Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیت بالای این استان در عرصه آبزی‌پروری و شیلات گفت: مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌های استان بوشهر بر اساس ظرفیت‌های شیلاتی رشته‌های مرتبط با این قابلیت راه‌اندازی کنند. ۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۶ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالکریم گراوند ظهر امروز در مراسم افتتاح ساختمان‌های دانشکده علوم پایه، ادبیات و علوم انسانی موسسه آموزش عالی خرد بوشهر با استناد به بیانات امام راحل که دانشگاه کارخانه انسان ساز است اظهار داشت: مقام معظم رهبری نقش دانشگاه‌ها را در توسعه و پیشرفت مهم دانستند و با توجه به اینکه دانشگاه به عنوان سرمایه یک جامعه محسوب می‌شود بر حمایت همه جانبه از مراکز آموزش عالی تاکید دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با تاکید بر نقش مهم فضای مناسب دانشگاه در علم آموزی گفت: یکی از عواملی که دانشجو در علم آموزی تحت تاثیر قرار می‌‌دهد فضای مناسب آموزشی، سالن‌های مطالعه و آزمایشگاه‌ها است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه یک‌هزار و 500 دانشجو در موسسه آموزش عالی خرد بوشهر تحصیل می‌کنند افزود: امکانات آموزشی و آزمایشگاهی این موسسه بسیار مناسب است که زمینه رشد و توسعه این مرکز آموزش عالی در تربیت و پرورش جوانان فراهم کرده است.

گراوند پیوند بین تحصیل و اشتغال را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: در همین راستا رویکرد دانشگاه‌ها به سمت کارآفرینی و تربیت دانشجویان با مهارت تغییر یافته است.

استاندار بوشهر آشنایی دانشجویان با مهارت را از نیازهای جامعه  دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه بین دانشجویان و محیط کار پیوندی وجود ندارد، تربیت دانشجویان با مهارت امروز از نیازها و اولویت‌های جامعه محسوب می‌شود.

وی نقش دانشگاهها در توسعه  جامعه را بسیار مهم و تاثیر گذار دانست و  اظهار داشت: هرچه کیفیت آموزشی و فضای تحصیلی  در دانشگاه‌ها ارتقاء یابد  فارغ‌التحصیلان مفیدتر و نیروی کار موثرتری تحویل جامعه  داده می‌شود.

استاندار بوشهر به الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی مورد نظر رهبر معظم انقلاب پرداخت و خاطر نشان کرد: براساس این الگو در افق 50 سال آینده نگاه براین است که بار و فشار از منابع عمومی برداشته و به سمت تقویت بخش خصوصی حرکت کند.

گراوند با بیان اینکه در این مسیر موسسه‌های آموزش عالی غیردولتی قوی در کنار دانشگاه‌های مادر بسیاری از کمبودها را جبران می‌کنند گفت: این مرکز آموزش عالی هر چه توانمند‌تر شوند به نفع دانشگاه مادر می‌تواند در توسعه استان بوشهر کمک کند.

وی برضرورت تاسیس رشته‌های دانشگاهی متناسب با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های استان تاکید کرد و افزود: سرمایه‌ها و منابع مختلفی علاوه بر وجود منابع عظیم عسلویه در استان بوشهر است که نباید ازآن غافل شد.

استاندار بوشهر ظرفیت‌ها در حوزه‌های شیلات، دریا، کشاورزی و دیگر قابلیت‌ها را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌های استان بوشهر بر اساس ظرفیت‌های این استان از جمله قابلیت‌های شیلاتی رشته‌های مرتبط تحصیلی  را راه‌اندازی کنند.

وی تکثیر و پرورش ماهی و میگو را یکی از ظرفیت‌های استان دانست و افزود: با گسترش صنعت آبزی پروری و اهمیت تکنولوژی در دنیا ، پرورش آرتمیا در دستور کار مسئولان شیلاتی قرار دارد که ایجاد رشته‌های دانشگاهی در عرصه شیلات و پرورش آبزیان امری مهم و ضروری است.

گراوند از طراحی ساخت پل شهرک نیایش بوشهر خبرداد و بیان کرد: ساخت این پروژه از جمله خواسته‌های مردم این شهرک و دانشجویان موسسه خرد  است که با ترک تشریفات در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/م

R41363/P1486/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۴۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری تفاهم‌نامه همکاری با هدف توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش‌عالی و داشبورد‌های مربوطه و ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور بین مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی شورای عالی انقلاب فرهنگی منعقد شد.

به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این تفاهم‌نامه به امضای علی باقر طاهری نیا معاون وزیر علوم و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مسعود فیاضی قائم مقام دبیر و رئیس مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.

از جمله مهم‌ترین زمینه‌های همکاری این تفاهم‌نامه می‌توان موارد زیر را برشمرد:

- ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

شامل: پایش و رصد وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی مبتنی بر شاخص‌های مورد اشاره در اسناد بالادستی و اساسنامه­‌های مصوب به طور نظام­مند و در ابعاد مختلف (سطح کنشگران اعم از دانشجویان، اعضای هیئت علمی، دانش‌آموختگان، یاوران علمی و کارکنان و سطح داده‌های نهادی) بر اساس شاخص­‌های بیان شده در سند نقشه جامع علمی کشور و سند دانشگاه اسلامی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی

- استخراج روند‌های داخلی و بین‌المللی تغییرات در تولید علم و وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی

- ایجاد و توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش عالی در محور‌های مختلف

- تأمین زیرساخت لازم برای پایش و رصد مستمر و استقرار اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

- ایجاد و توسعه داشبورد‌های مدیریتی – تحلیلی برای بهره‌برداری مرکز، مدیران دانشگاهی و سایر ذینفعان نظام برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری آموزش‌عالی

- ارائه گزارش‌های مبتنی بر داده­‌ها و روند‌های رصدی به منظور استفاده در تصمیم­‌سازی­‌ها و تصمیم‌گیری‌ها به مرکز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان