری طرح ارتقای امنیت غذایی کشاورزی در لرستان با تاکید بر اینکه این پروژه در دو بخش پایگاههای نوآوری یا مرکز تحقیقات کوچک و انتقال نتایج آن به مزارع کشاورزان عملیاتی خواهد شد، تصریح کرد: از سال ۹۵ این پروژه در سطح هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی لرستان آغاز شد و در مجموع در پایان برنامه و تا سال ۱۴۰۰ این پروژه در سطح حدود ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان اجرایی می شود.

حمیدیان، بیان داشت: در این راستا باید از تمام امکانات موجود در استان برای اجرای این پروژه استفاده شود.

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد گندم دیم استان تحت پوشش پروژه «ایکاردا» قرار خواهد گرفت، عنوان کرد: در قالب این پروژه ارزیابی ارقام، توجه به حوزه دامپروری، تولید گیاهان علوفه ای در اراضی دیم، تنوع تعداد محصولات در اراضی دیم، توجه به منابع آبی، اضافه شدن ۲۱ میلیارد به درآمد کشاورزان، تحت پوشش قرار گرفتن دو هزار ۴۲۸ نفر و ... در دستور کار قرار گرفته است.

کد خبر 4434155

منبع: مهر

کلیدواژه: امنیت غذایی جهاد کشاورزی لرستان اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی کرمانشاه گرگان بوشهر خبرگزاری مهر یاسوج مشهد شهرکرد شیراز خرم آباد مرز مهران مجلس شورای اسلامی سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۴۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی گفت: پارسال با ورود دستگاه قضایی بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی رفع تصرف شده است.

وی اضافه کرد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بیش از ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در هزار و ۱۳۷ فقره به مساحت بیش از هزار و ۲۴۷ هکتار بود.

عتباتی همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی طی پارسال نیز پرداخت و افزود: دستگاه قضایی استان پارسال به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲ هزار و ۶۸۶ مورد تغییرکاربری غیرمجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی کرد.

رئیس دادگستری آذربایجان‌غربی ادامه داد: همچنین در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار به تعداد هزار و ۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی جلوگیری کرد.

عتباتی همچنین با اشاره به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی گفت: پارسال بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان رفع تصرف شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • آغاز اجرای خط انتقال ۱۰ اینچی گاز در هشترود
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ