Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ اسحاق جهانگیری عصر امروز در کنگره نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: امروز تلاش های وسیعی در ابعاد داخلی و خارجی در جریان است تا برای ملت ایران مشکل ایجاد کند؛ مشکلاتی چند وجهی که حرکت آن به سمت و سوی سخت شدن، بیشتر شدن یا کاستن از سختی‌های آن بستگی به نقش آفرینان این عرصه در آینده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حاکمیت، دولت، نهاد‌های مدنی و طبقات مؤثر، نقش آفرینان اصلی جهت دهی شرایط آینده کشور هستند و باید همگان به وظایف خود به درستی عمل کنند.

معاون اول رئیس جمهور آینده ایران، انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را دغدغه مشترک تمامی دلسوزان و نقش آفرینان نظام دانست و گفت: تمامی کسانی که سال‌ها برای تحقق آرمان‌های نظام زحمت کشیده اند باید با درکی درست از شرایط امروز کشور راهکار‌های مناسب و کارساز برای برون رفت از شرایط کنونی ارائه کنند.

وی افزود: شرایط امروز کشور ناشی از شرایط صرفاً سیاسی، اقتصادی، منطقه‌ای و یا بین المللی نیست از این رو برای درک بهتر شرایط باید به این سؤال پاسخ گفت که شرایط موجود کشور ناشی از چه مسائلیست؟

جهانگیری با اشاره به برخی گمانه زنی‌ها که برای مرتبط ساختن مسائل اقتصادی با شرایط کشور مطرح می‌شود، گفت: برخلاف آنچه که برخی تلاش می‌کنند تا شرایط پیش روی کشور را به مسائل اقتصادی گره بزنند و با ترسیم نماد‌های اقتصادی اصرار بر علل اقتصادی برای تمامی مسائل کشور دارند، باید گفت که ایران، بهره‌مند از وجود صد‌ها اقتصاددان تحصیل کرده در دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی و تجربه‌های ۴۰ سال گذشته است وکشور قادر به ارائه راهکار برای حل مشکلات است.

وی افزود: کشور مدیرانی دارد که دوران دشوار اقتصاد کوپنی را در دوران جنگ مدیریت کردند و پس آن دوران حرکت به سوی اقتصاد آزاد و تجربه تعدیل را پشت سرگذاشتند و این مدیران هم اکنون در کشور حضور دارند و می‌توان از تجارب آن‌ها استفاده کرد.

معاون اول رئیس جمهور ذخیره علمی و مدیریتی کشور را برای اتخاذ سیاست‌های اقتصادی عالمانه و دقیق به منظور عبور از شرایط کنونی کشور کافی دانست و گفت: امروز آغوش دولت به سوی تمامی اقتصاددانان با گرایش‌ها و نظرات مختلف باز است و این توان وجود دارد که برحسب هر شرایطی سیاست‌های متناسب با آن را ارائه کرد، اما مشکل فقط اقتصادی نیست.

جهانگیری افزود: از سوی دیگر نمی‌توان شرایط پیش رو را منحصر به شرایط سیاسی دانست. همگان به خاطر دارند که کمتر از یک سال و چند ماه پیش مردم در یکی از مهمترین انتخابات‌های کشور با چه شور و نشاطی شرکت کردند، نمی‌توان باور کرد که این شور سیاسی در این مدت کوتاه افت کرده باشد.

معاون اول رئیس جمهور امید، تحرک و نشاط سیاسی را لازمه امروز جامعه ایران دانست و گفت: با وجود تمامی محدودیت‌ها و شرایط کشور نشاط سیاسی درکشور آنقدر آسیب ندیده است که صرفاً از طریق راهکار‌های سیاسی بتوان شرایط را تغییر داد.

وی شرایط و موقعیت بین المللی و منطقه‌ای ایران را نیز عواملی ناکافی برای بروز شرایط فعلی کشور دانست و افزود: ایران در ۴۰ سال گذشته بزرگترین جنگ منطقه‌ای با حمایت کامل مالی و سیاسی کشور‌های منطقه و قدرت‌های بزرگ جهانی را پشت سر گذاشت و در سال‌های اخیر نیز شرایط پیچیده در یمن، سوریه، عراق و مبارزه با داعش را پشت سر گذاشت و نمی‌توان گفت که شرایط منطقه‌ای هم منجر به وضعت کنونی در داخل کشور شده باشد چراکه هیچ تحلیلی وجود ندارد که بگوید سر جمع تحولات منطقه‌ای برای ایران منفی بوده باشد.

خبر تکمیل می‌شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: مسئولیت پذیری شرایط کنونی نقش آفرینان معاون اول رئیس جمهور مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۶۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه بین‌الملل حوزه اتصال‌پذیری و ارتباطات تشکیل می شود

محمد کرباسی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: چین و کشور‌های غربی در حوزه اتصال‌پذیری و ارتباطات به پیشرفت‌های خوبی رسیده اند که دلیل آن سرمایه‌گذاری‌های خوب و بزرگی طی چندین دهه اخیر بوده است.

وی ادامه داد: برخی کشور‌هایی دیگر مانند هند و ترکیه برنامه‌هایی برای توسعه ارتباطات نسل پنجم یا هوشمندسازی و بحث‌های مرتبط با این حوزه‌های ICT دارند؛ارتباط ما با این کشور می تواند سازنده باشد زیرا شرایط هر دو کشور تقریبا مشابه است.

کرباسی درباره همکاری مشترک با این کشور‌ها، تصریح کرد:هدف معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری توسعه فناوری است؛ تلاش ستادهای این معاونت، بنیاد علم و ...بر توسعه فناوری است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری  با بیان اینکه ایجاد همکاری‌های بین‌المللی و سرمایه‌گذاری‌های مشترک از برنامه‌های ما در ستاد اتصال پذیری و ارتباطات است، گفت: شناسایی ظرفیت‌های توسعه همکاری‌های بین‌المللی یکی از این اقدامات بوده که هنوز به نتیجه ملموسی نرسیده است.

وی افزود: با مرکز همکاری‌های بین‌المللی معاونت علمی، فناوری واقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و معاونت بین‌الملل وزارت ارتباطات هم ارتباطاتی را شکل دادیم که می‌تواند کمک کننده باشد.

به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، امیدواریم در قالب یک کارگروه بین‌الملل  فعالیت های ستاد را پیش ببریم زیرا به این موضوع تمرکز داریم.

کرباسی اضافه کرد: اولویت ما حضور چین، هند و روسیه در این کارگروه است البته چین به دلیل غلبه‌ای که بر این بازار دارد شاید تمایلش متفاوت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توصیه مهم رئیس جمهور به مدیران برای افزایش رضایت اجتماعی
  • اسراییل مصداق بارز یک رژیم دیوانه وبی‌رحم است/مسئولیت‌پذیری تهران
  • تولید فولاد ایران از مرز ۳۲ میلیون تن عبور کرد
  • دبیرکل اتاق ایران و عراق: دلار می‌ریزد
  • کیهان: عامل اصلی مشکلات اقتصادی کشور، پدرخوانده‌ های حامی برجام هستند!
  • مقام سابق اطلاعاتی آمریکا: حمله ایران به اسرائیل موفق بود/ حتی یک موشک ایران به نواتیم رهگیری نشد
  • مقام سابق اطلاعاتی آمریکا: حمله ایران به اسرائیل موفق بود
  • عبور ۶ هزار کیلومتر رودخانه از مناطق شهری و روستایی
  • کارگروه بین‌الملل حوزه اتصال‌پذیری و ارتباطات تشکیل می شود
  • زمینه همکاری و توسعه روابط بین کرمان و روسیه وجود دارد