Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@07:46:17 GMT

6 عامل شهادت محیط بان گلستانی بازداشت شدند

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۴۵۱۱

6 عامل شهادت محیط بان گلستانی بازداشت شدند

گنبدکاووس - ایرنا - استاندار گلستان گفت: با تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی 6 نفر از هشت شکارچی متخلف که در به شهادت رساندن محیط بان گلستانی نقش داشتند شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمناف هاشمی روز پنجشنبه در حاشیه تشییع پیکر تاج محمد باشقره محیط بان پارک ملی گلستان در جمع خبرنگاران افزود: دو شکارچی دیگر موثر در این حمله نیز شناسایی و ظرف امروز تا فردا دستگیر می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تسلیت به خانواده شهید باشقره و مردم گلستان اضافه کرد: اگرچه بروز حوادث ناگوار درحوزه های مختلف طبیعی است اما قوانین محکمی در حوزه محیط زیست نداریم؛ به دلیل ضعف قوانین متاسفانه شکارچیان متخلف که مسلح نیز هستند به راحتی با محیط بانان درگیر و بعضا آنان را به شهادت می رسانند.
استاندار گلستان اضافه کرد: با اینکه محیط بانان ضابط قضایی هستند اما قانون به آنان اجازه کافی نمی دهد حتی پس از تذکر و اخطار به متخلفان با آنها برخوردی داشته باشند.
هاشمی ابراز امیدواری کرد با همکاری بیشتر مجلس و دولت قوانین حوزه محیط زیست اصلاح تا شاهد ریختن خون محیط بانان در هیچ نقطه ای از کشور نباشیم.
به گزارش ایرنا، تاج محمد باشقره محیط بان اهل گنبد روز گذشته در منطقه سولگرد پارک ملی گلستان به ضرب گلوله شکارچیان غیرمجاز که گفته می شود اهل استان خراسان شمالی هستند، جان باخت.
گلستان قدیمی‌ ترین پارک ملی ثبت شده در ایران و پناهگاهی کم‌ نظیر برای حیات ‌وحش است که 1350 گونه گیاهی و 302 گونه جانوری، از جمله نیمی از گونه ‌های پستانداران ایران را در حدود 900 کیلومتر مربع گستره خود جای داده و به همین دلیل به عنوان ذخیره ‌گاه زیست ‌کره در میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده ‌است.
پارک ملی گلستان از بهترین زیستگاه ‌های پستانداران بزرگی چون پلنگ، خرس قهوه‌ ای، گرگ، وشق، مرال، شوکا، گوسفند وحشی و بز وحشی، آهوی ایرانی و گراز است و به ویژه به خاطر جمعیت فراوان قوچ و میش اوریال معروف است.
پارک ملی گلستان در سال 1354 نخستین پارک ملی ایران شد و در فهرست میراث جهانی یونسکو به عنوان یکی از 50 ذخیره‌ گاه زیستکره به ثبت رسیده ‌است.
بیشتر گستره پارک در استان گلستان، حدود 34 درصد آن در خراسان شمالی و بخش ناچیزی نیز در استان سمنان قرار دارد اما مدیریت متمرکز آن با اداره محیط زیست استان گلستان است.
/3039/2729

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي حفاظت محيط زيست گلستان گنبدكاووس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان
  • تجلیل از ۱۱۰ قهرمان و ورزشکار افتخار آفرین گلستانی
  • رقابت ۱۱ هزار گلستانی ؛ امروز در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • بازداشت عامل جنایت خونین در بوستان ولایت
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • بازداشت عامل تیراندازی به ماموران منابع طبیعی مازندران
  • امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ زائر از کشور برای به جای آوردن اعمال حج تمتع به سرزمین وحی می‌روند