Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت در مکاتبه‌ای با رئیس سازمان حمایت دستور مختومه شدن پرونده تخلفات فولادسازان و تولیدکنندگان سایر فلزات غیر آهنی در اسرع وقت را صادر کرده است.

سرویس اقتصاد مشرق - منصور یزدی زاده مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن در نامه‌ای عجیب به وزیر صنعت خواستار عودت پرونده‌های تعزیراتی شرکت دولتی ذوب‌آهن شد.

یزدی زاده در این نامه که در مورخ ۱۱ مهرماه به وزیر صنعت نوشته به صورت واضح تاکید کرده که این شرکت به جهت عدم رعایت مصوبه دولت درباره ممنوعیت افزایش بیش از ده درصد و یا عدم عرضه به میزان کافی محصولات تولیدی (ابلاغیه ریاست جمهوری به شماره ۹۷۰۰۸۴۵۴ مورخه ۳۱ خرداد ۹۷) با برخورد سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مواجه شده که برای ذوب‌آهن پرونده تعزیراتی تشکیل داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل ذوب‌آهن در نامه خود به وزیر صنعت، خبر داده که پیگیری‌ها و حتی دستور کتبی معاون امور معادن و صنایع معدنی برای رفع مشکل ایجادشده توسط سازمان حمایت مبتنی بر عودت پرونده‌های یادشده و منتفی نمودن ادعای تخلف قضایی، ابلاغی در این باره از سوی سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان انجام نشده است و کماکان پرونده از طریق سازمان مذکور در جریان قرار دارد.

مدیرعامل ذوب‌آهن از وزیر صنعت خواسته که به سازمان حمایت دستور دهد پرونده تخلف این شرکت را مختومه کند.

 به دنبال این نامه‌نگاری، وزیر صنعت در مکاتبه‌ای با رئیس سازمان حمایت دستور مختومه شدن پرونده تخلفات فولادسازان و تولیدکنندگان سایر فلزات غیر آهنی در اسرع وقت را صادر کرده است.

این در حالی است که به گفته کارشناسان در صورت ارسال پرونده تخلف به سازمان تعزیرات حکومتی، طبق قانون هیچ مقامی نمی‌تواند از روند رسیدگی به تخلفات در این سازمان جلوگیری نماید.

 درصورتی‌که مجموعه‌ای تخلف کرده و پرونده به تعزیرات ارسال‌شده باشد، علی‌القاعده وزیر صنعت، معدن و تجارت نمی‌تواند جریان رسیدگی به تخلفات را متوقف کند، مگر اینکه وزارت صمت شاکی آن مجموعه بوده باشد و بخواهد از شکایت خود صرف‌نظر کند؛ بر این اساس امکان توقف رسیدگی به پرونده تخلفات فولادسازان وجود ندارد و سازمان تعزیرات حکومتی باید پرونده‌هایی که تشکیل می‌شود را بر اساس قانون رسیدگی کند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی بازار سکه و ارز اربعین ذوب آهن اصفهان سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان فولاد خوزستان محمد شریعتمداری وزیر صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۵۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد

دفتر ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که نخستین پرواز انتقال پناهجویان به روآندا هماهنگ شده است. این پرواز ظرف ۱۰ تا ۱۲ هفته دیگر انجام خواهد شد و به دنبال آن، چندین پرواز دیگر برنامه‌ریزی خواهد شد.

طرح جنجالی اخراج پناهجویان از خاک انگلیس دوشنبه گذشته پس از ماه‌ها بحث و بررسی، در پارلمان انگلیس تائید شد و راه را به گفته کارشناسان، برای ایجاد «سابقه‌ای خطرناک در نقض قوانین حقوق بشری» باز کرد.

با قانونی شدن این طرح، پناهجویانی که از یکم ژانویه ۲۰۲۲ به صورت غیرقانونی از یک کشور امن مانند فرانسه وارد انگلیس شده‌اند، به رواندا منتقل می‌شوند تا پرونده آنها توسط وزارت کشور انگلیس بررسی شود. آنها ظرف ۲۸ روز از انگلیس اخراج می‌شوند؛ حق اعتراض ندارند و از بازگشت به این کشور در آینده منع خواهند شد.

اگر پرونده این افراد پذیرفته شد، به انگلیس منتقل می‌شوند؛ در غیر اینصورت می‌توانند برای اقامت در رواندا یا هر کشور دیگری به‌غیر از انگلیس درخواست پناهندگی کنند. دولت انگلیس معتقد است که این طرح پناهجویان را از ورود غیرقانونی به خاک این کشور منصرف می‌کند.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت؛ نخستین گروه پناهجویان برای انتقال به روآندا انتخاب شده‌اند. وی افزود که دولت سرگرم پیگیری مقدمات حقوقی انتقال این افراد است.

این درحالیست که موسسات خیریه هشدار داده‌اند که «تصمیم ظالمانه و ناپسند» دولت برای انتقال پناهجویان به هزاران کیلومتر دورتر، نه تنها در پاسخ به معضل مهاجرت ناکام خواهد بود، بلکه «به هرج و مرج بیشتر انسانی منجر خواهد شد».

آنها قصد دارند تا از ظرفیت دادگاه اروپایی حقوق بشر برای توقف انتقال پناهجویان استفاده کنند. نهاد‌های حقوق بشری دو سال پیش هم با ارجاع این پرونده به دادگاه اروپایی حقوق بشر، مانع اخراج پناهجویان شدند.

از سویی ۱۶۰ موسسه خیریه و فعال حقوق بشری در نامه‌ای سرگشاده به نخست وزیر انگلیس طرح دولت در این زمینه را محکوم کرده و آن را ظالمانه و شرم‌آور خواندند.

سازمان ملل متحد هم هشدار داده است که این طرح، بر خلاف کنوانسیون پناهندگان است و سابقه‌ای خطرناک در سطح جهانی ایجاد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • محرومیت یک تا ۱۰ سال از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف کنکور
  • ۱۰ سال محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف در کنکور
  • اعمال محرومیت یک تا ۱۰ سال از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف در آزمون سراسری
  • ۱۰ سال محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف در آزمون سراسری
  • محکومیت دبستان غیرانتفاعی دخترانه به علت گران فروشی خدمات آموزشی
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • نظارت سازمان تعزیرات بر گران‌فروشی و احتکار موثرتر می‌شود
  • رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی
  • معاون وزیر دفاع روسیه بازداشت شد