Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-07@11:52:49 GMT

درمان نازایی زنان با بهترین های طب سنتی

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۷۳۸۳

به گزارش پارس نیوز،  7 نسخه گیاهی برای درمان نازایی زنان

با توجه به پیچیدگی ناباروری و نازایی زنان و مردان ، پزشکان روش های دقیق و گسترده ای را تا کنون کشف و اجرا کرده اند. در میان روش های درمان نازایی زنان از سالهای دور تا کنون نسخه های گیاهی موثر در بخش طب سنتی تجویز شده است که درمانگرهای گیاهی بسیار قوی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبدر قرمز برای درمان نازایی زنان

معمولا مشکلات هورمونی در زنان می تواند دلیل نازایی باشد. اندومتریوز و یا ضخیم شدن دیواره ی رحم نیز ممکن است باعث نازایی زنان شود. نوشیدن چای شبدر قرمز سه بار در روز برای تنظیم نوسان هورمونی و نیز از میان بردن رشد بی رویه ی بافت های دیواره ی رحمی بسیار مفید است.

 درمان نازایی زنان با گیاه شیرین بیان

میزان پایین استروژن در بدن زنان می تواد به نازایی بینجامد. گیاه شیرین بیان به نوعی می تواند کار استروژن را در بدن زن انجام دهد. این ترکیب می تواند عدم تعادل هورمونی بدن زن را تنظیم کند.

 گل پنج انگشت یک درمانگر عالی نازایی زنان گل و گیاه پنج انگشت برای درمان نازایی زنان با داروهای گیاهی

گل پنج انگشت در زمان های قدیم به عنوان میوه ای شناخته می شدند که باعث کاهش قوای جنسی می شد. با این حال این توت ها برای درمان نازایی استفاده می شوند. گل پنج انگشت به پخش استروژن، پروژسترون و تستسترون٬ که تمام شان برای باروری مفید هستند، در بدن کمک می کند.

تاثیر توت مار در درمان نازایی زنان

توت مار گیاه دیگری است که دارای ترکیباتی بسیار شبیه استروژن بوده و باعث تنظیم عدم تعادل استروژن در وضعیت بدن زن می شود.

روغن گل مغربی برای تقویت رحم و درمان نازایی زنان

برای افزایش مواد مخاطی گردن رحم،٬ 2000 میلی گرم از روغن گیاه مغربی را می توان هر روز بعد از مشورت با گیاه شناس مربوط در راستای مقدار مشخص آن٬ استفاده کرد.

ماکا نازایی زنان را درمان میکند

ماکا گیاهی است که برای درمان عدم تعادل هورمونی در زنان استفاده می شود. استفاده از آن باعث افزایش ترشح هورمون لوتئین ساز که مسئول چرخه ی تخمک گذاری و تنظیم آن است، می شود.

گیاه دونگ کویی یک درمان طبیعی نازایی زنان

دونگ کویی گیاهی است که برای درمان مشکلات مختلفی که به اعضای تناسلی زن مربوط است استفاده می شود. مصرف دونگ کویی ، رحم را برای پرورش جنین آماده می کند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مردان طب سنتی مشکلات زنان رشد درمان تخمک درمان زنان طب سنتی مردان پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۷۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سوء جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویتامین B۱۲ یک ویتامین ضروری است که بدن به آن نیاز دارد، اما نمی‌تواند به تنهایی آن را تولید کند، بنابراین باید برای دریافت آن از رژیم غذایی مناسب پیروی شود؛ ویتامین B۱۲ برای تولید DNA بسیار مهم است و نقش کلیدی در تولید گلبول‌های قرمز دارد.

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سو جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند، در صورتی که در معرض کمبود این ویتامین قرار دارید، مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید؛ کمبود ویتامین B۱۲ را نباید نادیده گرفت، زیرا کمبود طولانی مدت آن باعث بروز مشکلات جدی سلامتی می‎‌شود.

علائم مراحل اولیه کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود خفیف ویتامین B۱۲ ممکن است با علائم خاصی همراه نباشد. با این وجود، رایج‌ترین علائم اولیه آن شامل ضعف، خستگی، از دست دادن اشتها، کاهش وزن بدون دلیل، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، افسردگی و تحریک‌پذیری می‌شود.

تأثیرات طولانی‌مدت کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود ویتامین B۱۲ در طولانی مدت باعث بروز مشکلات سلامتی جدی می‌شود. این موارد شامل بی‌حسی و گزگز دست و پا، از دست دادن بینایی، اختلال شناختی و از دست دادن حافظه می‌‎شود؛ همچنین، ممکن است منجر به احساس گیجی، مشکلات راه رفتن و مشکلات گفتاری شود.

چه غذاهای حاوی ویتامین B۱۲ است؟

گوشت، ماهی، مرغ، تخم‌مرغ و محصولات لبنی به صورت طبیعی سرشار از ویتامین B۱۲ است. هیچ منبع گیاهی دارای ویتامین B۱۲ نیست، بنابراین افرادی که از رژیم‌های غذایی گیاهی پیروی می‎‌کنند، باید از غذاهای غنی شده با ویتامین B۱۲ استفاده کنند؛ افرادی که نمی‌توانند نیاز ویتامین B۱۲ بدن خود را از طریق رژیم غذایی تأمین کنند، لازم است با تجویز پزشک از مکمل‌های این ویتامین استفاده کنند.

کد خبر 750589

دیگر خبرها

  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • بهترین روش برای جلوگیری از آلزایمر (فیلم)
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟