Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز و گمیشان در مجلس با اشاره به جابه‌جایی آمبولانس‌های اورژانس اجتماعی شهرستان های کردکوی و بندر گز، گفت: این موضوع بدون هماهنگی با بنده و فرمانداران این دو شهرستان انجام شده که موضوع را از دستگاه‌های نظارتی پیگیری می‌کنم.

رامین نورقلی پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: موضوع را از مدیرکل بهزیستی استان پیگیری کردم؛ گفته شد بدلیل اینکه اورژانس اجتماعی شهرستان های کردکوی و بندرگز مجوز نداشتند، دستگاه های نظارتی، حساسیت نشان دادند و بنابراین این جابه جایی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: نباید این کار بدون هماهنگی با فرمانداران و بنده صورت می‌گرفت. با پیگیری در دستگاه های نظارتی به دنبال این هستیم که آمبولانس‌ها در شهرستان های کردکوی و بندرگز باقی بماند. انتقال این آمبولانس ها به شهرستان های ترکمن و گمیشان نیز توسط اداره کل بهزیستی استان و دستگاه های نظارتی صورت گرفت.

به گزارش ایسنا، در روزهای اخیر جابه‌جایی آمبولانس‌های اورژانس اجتماعی شهرستان‌های کردکوی و بندر گز به دو شهرستان همجوار با واکنش‌های زیادی از سوی مدیران و مردم این دو شهرستان روبه رو شده است.

حدود بیست‌ سال از تاسیس اورژانس اجتماعی می‌گذرد، اورژانسی که با هدف ارائه خدمات به آسیب‌دیدگان اجتماعی ایجاد شده است. امروزه این خودروهای اورژانس در زمره خودروهای امداد رسان تلقی می‌شوند و چهره‌ای آشنا برای مردم دارند.

اردیبهشت ۷۸ همزمان با برگزاری گردهمایی کارشناسان آسیب‌های اجتماعی، مقدمات تشکیل اورژانس اجتماعی فراهم شد و در نهایت در خرداد و تیر همان سال نیروی انسانی برای اجرای اولیه طرح در ۱۰ استان یزد، بوشهر، اصفهان، فارس، مشهد، تهران و ... آموزش دیدند. دوره‌های آموزشی تخصصی ۲۱ روزه برای کارکنان این مرکز در تهران، شیراز، انزلی و اصفهان، برگزار و سپس فعالیت اورژانس اجتماعی از یزد و مصادف با هفته دولت آغاز شد.

 هدف تاسیس اورژانس اجتماعی، کاهش پرونده‌های قضایی در راستای مداخلات اجتماعی و جایگزینی آن با مداخلات قضایی بود؛ خط 123 پیش از این برای اورژانس تهران بود که به دلیل مزاحمت‌های تلفنی زیاد آن را واگذار کرده و حال در قالب اورژانس اجتماعی فعال است. اورژانس اجتماعی مانند یک پکیج کامل است و مرکز مداخله در بحران مانند اورژانس یک بیمارستان است؛ خط تلفن ۱۲۳ هم مثل تلفن اورژانس است و خدمات سیار هم درست مثل ماشین آمبولانس بیمارستان‌هاست.

 اورژانس اجتماعی شامل ۴ بخش مرکز مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی، پایگاه خدمات اجتماعی، خط تلفن ۱۲۳ و خدمات سیار اورژانس اجتماعی است.

اورژانس اجتماعی نشان می‌دهد در چه منطقه‌ای، چه نوع آسیبی شیوع بیشتری دارد. در واقع اورژانس اجتماعی کمک می‌کند که در هر زمانی و در هرکجایی بتوانید به این سیستم دسترسی داشته باشید. برای مثال اگر دختری شبی بیرون بماند، همان شب اول زمان طلایی نجات او از آسیب اجتماعی است. اورژانس اجتماعی باید حمایت شود و اگر امروز فراگیرترین برنامه اجتماعی کشور است، باید به آن کمک کرد.  امروز طلاق، فرار، خشونت علیه زنان و افراد دچار اختلال هویت جنسی و ... موضوعات هدف اورژانس اجتماعی هستند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اورژانس اجتماعی منطقه گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۴۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است

منصور نعیم‌آبادی معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار گفت: برای هماهنگی و تحقق آمبولانس و اورژانس دریایی نشست‌های مشترکی با اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان برگزار شده است.

وی افزود: توسعه ناوگان و افزایش خدمات اورژانس پیش بیمارستانی بویژه راه اندازی آمبولانس دریایی یکی از موارد مهم برای ارتقای سلامت مردم و خدمت رسانی بهتر در حوادث مختلف ترافیکی زمینی، دریایی و بحران‌های احتمالی است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: با فعال شدن آمبولانس دریایی انتقال بیمار از اسکله‌ها در شهر‌های ساحلی به دیگر شهر ساحلی یا حتی دریا به ساحل فراهم می‌شود و بدین طریق سرعت انتقال بیماران در حوادثی مانند سیل که احتمال قطع شدن راه‌های زمینی وجود دارد، افزایش می‌یابد.

وی بیان کرد: با توجه به حجم بالای ماموریت‌های اورژانس ۱۱۵، راه اندازی اورژانس دریایی سرعت خدمت رسانی به مصدومان را افزایش و مسیر رسیدن بیماران به مراکز درمانی با توجه به ساحلی بودن بیشتر شهرستان‌های تحت پوشش دانشکده، کوتاه‌تر می‌کند.

نعیم آبادی تصریح کرد: بنادر و دریانوردی مدتی است که در این راستا پیگیری و مطالعات لازم را به انجام رسانده و اعلام آمادگی کرده تا علاوه بر همکاری در حفظ، نگهداری و راهبری آمبولانس دریایی، در ایجاد اسکله‌های دسترسی به خشکی برای اورژانس دریایی اقدام کنند که جای قدردانی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود
  • واکنش هیات فوتبال استان به تهران به ماجرای عدم حضور آمبولانس اورژانس در دیدار پرسپولیس و سپاهان
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • امام جمعه بلوک جیرفت در اثر سانحه تصادف درگذشت
  • فوت امام‌ جمعه بلوک جیرفت در اثر تصادف
  • امام‌ جمعه بلوک جیرفت در اثر سانحه تصادف درگذشت
  • تصادف مرگبار در گتوند خوزستان
  • امام جمعه شهر بلوک شهرستان جیرفت در اثر تصادف با آمبولانس درگذشت
  • نوزادِ عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر متولد شد
  • نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهرمتولد شد