Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران – ايرنا – رئيس شوراي اسلامي شهر تهران گفت: توسعه خطوط ريلي و مسيرهاي مترو تنها راهکار حل معضل ترافيک اين شهر با کمترين هزينه و سريعترين زمان دسترسي است.

به گزارش ايرنا، محسن هاشمي روز پنجشنبه در همايش تبيين سند توسعه استان تهران افزود: بخش عمده اي از مشکل ترافيک پايتخت مربوط به ترددهايي است که از شهرهاي همجوار انجام مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي به نظر مشاوران فرانسوي درخصوص راهکارهاي مديريت ترافيک شهر تهران اشاره و خاطرنشان کرد: توسعه خطوط ريلي و پوشش شهرهاي همجوار آسانترين، ارزانترين و به صرفه ترين راهکار در اين زمينه به شمار مي آيد.
رئيس شوراي اسلامي شهر تهران با بيان اينکه هزينه توسعه خطوط ريلي مترو از محل صرفه جويي در مصرف انرژي و کاهش آلودگي تامين مي شود، گفت: بهره گيري از اين شيوه حمل و نقل، علاوه بر آنکه موجب تردد سريع مردم مي شود با هزينه اندک توسعه عدالت اجتماعي را هم رقم مي زند.
هاشمي اضافه کرد: به واقع اگر معضل حمل و نقل تهران با 41 شهر اطراف رسيدگي نشود مشکل خطرناکي براي امنيت ايجاد مي کند و بايد براي اين جمعيت 17 درصدي کشور فکر اساسي کرد.
رئيس شوراي اسلامي شهر تهران گفت: سالانه نزديک يک ميليارد سفر در مترو تهران ثبت مي شود که اگر به ازاي هر سفر فقط 10 سنت در مصرف سوخت صرفه جويي شود سالانه 100 ميليون دلار صرفه جويي براي کشور به دنبال دارد.
وي افزود: مترو تهران با دريافت تسهيلات بانکي احداث شده و تاکنون هم دولت رقمي از سهم خود را در اين زمينه نپرداخته است.
هاشمي با بيان اينکه مديريت شهري در حال تدوين برنامه سوم شهر است و به حتم بايد به گونه اي برنامه ريزي کرد که برنامه هاي استان هم در سند توسعه شهر لحاظ شود، يادآورشد: برنامه سوم شهر علاوه بر تهران بايد شهرهاي هجوار را هم دربرآوردهاي خود در نظر بگيرد.
وي اظهار داشت: در تدوين سند توسعه سوم شهر تهران بايد علاوه بر اسناد بالادستي، طرح هاي جامع شهر، بازآفريني بافت هاي فرسوده و ايجاد زيرساخت هاي آموزشي و بهداشتي هم مدنظر قرار گيرد.
رئيس شوراي اسلامي شهر تهران گفت: براي ساخت مدارس و رفع کمبود آموزشي شهرداري حاضر به ارائه زمين و کمک به بازسازي مدارس فرسوده است.
وي افزود: براي احداث کلانتري و تامين امنيت هم، شهرداري حاضر به همراهي با پليس و ديگر نهادهاست.
هاشمي اظهار داشت: تهران دچار مشکل کمبود تخت بيمارستاني نيست، بلکه خدمات بيمارستان هاي خصوصي گران است و بيماران مراجعه کننده از ساير نقاط کشور، گاه قادر به پرداخت هزينه آنها نيستند از همين رو به مراکز درماني دولتي مراجعه مي کنند و اين موجب ازدحام مي شود.
وي يکي از مشکلات بيماران مراجعه کننده از ديگر نقاط کشور را نبود فضاي لازم براي اسکان همراهان خواند و خاطر نشان کرد: بايد با کمک نيکوکاران مکان مناسبي براي همراهان بيماران در بيمارستان ها احداث کرد.
رئيس شوراي اسلامي شهر تهران بازسازي و اصلاح بافت فرسوده را از نکات مورد تاکيد رئيس جمهوري برشمرد و خواستار اصلاح نگرش نسبت به بازآفريني شهر در اين بافت ها شد.
وي موانع موجود در بازآفريني شهر تهران را مربوط به مسائل طرح تفصيلي و تاکيدات ميراث فرهنگي اعلام کرد.
هاشمي به موضوع رفع و کاهش آسيب هاي اجتماعي در شهر تهران اشاره کرد و لازمه هر نوع برنامه ريزي موثر در اين زمينه را در نظر گرفتن مسائل شهرهاي همجوار برشمرد.
به گزارش ايرنا در اين همايش سند توسعه استان تهران براساس اسناد بالادستي و طرح آمايش سرزمين که طي دو سال گذشته تدوين شده، بررسي و تشريح شد.
تهرام/3001/ 1008
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۵۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران

آفتاب‌‌نیوز :

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان هرمزگان، به مناسبت روز کارگر با جمعی هزار نفری از کارگران این استان دیدار کرد.

رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این دیدار ضمن گرامیداشت روز کارگر اظهار کرد: کارگران بخش قابل توجهی از نیروی شاغل در کشور را تشکیل می‌دهند؛ از همین‌رو مشارکت آن‌ها در تحقق شعار سال می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: سوالات مهمی در خصوص حقوق کارگران وجود دارد؛ از جمله آنکه آیا بستری برای ارتقاء شغلی، علمی و حرفه‌ای کارگران ساده فراهم آمده است؟ آیا همه کارگران از حقوق بازنشستگی و بیمه برخوردار هستند؟ چنانچه برای یک کارگر در نخستین سال‌های کار، مشکلی جسمی ایجاد شود، آیا تدابیر حمایتی برای او اتخاذ می‌شود؟ باید چه رابطه‌ای میان کارگر و کارفرما باشد که امنیت شغلی کارگر تأمین شود؟ چنانچه بنگاهی تولیدی، تعطیل شد، آیا اقدامات حمایتی از کارگران آن بنگاه به عمل می‌آید؟

رئیس عدلیه اظهار داشت: حکومت به معنای عام کلمه وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد؛ از جمله آنکه باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند؛ باید کارگران بدانند که کمیته‌ها و کمیسیون‌های مخصوصی در اداره‌های کار، ویژه کارگران وجود دارد و یکی از اعضای این کمیسیون‌ها، نماینده قوه قضاییه است. باید کارگران بدانند که مرجع تجدیدنظر درباره برخی تصمیمات کمیسیون‌های کارگری، دیوان عدالت اداری است که زیر نظر قوه قضاییه است. کارگران با دانستن و آشنایی با این قبیل اطلاعات و موضوعات است که می‌توانند از بخش‌های مربوطه و مقامات و مسئولان ذی‌ربط مطالبه‌گری کنند. 

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اقداماتی که قوه قضاییه می‌تواند در قبال حقوق کارگران انجام دهد، گفت: ما در قوه قضاییه می‌توانیم از طریق دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع تجدیدنظر مصوبات مربوط به حقوق کارگری و همچنین قاضی‌ای که عضو کمیسیون‌های کارگری است به حمایت ویژه از حقوق کارگران بپردازیم؛ همچنین می‌توانیم شعب و مراجع قضایی تخصصی را برای حمایت از حقوق کارگران دایر کنیم. علاوه بر این‌ها من به عنوان رئیس قوه قضاییه از طریق جلسه سران قوا و شورا‌های عالی ذیربط، اقدامات لازم را برای رفع مشکل شما کارگران انجام خواهم داد.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «تاجیک» نماینده شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه هرمزگان از قرارداد‌های موقت کارگری و دستمزد پایین کارگران انتقاد کرد و گفت: چرا باید شرایط به نحوی باشد که همیشه میزان حقوق کارگران از تورم عقب‌تر باشد در حالی که طبق ماده ۴۱ قانون کار، به صراحت یکی از معیار‌های تعیین حداقل دستمزد کارگران، درصد تورم اعلامی بانک مرکزی است.

خانم «احمدی» نماینده کارگران منطقه ویژه معدنی و فلزی خلیج فارس نیز به طرح مباحثی در رابطه با ایمنی و حفاظت بهداشت کار پرداخت و خواستار در نظر گرفتن شعب تخصصی از سوی قوه قضاییه برای رسیدگی به پرونده‌های ناشی از این موضوع شد.

«اسدی» نماینده کارگران شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس نیز در این دیدار به طرح مباحثی در رابطه با ضرورت تامین مسکن برای کارگران پرداخت. 

«پرویزی» نماینده شرکت فولاد هرمزگان نیز در این جلسه به برخی اقدامات صورت گرفته در راستای رفاه حال کارگران این مجتمع اشاره کرد. 

«فریبرزی» نماینده شرکت پالایش نفت آفتاب نیز در این مراسم ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی در راستای جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی و بیکار شدن کارگران، به بیان مطالبی در رابطه با ضرورت تامین امنیت شغلی کارگران از سوی مسئولان پرداخت. 

«شاهین‌زاده» نماینده یکی از مجتمع‌های تاسیساتی استان هرمزگان نیز در این مراسم، برخی اقدامات صورت گرفته در واحد تولیدی متبوع خود را تشریح کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • «توسعه حمل و نقل ریلی - خاش» + فیلم
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران