Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، اسپوتنیک به نقل از نشریه Science Alert گزارش داد؛ پوشش یخی دائمی قطب شمال بیش از دو سال باقی مانده و ضخیم تر از یخ فصلی بوده و عمیق تر در اقیانوس فرو می رود. این یخ همچنین دارای نمک کمتری است و به این خاطر کندتر آب می شود. ضخامت یخ دریایی فصلی حدود دو متر است و عملا در تابستان محو می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طبق محاسبات انجام شده، از سال 1958، ضخامت پوشش یخی قطب شمال دو برابر کاهش یافته و مساحت یخ دائمی آن به نیزان دو میلیون کیلومتر مربع کمتر شده است. به گفته دانشمندان در آینده سرعت آب شدن یخ های قطب شمال بطور محسوس کمتر خواهد شد اما این امر در رابطه با پایان تغییرات اقلیمی نبوده بلکه به خاطر محو کامل پوشش یخی دائمی رخ خواهد داد. بر عکس قطب شمال نسبت به افزایش دمای متوسط آب و هوا آسیب پذیرتر خواهد شد که این امر دارای تاثیرات مهلکی بر سیستم های طبیعی زیست محیطی خواهد بود.


چندی پیش دانشمندان مؤسسه تحقیقات قطبی و دریایی به نام آلفرد وگنر (آلمان) به این نتیجه رسیدند که ذوب شدن یخچال های طبیعی در ساحل دریای اختسک روسیه باعث افزایش اثر گلخانه ای و گرم شدن زمین می شود.

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: اسپوتنیک گلخانه ای گرم شدن زمین قطب شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۴۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قاطع دستگاه قضا با متعرضین اراضی ملی و منابع طبیعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران در حاشیه بازدید از اراضی جنگلی- جلگه ای، اراضی حفاظت شده البرز مرکزی و اراضی ساحلی سیسنگان شهرستان نوشهر در جمع خبرنگاران گفت: برخی زمین‌های جنگلی و ساحلی در شهرستان نوشهر مورد تصرف قرار گرفته و متاسفانه برخی افراد به خود اجازه میدهند علیرغم اینکه این زمین‌ها متعلق به منابع ملی است، زمین را در ید و تصرف غاصبانه خود قرار دهند.

او افزود: همه دستگاه‌های مرتبط تکلیف دارند از اراضی ملی و منابع طبیعی صیانت و حفاظت کنند؛ چراکه این اراضی، جزو انفال و متعلق به مردم است و دستگاه‌های متولی از جمله اداره کل منابع طبیعی استان، به عنوان امین مردم باید از این منابع خدادادی حراست کنند.

پوریانی با بیان اینکه دستگاه قضایی در این راستا ورود جدی به موضوع خواهد داشت، تصریح کرد: افرادی که قصد تعرض به منابع ملی و منابع طبیعی دارند از این قصد خود عدول کنند چراکه قطعاً برخورد دستگاه قضایی با متخلفین، جدی، قاطع و بازدارنده خواهد بود.

او خاطرنشان کرد: در برخی اراضی ملی غرب استان، افرادی ساخت و ساز‌هایی انجام دادند و علیرغم اینکه حکم خلع ید و قلع و قمع مستحدثات در خصوص این زمین‌ها صادر شده، ولی متاسفانه اداره کل منابع طبیعی تاکنون نسبت به اجرای این احکام اقدام نکرده و به تکالیف و وظایف خود در این خصوص عمل نکرده است که قطعاً دستگاه قضایی به موضوع ورود نموده و نسبت به اجرای احکام صادره به قید فوریت اقدام خواهد شد.

رئیس کل دادگستری مازندران در جریان سفر کاری خود به غرب استان از اراضی جنگلی- جلگه‌ای موسوم به ۱۰ هکتاری در روستای ملکار، اراضی ۵ هکتاری حفاظت شده البرز مرکزی در مجاورت پارک سیسنگان، اراضی جنگلی منطقه توسکاتک و اراضی ساحلی سیسنگان بازدید به عمل آورد و به صورت میدانی، وضعیت تغییر کاربری‌های غیرمجاز، ساخت و ساز‌های بدون مجوز و تصرفات اراضی ملی را مورد بررسی قرار داد.

دیگر خبرها

  • گذر زمان بر پل زمانخان سامان
  • رفع تصرف ۱۲۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رضوانشهر
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • رفع تصرف اراضی ملی در رضوانشهر
  • علت چرخش مچ پا چیست؟
  • تمرینات ورزشی برای مچ پا
  • دست سودجویان از ۱۱ هکتار زمین‌های ملی شاهرود کوتاه شد
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان
  • برخورد قاطع دستگاه قضا با متعرضین اراضی ملی و منابع طبیعی
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند