Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@12:15:06 GMT

ضرورت حضور خواهران مبلغ در حداقل نیمی از مساجد کشور

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۶۷۵۶

ضرورت حضور خواهران مبلغ در حداقل نیمی از مساجد کشور

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالکریم بهجت‌پور بعدازظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد از تشکیل ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور خبر داد و اظهار داشت: حضور و علاقه خواهران به تحصیل در حوزه‌های علمیه از رشد خوبی برخوردار شده است.

وی با اشاره به اینکه ۴۱۱ مدرسه علمیه تا سطح دو معادل کارشناسی، ۵۵ مدرسه در سطح سه معادل کارشناسی ارشد و ۱۲ مدرسه نیز در سطح چهار معادل دکتری در حال فعالیت هستند، افزود: در کنار این مدارس، مرکز تحقیقات زن و خانواده و برخی مراکز پژوهشی دیگر ویژه خواهران نیز در سطح کشور فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهجت‌پور با اشاره به علاقه خواهران استان یزد به تحصیل در حوزه‌های علمیه نیز بیان کرد: یزد از استان‌های موفق در این عرصه است و حوزه‌های علمیه خواهران فعالیت خوبی دارند که قابل تقدیر است.

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند،‌ تصریح کرد: به طور قطع حضور زنان در حوزه‌های علمیه و تحصیل علوم دینی توسط آنها می‌تواند در آینده فرزندانی اخلاق‌مدار، دین‌محور و با تربیت دینی به جامعه تحویل دهد.

بهجت‌پور با تاکید بر لزوم اقدامات گسترده توسط بانوان در سراسر کشور به ویژه در استان یزد در زمینه ترویج مبانی دینی عنوان کرد: این فعالیت‌ها باید منجر به کاهش رفتارهای تند اجتماعی در جامعه شود.

وی با اشاره به نیاز زنان جامعه به مبلغان دینی زن برای طرح مباحث مختلف خاطرنشان کرد: زود: اگر در هر مسجد یا مرکز دینی یک مبلغ دینی از بین خواهران داشته باشیم تا به سئوالات بانوان پاسخ داده یا به ارائه مشاوره به آنها بپردازند، بسیاری از مشکلات و ناهنجاری‌های جامعه رفع خواهد شد.

بهجت‌پور با بیان اینکه در حال حاضر ۶۳ هزار مسجد در سطح کشور فعال هستند، افزود: اگر بانوان مبلغه در نیمی از این مساجد به عنوان معینه امام جماعت فعال شوند، گام بزرگی در مسیری حفظ دیانت مردم انجام می‌شود که امیدواریم این امر در همه استان‌ها محقق شود.

کد خبر 4434312

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه علمیه خواهران یزد اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی کرمانشاه گرگان بوشهر یاسوج خبرگزاری مهر مشهد شهرکرد شیراز خرم آباد مرز مهران مجلس شورای اسلامی سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور روحانیون در مدارس تیزهوشان برای تقویت اعتقادات نخبگان

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: با اجرای طرح‌هایی همچون "روشنا" با حضور روحانیت در مدارس تیزهوشان به دنبال این هستیم تا مسائل اعتقادی و شرعی را در نخبگان تقویت کنیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حجت الاسلام علی نیکزاد، مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همکاری اثربخش بین حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش از تاکیدات رهبر معظلم انقلاب و وزیر آموزش و پرورش است، گفت: همکاری و وحدت زمانی محقق می‌شود که بتوانیم نقاط مثبت حوزه و آموزش و پرورش را با یکدیگر تلفیق کنیم که با چنین رویکردی وحدت رویه شکل می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش و حوزه هردو به این همکاری نیاز دارند، یادآور شد: حوزه علمیه باتوجه به عقبه فاخری که دارد می‌تواند در تمام عرصه‌های سند تحول آموزش و پرورش نقش آفرینی داشته باشد.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی بر اساس امیدهای ایمانی مردم شکل گرفت، گفت: امید ایمانی رمز اساسی موفقیت در  حوزه‌های شغلی اجتماعی و سازمانی است و اگر نتوانیم خود را در بعد ایمانی و اعتقادی تقویت کنیم نمیتوانیم در حوزه تربیتی مروج و تاثیرگذار باشیم.

طلبه‌ها سهمیه استخدامی ویژه ندارند/ بعد از آزمون استخدامی متوجه شدیم 3500 معلم روحانی داریم

حجت الاسلام نیکزاد ادامه داد: امید ایمانی می‌گوید معنویت را حفظ و تلاش کن، خدا بهترین‌ها را برای شما رقم می‌زند همان کاری که حاج قاسم کرد و این امید ایمانی بود که حاج قاسم را در جامعه جهانی و بین المللی مشهور و اثرگذار کرد.

وی ادامه داد: اگر در بین دانش‌آموزان مشکلات اخلاقی و اعتقادی وجود دارد باید ریشه این مشکلات را در رفتارهای خودمان ریشه یابی و اقدام به رفع آن کنیم.

5 طرح حوزه علمیه برای تقویت اعتقادات  دانش‌آموزان

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش ادامه داد: طرح‌های امین، روشنا، محراب، سفیرآسمانی و معراج از جمله برنامه‌های اجرایی در مدارس است که در راستای تقویت مبانی دینی و اعتقادی دانش‌آموزان در مدارس سراسر کشور اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام نیکزاد گفت: گسترش دامنه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش در نظام آموزشی و تربیت دانش‌آموزان، نیاز امروز است به گونه‌ای که  پیوند بین مدرسه و مسجد از مواردی است که با جدیت در وزارت آموزش و پرورش دنبال می‌شود.

مناظره میان معلمان و روحانیون افزایش یابد

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش افزود: عرصه فعالیت‌های ما در آموزش و پرورش متنوع است و باید ساز وکارها مشخص و از ظرفیت همه معلمان و مربیان استفاده شود.

وی با تاکید بر ارتباط گسترده بین معلمان و روحانیون گفت: باید جلسات گفت و گو و مناظره بین معلمان و روحانیون افزایش پیدا کند.

حجت‌الاسلام نیکزاد در پایان عنوان کرد: با اجرای طرح‌هایی همچون "روشنا" و با حضور روحانیت در مدارس تیزهوشان به دنبال این هستیم تا مسائل اعتقادی و شرعی را در نخبگان تقویت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهتمام مربیان و استاد یاران حلقه‌های صالحین تقویت باور‌های دینی در جامعه
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران هرمزگان در حمایت از عملیات وعده صادق
  • حوزه علمیه بعنوان یک الگوی اخلاق و اخلاص باشد
  • مسئولان با عزمی آهنین گره‌گشای مشکلات مردم باشند
  • بیانیه جامعه مدرسین در حمایت از اقدامات قانونی و حقوقی فراجا
  • نشست مهدویت در مدرسه علمیه خواهران نقده
  • لزوم نقش آفرینی طلاب در تقویت قدرت اندیشه جامعه
  • طلاب به بحث تولید علم ورود کنند
  • حضور روحانیون در مدارس تیزهوشان برای تقویت اعتقادات نخبگان
  • تمرکز بر پیشگیری، ضرورت امروز جامعه در حوزه اعتیاد است