Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@17:32:03 GMT

بخش عمده بدهی های بیمه سلامت بوشهر تسویه شد

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۷۸۸۷

بخش عمده بدهی های بیمه سلامت بوشهر تسویه شد

به گزارش ایرنا، پرویز رمضانی روز پنجشنبه در نشست با خبرنگاران به مناسبت سالروز تاسیس بیمه سلامت افزود: برهمین اساس مطالبات چهار ماه نخست سال جاری بیمارستان های آموزشی بطور قطعی و بدهی های مرداد و شهریور ماه به آنها نیز 70 درصد پرداخت شده است.
وی بیان کرد: همچنین مطالبات داروخانه های خصوصی در سه ماه اول به صورت قطعی و 60 درصد مطالبات تیرماه را تسویه کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رمضانی اضافه کرد: همچنین مطالبات پزشکان، آزمایشگاه ها و فیزیوتراپی ها و سایر موارد در سه ماه نخست امسال به صورت قطعی پرداخت شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر با اشاره به راه اندازی سامانه استحقاق سنجی این بیمه گفت: این سامانه با اتصال به پایگاه‌های برخط دانشگاه علوم پزشکی، سازمان‌های بیمه‌ ای و بیمه‌های تکمیلی در بیمارستان‌ها راه‌اندازی شده است.
وی بیان کرد: یکی از برنامه های مهم بیمه سلامت در سال جاری عملیاتی کردن طرح برطرفی هم‌ پوشانی بیمه‌ای در استان است و بیمه شدگانی که دارای 2 نوع دفترچه بیمه ‌ای هستند یکی از آنها باطل می‌ شود.
رمضانی از همه بیمه شدگانی که دارای 2 دفترچه هستند خواست نسبت به رفع هم پوشانی بیمه ها اقدام کنند تا در زمان دریافت خدمت با مشکل روبرو نشوند.
وی تاکید کرد: رفع هم‌ پوشانی بیمه ‌ای یکی از الزام های قانون برنامه ششم توسعه است و بر اساس شعار 'هر ایرانی یک دفترچه بیمه' این طرح با جدیت در استان دنبال می شود.
رمضانی گفت: با راه‌اندازی سامانه الکترونیک هر فرد باید یک نوع دفترچه درمان داشته باشد تا بر اساس آن بتوان منابع مالی سازمان را مدیریت و خدمات یکسانی به بیمه شدگان ارائه کرد.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر اظهار داشت: در زمان حاضر 45 درصد جمعیت استان معادل 490 هزار نفر زیر پوشش خدمات بیمه سلامت قرار دارند که 70 درصد آنان مربوط به صندوق روستایی و عشایر، 16 درصد کارکنان دولت، 10 درصد بیمه سلامت همگانی و ایرانیان و 4 درصد سایر اقشار هستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر ادامه داد: 28 درصد بیمه شدگان سلامت استان در شهرستان دشتستان، 16 درصد در بوشهر و کمترین تعداد با 4 درصد در شهرستان دیلم هستند.
وی با اشاره به افزایش هزینه‌های درمانی افزود: هزینه‌های درمانی بیمه شدگان سلامت از 880میلیارد ریال در سال 1392 به یکهزار و 570 میلیارد ریال در سال گذشته افزایش یافته این درحالی است که در سال گذشته تنها یگهزار و 280 میلیارد ریال حق بیمه دریافت شده است.
رمضانی یادآور شد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت میزان پرداختی از جیب مردم در بخش سلامت از 60 درصد در سال 92 به 35 درصد کاهش یافته است.
وی افزود: در زمان حاضر 950 بیمار خاص در استان بوشهر از خدمات بیمه سلامت بهره مند هستند که به طور میانگین برای هر نفر از این بیماران 100 میلیون ریال هزینه می شود.
6047/6043
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استان بوشهر بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی درمان منابع مالی راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۷۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری

به گزارش خبرگزاری مهر، صادق نامدار در جمع خبرنگاران میزان صادرات سال گذشته از گمرک‌های استان بدون احتساب صادرات نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و صادرات از محل تجارت چمدانی را ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۵۴۱ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: این کالاها به ۱۰۳ کشور مختلف صادر شده است.

وی، پنج کشور عمده مقصد صادراتی این استان را به ترتیب کشور ترکیه ۳۰.۸ درصد، عراق ۲۰.۲ درصد، ارمنستان ۱۷.۵۷ درصد، جمهوری آذربایجان ۳.۶ درصد و گرجستان ۳.۵ درصد اعلام کرد و گفت: پنج قلم کالای عمده صادراتی استان به ترتیب شامل انواع میلگرد فولادی، پلیمرهای استایرن، قیر نفت، سیم مفتول و کشمش انگوری بود.

نامدار افزود: در بخش واردات ۱۲ ماه سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۴۹ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ دلار از مبدا ۶۳ کشور مختلف از طریق گمرکات استان وارد شد که رشد ۲۹ درصد در وزن و در ارزش داشت و از این نظر در بین استان‌های کشور در رتبه ۹ قرار داریم.

وی، پنج کشور عمده مبدا واردات کالا از گمرکات استان بر اساس میزان واردات را به ترتیب کشورهای ترکیه ۵۷ درصد، امارات متحده عربی ۱۲ درصد، چین ۱۱ درصد، آلمان پنج درصد و کره جنوبی ۲ درصد عنوان کرد و گفت: پنج قلم عمده کالای وارداتی به ترتیب شامل: کامیون‌های کشنده، شمش طلا، انواع توتون، گوشت منجمد گاوی و پودر کاکائو بود.

نامدار افزود: در بخش ترانزیت خارجی در ۱۲ ماهه سال گذشته ۶۰۷ هزارتن کالا از گمرکات استان ترانزیت شد که با اختصاص ۳.۴ درصدی از کل ترانزیت کشور به خود، رشد چهار درصدی داشت.

وی گفت: پنج کشور عمده مقصد ترانزیتی از گمرکات استان به ترتیب شامل کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و عراق بود.

نامدار اضافه کرد: در بخش درآمد، وصولی گمرکات استان ۷۰ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال بود که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۳ درصد افزایش داشت.

کد خبر 6087205

دیگر خبرها

  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • اولین معامله مالکین جدید سرخابی‌ها/ تسویه بدهی میلیاردی استقلال با مالک پرسپولیس!
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • خاندوزی: تمام بدهی های کشور به بانک توسعه اسلامی را تسویه کردیم
  • آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت
  • کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول