Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-03-29@06:02:50 GMT

امپراتوری یواخیم‌لو در آستانه فروپاشی

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۴۳۸۱

امپراتوری یواخیم‌لو در آستانه فروپاشی

 همه دوست داشتند ببینند ایتالیا چطور با مانچینی از بحران خارج می‌شود؟ رونالد کومان چه گلی به سر لاله‌های نارنجی خواهد زد؟ زورآزمایی ساوتگیت و انریکه به کجا خواهد کشید؟ فرانسه می‌تواند روند رو به رشد خودش در ماه‌های اخیر را ادامه دهد؟ و از همه مهم‌تر اینکه آیا داستان یواخیم لوو و تیم ملی آلمان به فصول آخرش نزدیک خواهد شد یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه نگاهی به بازی‌های این هفته.

مانچینی؛ معمار جدید فوتبال ایتالیا

ایتالیا به سختی در خانه لهستان با تک گل بیراگی جوان به پیروزی رسید. بازیکنی که سومین بازی ملی خودش را تجربه می‌کرد، موفق شد روی یک ضربه کرنر کابوس طولانی مدت آتزوری را پایان دهد. در دقیقه 92. اما این چند کلمه تنها گزارشی کوتاه است از آنچه در شب بازی دو تیم در استادیوم سیلیزیان گذشت. ایتالیا در این دیدار عزمش را جزم کرده بود که به روند ناکامی خود خاتمه دهد. برای همین همان‌طور که از ابتدای حضور مانچو روی نیمکت لاجوردی‌پوشان انتظار می‌رفت، بازی با حملات پرتعداد ایتالیا آغاز شد. مهاجمان این تیم مدام خلق موقعیت می‌کردند و البته همه آنها را هم به راحتی از دست می‌دادند. شاگردان مانچینی در این دیدار 18 شوت روانه دروازه شزنی کردند، اما تا لحظات پایانی نتوانستند قفل دروازه لهستان را باز کنند.

واکنش‌های گلر، تیرک دروازه که دو بار به لرزه در آمد و بی‌دقتی بازیکنان ایتالیا باعث شد رفته‌رفته فشار و استرس روی تیم مهمان زیاد و زیاد‌تر شود. مانچینی و شاگردانش به خوبی می‌دانستند که نتیجه نگرفتن در این بازی، با وجود یک بازی فوق‌العاده، باعث خواهد شد که آنها بیشتر و بیشتر در بحران فرو بروند. اما فرشته نجات ایتالیایی‌ها در دقایق پایانی از راه رسید و از آن لحظه همه‌چیز طعم شیرینی برای فوتبال سرزمین چکمه پیدا کرد.

کارشناسان فوتبال ایتالیا بعد از بازی در حالی که حسابی تحت تاثیر قرار گرفته بودند و سر از پا نمی‌شناختند با جملاتی ستایش‌آمیز از نمایش تیم‌شان و روبرتو مانچینی تقدیر کردند. اکثر آنها اعتقاد داشتند که این ایتالیای واقعی است. گرچه ایتالیای واقعی هیچ‌گاه تیمی تهاجمی نبوده و از این منظر جملات کارشناسان اغراق‌آمیز به نظر می‌رسد، اما باید پذیرفت که فوتبال ملی ایتالیا مدت‌ها بود که چنین نمایش دلپذیری از خود ارایه نکرده بود. حال باید دید مانچینی می‌تواند این روند خوب را در تیمش حفظ کند یا نه.

رونالد کومان؟ ممکن است

وقتی کومان به عنوان مربی روی نیمکت لاله‌های نارنجی نشست، کسی فکرش را نمی‌کرد که او بتواند گره کور فوتبال هلند را باز کند. تیمی که از دو دوره مسابقات یورو و جام جهانی باز مانده بود و لیگ اروپا هم ممکن بود تبدیل به کابوسی برای هواداران این تیم شود. کومان بازی اول خودش مقابل فرانسه را با شکست پشت‌سر گذاشت تا منتقدان بیشتر قانع شوند که فوتبال هلند نیاز به تغییرات اساسی‌تری دارد. اما شنبه شب در آمستردارم آره‌نا، اتفاقاتی افتاد که باعث شد هیچ کس نتواند لبش را جز به تحسین برای توصیف شاگردان کومان بازکند. بازی تاریخی دو تیم هلند و آلمان، دو رقیب و دو دشمن سنتی در شرایطی برگزار شد که هر دو طرف این جنگ وضعیتی بحرانی داشتند.

شکست در این دیدار نه تنها احساسات ملی‌گرایانه طرفداران را جریحه‌دار می‌کرد، بلکه از لحاظ فوتبالی هم موجب سردرگمی بیشتر تیم بازنده می‌شد. تیم هلند ابتدا موفق شد توسط گران‌ترین مدافع جهان یعنی ویرجیل فن‌دایک به گل برسد. پس از این گل ژرمن‌ها بودند که نبض بازی را در اختیار گرفتند و حملات زیادی روی دروازه سیلسن ترتیب دادند، اما موفق به گلزنی نشدند. تا اینکه در دقایق پایانی این هلند بود که از استیصال و بی‌انگیزگی مدافعان آلمانی نهایت استفاده را برد و دو بار دیگر به گل رسید تا یک شکست سنگین را برای آلمانی‌های مغرور رقم بزند. نکته جالب توجه در این دیدار تعداد حملات دو تیم است. آلمانی‌ها 21 بار دروازه لاله‌های نارنجی را هدف قرار دادند و مهاجمان هلندی 14 بار. اما نتیجه اختلاف سه گله را نشان می‌دهد.

بعد از این بازی انتقادات از یواخیم لو به اوج خود رسید و از بازیکنان هم مانوئل نویر شد سیبل اعتراضات. خیلی‌ها معتقد بودند که دوره نویر گذشته و او باید جای خودش را به ترشتگن بدهد. البته عده‌ای هم گفتند چند روز صبر کنید تا بعد از بازی با فرانسه تصمیم‌گیری کنیم. اما بازی با فرانسه هم برای آلمان همان‌قدر تلخ به اتمام رسید.

آلمان منجی ندارد

سه‌شنبه شب در استادو فرانس شهر پاریس 80000 فرانسوی جمع شده بودند تا شاهد ادامه درخشش ستاره‌های تیم ملی کشورشان تحت هدایت دشان باشند. از آن طرف یواخیم لوو تیمش را آماده کرده بود تا با یک پیروزی مقابل قهرمان جهان همه انتقادات را به فراموشی بسپارد. بازی با برتری نسبی آلمان آغاز شد و این تیم خیلی زود روی فرار سانه موفق شد به یک ضربه پنالتی دست پیدا کند. فرصتی که توسط کروس تبدیل به گل شد تا امیدها در مانشافت زنده شود.

سانه ستاره این دیدار برای آلمانی‌ها بود. او بارها و بارها با فرارهای سریع و بی‌نقصش دفاع خروس‌ها را جا گذاشت و موقعیت‌سازی کرد. هر بار که او صاحب توپ می‌شد، احتمالا هواداران آلمانی از خودشان می‌پرسیدند که لوو چطور این بازیکن را با خود به جام جهانی نبرد؟ اما درخشش سانه در کنار ضعف کلی تیم سفیدپوش کم‌کم رو به افول نهاد و فرانسه موفق شد از آغاز نیمه دوم بازی خودش را به حریف تحمیل کند. دقیقه 61 روی ارسال هرناندز و ضربه سر تماشایی گریزمان کوتاه‌قامت، فرانسه موفق شد بازی را به تساوی بکشاند.

خط حمله‌ آلمان دیگر آن برندگی لازم را نداشت. سرژ گنابری و ورنر و سانه، مثلث هجومی آلمان در غیاب مولر با حمایت کیمیچ که جایش در ترکیب تغییر کرده بود و کروس و سایرین نمی‌توانستند موقعیت خطرناک ایجاد کنند. دقیقه 79 بازی، فرار متوئیدی روی پاس توی عمق امباپه منجر به اعلام خطای پنالتی بحث‌برانگیز توسط مازیج شد. این پنالتی توسط گریزمان تبدیل به گل دوم خودش و تیمش شد تا فرانسه باز هم موفق شود آلمان را شکست دهد.

این ششمین شکست پیاپی آلمان در تمامی رقابت‌ها به حساب می‌آید که در تاریخ بی‌سابقه بوده. در رسانه‌های آلمان گمانه‌زنی برای جایگزینی لوو آغاز شده و حتی برخی رسانه‌ها به شوخی از وینفرد شفر به عنوان جانشین لوو نام می‌برند. گرچه در آلمان سنت تغییر مربی به این شکل نبوده که یک مربی به خاطر نتیجه نگرفتن مقطعی اخراج شود، اما وضعیت امروز تیم آلمان یک وضعیت حاد و ویژه به نظر می‌رسد که نیازمند تصمیم متفاوت است. بعد از جام جهانی هواداران و کارشناسان و رسانه‌ها مدام دنبال یک مقصر می‌گردند. یک روز اوزیل قربانی این وضعیت شد، بعد نویر شد متهم شماره یک و حالا خود لوو باید پاسخگوی همه دردسرهای چند وقت اخیر تیم باشد. فعلا تیم ملی آلمان تا دل‌تان بخواهد متهم و مجرم دارد، اما خبری از حتی یک نجات‌دهنده هم نیست .

اسپانیا- انگلیس، هر آنچه از فوتبال انتظار داشتیم

یک فوتبال فوق‌العاده. یک نیمه برای شاگردان ساوتگیت و یک نیمه برای شاگردان انریکه. هر دو تیم درگیر خوف و رجا. ساوتگیت امیدوار به نمایش تهاجمی تیمش و انریکه بیمناک از وضعت متزلزل خط دفاعش در نیمه اول و بالعکس شدن همه‌چیز در نیمه دوم. انگلیس در شرایطی مقابل اسپانیا ظاهر شد که بازی رفت را ماتادورها در ومبلی برده بودند و رکورد شکست‌ناپذیری انگلیسی‌ها در این استادیوم را پایان داده بودند. نیمه اول اسپانیا بازی را تهاجمی آغاز کرد اما اسیر حملات وحشتناک سه شیرها شد. دقایق 16، 30 و 38.

در کمال ناباوری شاگردان ساوتگیت موفق شدند سه بار دروازه دخه‌آ را باز کنند و سنگین‌ترین شکست سال‌های اخیر را در نیمه اول به اسپانیا تحمیل کنند. پاسکاری‌های سریع، شروع مجددهای هدفمند پیکفورد و نقش محوری کاپیتان کین در خط حمله حسابی شاگردان انریکه را مستاصل کرده بود. اما نیمه دوم شرایط متفاوت شد و اسپانیا توانست بر بازی مسلط شود و درنهایت دو گل از گل‌های خورده را جبران کند.

انگلیس با این برد توانست انتقام شکست در بازی رفت را بگیرد و به تلافی از دست دادن رکوردش، رکورد تاریخی نحوردن سه گل در یک بازی خانگی اسپانیایی‌ها را بشکند. از دیگر نکات جالب بازی تفاوت فاحش تعداد حملات دو تیم بود. میزبان در این دیدار 24 بار دروازه پیکفور را تهدید کرد و از آن طرف، انگلیسی‌ها تنها 5 شوت راهی دروازه دخه‌آ کردند که از این تعداد تنها 4 شوت در چهارچوب قرار گرفت و در نهایت 75درصد آنها به گل ختم شد.

هفته سوم لیگ ‌ملت‌های اروپا در حالی به پایان رسید که در دسته A این رقابت‌ها، تیم‌های فرانسه، سوییس، پرتغال و اسپانیا صدرنشینان گروه‌های یک تا 4 لقب گرفتند.

منبع: اعتماد

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۴۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: برای بازی در تیم ملی لحظه شماری می‌کردم/ بازی سختی را بردی

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی پس از بازگشت کاروان تیم ملی ایران از ترکمنستان و کسب پیروزی یک بر صفر مقابل این تیم در دیدار برگشت مرحله دوم انتخابی جام جهانی گفت: خدا را شکر بازی خوبی بود. موفق شدیم بازی سختی را با پیروزی پشت سربگذاریم. این بازی روی چمن فوق العاده سخت برگزار شد. تیم دیدار نسبت به بازی‌های قبل سخت و متفاوت بود.

گلر تیم ملی در واکنش به ثبت ششمین کلین شیت‌اش در تیم ملی گفت: امسال خیلی تلاش کردم در باشگاه موفق باشم ولی برای بازی در تیم ملی لحظه شماری می‌کردم، از امیر قلعه نویی تشکر می‌کنم که این فرصت را در اختیار من گذاشتند.

حسینی در ادامه در مورد شانس صعود ایران به مرحله حذفی جهانی توضیح داد: ما در جام ملت‌ها بازی‌های خوبی داشتیم، بعضی انتقادات وجود دارد که به نظرم درست نیست. هنوز هم می‌گویم حقمان نبود که بازی قطر آنطور بازی را واگذار کنیم. کمترین حقمان قهرمانی بود و تیم خیلی خوبی داشتیم و همه چیز خیلی خوب بود اما روی یک بدشانسی بازی قطر را واگذار کردیم. امیدوارم برای جام جهانی از همین الان امکانات فراهم باشد تا تیم ملی موفق شود.

سنگربان تیم ملی در پایان در مورد حضور بازیکنان جوان مانند آرشا شکوری در تیم ملی گفت: جوانگرایی در تیم ملی ساده نیست که شما همه بازیکنان را تغییر دهید. بازی در تیم ملی و باشگاهی متفاوت است. خیلی از بازیکنان باتجربه که در باشگاه عملکرد خوبی دارند، در تیم ملی نمی‌توانند عملکرد خوبی داشته باشند. قلعه‌نویی هم فکر کنم اولین‌بار بود این همه جوان دعوت کردند و امیدوارم همه آنها مثمرثمر باشند.

کد خبر 6063690

دیگر خبرها

  • سیستم بهداشتی نوار غزه در آستانه فروپاشی است / تنها ۱۰ بیمارستان به طور جزئی فعال هستند
  • سیستم بهداشتی نوار غزه در آستانه فروپاشی است / تنها ۱۰ بیمارستان غزه به طور جزئی فعال هستند
  • معنای اسم شخصیت‌های سریال جومونگ به فارسی چیست؟/ عکس
  • منچسترسیتی در آستانه جذب بازیکنی دیگر از گروه سیتی فوتبال
  • تیم ملی آرژانتین یک کاپیتان جدید دارد (عکس)
  • حسینی: برای بازی در تیم ملی لحظه شماری می‌کردم/ بازی سختی را بردی
  • سیدحسین حسینی: برای بازی در تیم ملی لحظه‌ شماری می‌کردم
  • پلی به گذشته - نخستین گل های رحیم استرلینگ و هری کین برای تیم ملی انگلیس (2015/3/27) / فیلم
  • آرژانتین 3-1 کاستاریکا: مسی نیست، دی‌ماریا که هست!
  • اوکراین به یورو 2024 صعود کرد