Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@06:50:25 GMT

هرمزگان در کسب درآمد جلوتر از برنامه است

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۷۲۹۸

هرمزگان در کسب درآمد جلوتر از برنامه است

خبرگزاري آريا - بندرعباس - ايرنا - رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي هرمزگان گفت: اين استان در کسب درآمدهاي مصوب استاني جلوتر از برنامه بوده و درنيمه اول سال جاري، 109 درصد درآمد مصوب 6ماهه را وصول کرده است.

به گزارش ايرنا، صالح دريانورد بعد از ظهر پنجشنبه در نشست خبري به مناسبت آغاز هفته آمار و برنامه ريزي افزود: سه درصد درآمدهاي استاني کشور، معادل 27 هزار و 820 ميليارد ريال را هرمزگان بايد کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: همچنين در نيمه اول سال جاري پنج هزار و 120 ميليارد ريال درآمد ماليات بر ارزش افزوده در استان کسب شده که يک هزار و 20 ميليارد ريال آن در اختيار حوزه بهداشت و درمان قرار مي گيرد.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي هرمزگان اضافه کرد:همچنين 2 هزار و 780 ميليارد ريال اعتبارات جاري بين 25 اداره و نهاد دولتي توزيع شد.
دريانورد يادآور شد: در سال جاري 11هزار و 210 ميليارد ريال اعتبار ات عمراني به هرمزگان ابلاغ شده که پنج هزار و 410ميليارد ريال آن تخصيص يافته است.
رييس سازمان برنامه و بودجه هرمزگان در پاسخ به سوال خبرنگار ايرنا درباره ميانگين تورم هرمزگان (تورم 12 ماه منتهي به جاري) گفت: بر اساس بررسي هاي صورت گرفته از 240 کالا ، ميانگين تورم هرمزگان در پايان شهريور 9 و هشت دهم درصد بوده است.
وي ادامه داد: تورم نقطه به نقطه هرمزگان ( مقايسه تورم هرمزگان در شهريور امسال نسبت به شهريور سال گذشته) 20 درصد است.
دريانورد اظهار داشت: ميانگين تورم خوراکي ها و آشاميدني ها در شهريور امسال 14 و 2 دهم و تورم نقطه به نقطه همين گروه کالايي 35 و هفت دهم درصد است.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي اضافه کرد: تورم گروه خوراکي هاي تازه مانند ميوه در شهريور امسال 16 و يک دهم درصد و تورم نقطه به نقطه همين گروه کالايي 40 و يک دهم درصد گزارش شده است.
به گفته دريانورد، تورم ساير خوراکي ها در شهريور امسال 12 و 2 دهم درصد و تورم نقطه به نقطه اين گروه 30 و 2 دهم درصد بوده است.
وي ادامه داد: تورم گروه غير خوراکي در شهريور سال جاري هفت و 9 دهم درصد و تورم نقطه به نقطه اين گروه نيز 12 و هشت دهم درصد بوده است.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي هرمزگان بيان داشت: ميانگين تورم مسکن آب برق و ساير سوخت ها در شهريور امسال 9 و سه دهم درصد و تورم نقطه به نقطه اين گروه 6 و 2 دهم درصد است، همچنين ميانگين تورم بهداشت و درمان پنج و 2 دهم درصد و تورم نقطه به نقطه اين گروه 10 و 6 دهم درصد است.
وي بيان داشت: ميانگين تورم خريد مسکن در شهريور امسال پنج و هشت دهم درصد و تورم نقطه به نقطه آن شش و نيم درصد بوده و تورم اجاره مسکن هشت و 9 دهم درصد و تورم نقطه به نقطه آن 6 و 6 دهم درصد بوده است.
دريانورد يادآور شد: ميانگين تورم گروه پوشاک و کفش در شهرويور امسال 7 و دهم درصد و نقطه به نقطه اين گروه کالايي 16 و هشت دهم درصد بوده است، همچنين ميانگين تورم حمل و نقل پنج و 6 دهم درصد و نقطه به نقطه آن 14 و 2 دهم دصد بوده است.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي هرمزگان اشاره کرد: تورم نقطه به نقطه تفريح و فرهنگ 40 و نيم درصد ( با احتساب نوشت افزار) و ميانگين تورم آن 13 و چهار دهم درصد بوده است.
وي اشاره کرد: ميانگين تورم هتل و رستوران در شهريور ماه امسال پنج و نيم درصد و تورم نقطه به نقطه آن 12 و يک دهم درصد بوده و همچنين ميانگين تورم دخانيات 97 و هفت دهم درصد و تورم نقطه به نقطه آن 25 و نيم درصد بوده است.
3219/2094
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۷۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم پیش‌نگر در سراشیبی

 امتداد - تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در فروردین‌ماه به ۲۳.۸درصد رسیده است که حاکی از کاهش ۰.۷واحد درصدی این متغیر در مقایسه با ماه گذشته است. وضعیت تورم تولیدکننده که به‌عنوان تورم پیش‌نگر شناخته می‌شود، نشان از روند کاهشی ولی کند انتظارات تورمی دارد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در فروردین‌ماه به ۲۳.۸درصد رسیده است که حاکی از کاهش ۰.۷واحد درصدی این متغیر در مقایسه با ماه گذشته است. وضعیت تورم تولیدکننده که به‌عنوان تورم پیش‌نگر شناخته می‌شود، نشان از روند کاهشی ولی کند انتظارات تورمی دارد.

علیرضا کتانی:  بانک مرکزی به تازگی آمارهای تورم تولیدکننده را به‌روزرسانی کرده است. طبق این آمارها، تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در فروردین‌ماه به ۲۳٫۸درصد رسیده است که حاکی از کاهش ۰٫۷واحد درصدی این متغیر در مقایسه با ماه گذشته دارد.  تورم ماهانه تولیدکننده نیز در فروردین‌ماه طبق آمارهای اعلامی برابر با ۱٫۳درصد است. روند کاهشی تورم تولیدکننده پس از عبور از قله ۱۰۳٫۱درصدی این متغیر در اردیبهشت‌ماه۱۴۰۰ آغاز شد و تا فروردین‌ماه امسال ادامه داشته است. وضعیت تورم تولیدکننده که به‌عنوان تورم پیش‌نگر شناخته می‌شود، نشان از روند کاهشی ولی کند انتظارات تورمی دارد.

تورم فروردین‌ماه

طبق اعلام بانک مرکزی، تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در فروردین‌ماه۱۴۰۳ برابر با ۲۳٫۸درصد شده است. همچنین تورم سالانه تولیدکننده نسبت به ۱۲ماه مشابه سال پیش از آن برابر با ۳۱٫۲درصد بوده است. بررسی این آمارها نشان می‌دهد که تورم ماهانه تولیدکننده برابر با ۱٫۳درصد بوده است. مقایسه تورم نقطه به نقطه تولیدکننده فروردین‌ماه۱۴۰۳ با ماه پیشین نشانگر کاهش ۰٫۷واحد درصدی این متغیر در این ماه نسبت به ماه قبل دارد. مدتی پیش بود که مرکز آمار ایران شاخص قیمت مصرف‌کننده فروردین‌ماه۱۴۰۳ را نیز اعلام کرد. طبق آمارهای مرکز آمار ایران تورم نقطه به نقطه فروردین ماه برابر با ۳۰٫۹درصد بوده است که حاکی از کاهش ۱٫۳ واحددرصدی این متغیر در مقایسه با ماه قبل دارد. بررسی این دو آمار نشانگر این است که تورم مصرف‌کننده نیز همگام با تورم تولیدکننده در حال کاهش است.

بررسی روند بلندمدت تورم

از زمان آغاز اجرای طرح کنترل ترازنامه‌ای در سال۱۴۰۰، نرخ رشد نقطه به نقطه سطح عمومی قیمت‌های تولیدکننده به تدریج از قله ۱۰۳٫۱درصدی عبور کرد و روندی کاهشی به خود گرفت. این کاهش تا رسیدن تورم نقطه به نقطه تولید به ۲۳٫۸درصد در فروردین۱۴۰۳ ادامه یافت. به نظر می‌رسد نقطه اوج این روند که در اردیبهشت۱۴۰۰ رخ داده بود به سبب اثرپذیری شدید تورم تولید از نرخ ارز اتفاق افتاده است. با این حال پس از اجرای طرح کنترل ترازنامه‌ای و بروز روند کاهشی رشد نقدینگی نرخ تورم تولید نیز روندی کاهشی را به خود گرفت. در کنار این امر، ثبات نسبی نرخ رشد ارز را نیز باید یکی از عوامل موثر بر کنترل تورم تولید دانست. تورم مصرف‌کننده نیز روندی مشابه را از زمان اجرای کنترل ترازنامه‌ای طی کرد.  با این حال از خردادماه۱۴۰۱ و با اعلام حذف ارز ۴۲۰۰تومانی از بسیاری از کالاها تورم نقطه به نقطه مصرف‌کننده با جهش مواجه شد و در سطح بالاتر از ۴۰درصد ایستاد.

روند افزایشی نرخ رشد نقطه به نقطه سطح عمومی قیمت‌های مصرف‌کننده تا اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ ادامه یافت و در این ماه با رسیدن نرخ تورم نقطه به نقطه به ۵۵٫۵درصد این متغیر در قله دست‌کم ۱۲ساله خود ایستاد. پس از عبور از قله اردیبهشت‌ماه، با توجه به ثبات نسبی نرخ رشد ارز و کاهش نرخ رشد نقدینگی، روند نزولی تورم مصرف‌کننده نیز بار دیگر آغاز شد. روند نزولی نرخ تورم مصرف‌کننده تا فروردین‌ماه امسال نیز ادامه یافت و در این ماه به ۳۰٫۹درصد رسید. این رقم پایین‌ترین نرخ تورم مصرف‌کننده از مردادماه۱۳۹۹ محسوب می‌شود. در نتیجه می‌توان گفت تورم نقطه به نقطه مصرف‌کننده در کف ۴۵ماهه خود قرار گرفته است. نرخ تورم نقطه به نقطه تولیدکننده نیز در فروردین ماه امسال به ۲۳٫۸درصد رسیده است که پایین‌ترین نرخ رشد نقطه به نقطه سطح عمومی قیمت‌ها از خردادماه۱۳۹۹ محسوب می‌شود. به این ترتیب تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در کف ۴۷ماهه خود قرار گرفته است.

  اهمیت تورم تولیدکننده

شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) شاخص قیمتی است که میانگین تغییرات قیمت‌های دریافتی تولیدکنندگان داخلی را برای تولیدشان اندازه‌گیری می‌کند. این شاخص گاهی به نام شاخص قیمت عمده‌فروشی نیز شناخته می‌شود. این شاخص از اهمیت خاصی در نشان دادن هزینه‌های اثرگذار بر بخش عرضه بازار دارد. با این حال اهمیت آن با کاهش مداوم کالاهای تولیدی به‌عنوان سهمی از هزینه‌ها در اقتصاد کاهش می‌یابد. این شاخص همچنین به‌عنوان نمایانگر انتظارات تورمی شناخته می‌شود. فرضیه‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه روند طی‌شده در این تورم با مدتی تاخیر در تورم مصرف‌کننده نیز طی می‌شود و به همین خاطر این تورم به تورم پیش‌نگر معروف است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • تورم پیش‌نگر در سراشیبی
  • هفته پر بارش برای حوضه‌ی مند،کاریان و خنج
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • کاهش تورم نقطه به نقطه فروردین ماه در آذربایجان شرقی
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود