Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

خیلی سخت است ادعای رژیم‌هایی را که قول می‌دهند کمکتان کنند به هدف کاهش وزنتان برسید را باور کنید.

به گزارش همشهری اگر هم بارها و بارها سعی کرده باشید و موفق نشده باشید، اعتماد کردن به وعده‌ها و قول‌ها سخت‌تر هم می‌شود. یکی از شیوه‌های کاهش وزن، دویدن است و دستورالعمل‌هایی که برای دونده‌ها وجود دارد، معمولاً ضد و نقیض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اینکه مسیر کاهش وزنتان را با دویدن شروع کنید، قبل از شروع، این سؤال‌های اساسی را از خود بپرسید. عده‌ای از مربی خود برنامه می‌گیرند اما این توصیه‌ها و برنامه‌ها فقط در صورتی کارکرد دارند که با سبک زندگی شما، نیازهای منحصربه‌ فردتان و محدودیت‌های زمانی‌تان جور باشند.

اگر برنامه‌ی تمرینی شما نیازمند سه یا چهار ساعت بدون وقفه دویدن است یا باید دو جلسه تمرین در یک روز داشته باشید، باید بسنجید آیا واقعاً از پس اجرای این برنامه برمی‌آیید؟

اگر وارد چنین برنامه‌ای شوید و نتوانید مرحله به مرحله پیش بروید، انگیزه‌ی خود را از دست می‌دهید و ناامید خواهید شد. برخی از افراد تنها در این صورت می‌توانند وزن کم کنند که غذاهای شیرین و قنددار را از جلوی چشم خود دور نگه دارند، در حالی که دیگران فقط با کم کردن حجم خوراک و تغییرات جزئی قادر به کاهش وزن‌اند. بنشینید و فکر کنید بایدها و نبایدهای غذایی شما چیست تا بتوانید برنامه‌ی شخصی مناسب خودتان را تعیین کنید.

اینکه موفق شوید 160 کیلومتر در ماه بدوید، مطمئناً حس قدرت و اعتماد به نفس به شما می‌دهد اما باید مراقب باشید خودتان را در معرض ناامیدی قرار ندهید، چون بدون تردید همیشه توان نخواهید داشت تا از پس معیارهای سخت و سنگین بربیایید. پس بهتر است رویکردتان را عوض کنید، مثلاً ببینید بدنتان کشش چه مسافت دویدن را دارد.

تمرینات خود را جوری تنظیم کنید که به راحتی بتوانید بدوید و احساس کنید روندتان قابل ادامه دادن است و برای مدت طولانی از پس آن برخواهید آمد. اگر یک روش تغذیه‌ای، بسیار محدود کننده و سخت باشد نهایتاً با شکست روبرو خواهید شد. اگر رژیم غذایی روزانه‌تان پرهزینه، غیرعادی، نامتعادل و ... باشد، به شما احساس کم‌توانی می‌دهد یا جوریست که انگار قرار است خودتان را تنبیه کنید! این رژیم دوامی ندارد.

وقتی می‌خواهید رژیم غذایی انتخاب کنید از خود بپرسید: آیا می‌توانم همیشه این روند غذایی را حفظ کنم؟ این جواب می‌تواند خیلی چیزها را متحول کند، از سوخت و ساز بدنتان گرفته تا تمرینات. اگر قصد دارید دویدن را به عنوان یک ورزش همیشگی در زندگی‌تان انتخاب کنید، یک چیز نباید به مرور زمان تغییر کند و آن‌ هم لذت و سلامتی است که از دویدن نصیبتان می‌شود. لذتی که باید از دویدن ببرید با هیچ چیز دیگری نباید قابل معاوضه باشد و برنامه‌ای که در پیش می‌گیرید باید انعطاف لازم را داشته باشد.

اگر خودتان را ملزم کنید که همیشه یک مدل بدوید یا عدد خاصی از کیلومترهایی که طی می‌کنید در ذهنتان باشد، فرسودگی و دل‌زدگی و آسیب اجتناب‌ناپذیر خواهد بود. به عنوان یک دونده شما همیشه باید مطمئن باشید که تغذیه‌ای متعادل از کربوهیدرات‌های کامل، پروتئین و چربی‌های سالم دارید و می‌توانید نیازهای تغذیه‌ای‌تان را تأمین کنید؛ اما با تغییراتی که در تمرینات شما روی می‌دهد، اشتهایتان نیز تغییر خواهد کرد که البته این تغییر شامل برنامه، زمان، علاقه و شیوه‌ی پخت و پزتان هم می‌شود.

با حرفه‌ای‌تر شدن در دویدن باید برنامه‌ی غذایی جدی‌تری برای ریکاوری داشته باشید. پیشرفت معمولاً شامل یک قدم به جلو و دو قدم به عقب می‌شود. تصمیم بگیرید که وقتی افت داشتید و نتوانستید پیشرفت کنید، چه اقدامی قرار است بکنید. موفقیت به این معنی نیست که همیشه و همیشه پیروز شوید. بلکه هدف این است که تدریجاً جلو بروید.

کاهش وزن پروسه‌ای است که طی آن یاد می‌گیرید چه چیزی برایتان مفید است و چه چیزی نه. به هر شکستی به چشم یک درس نگاه کنید. مثلاً اگر رویکرد انتخابی شما اجازه نداد یک تکه کیک شکلاتی بخورید و فردای آن روز به دلیل اشتهایی که در شما برانگیخته شد نتوانستید به کمتر از سه تکه کیک شکلاتی رضایت بدهید پس یعنی این رژیم غذایی و بایدها و نبایدهایش مناسب شما نیست. منبع: تبیان

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۹۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش گردوغبار در خوزستان با پراکنش اراضی کشاورزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علیمحمد طهماسبی بیرگانی در نشست شورای توسعه و برنامه ریزی خوزستان در استانداری با اشاره به اینکه اداره کل جهاد کشاورزی خوزستان در کاهش کانون‌های ریزگرد نقش بسیار مهمی دارد، گفت: در اهواز کار‌های خوبی برای جلوگیری از وقوع گرد و غبار از سال ۹۴ تاکنون انجام شده که ارزیابی‌ها نشان می‌دهد این اقدامات در منطقه اثربخش بوده است.

وی به با بیان اینکه ۴۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شمال شرق اهواز قرار دارد، افزود: در صورت وقوع خشکسالی، این اراضی به یک کانون بزرگ تولید گرد و غبار تبدیل خواهند شد که برای تاسیسات نفتی این منطقه نیز خطرآفرین می‌شود.

طهماسبی بیرگانی می‌گوید: در حال حاضر ۳۴.۶ میلیون هکتار از اراضی کشور غبار خیز است که ۱۵ درصد از این میزان مرتع هستند.

آمار بالای شکایت مردم خوزستان در خصوص مالچ پاشی

دبیر ستاد ملی سیاست گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار کشور به شکایاتی از مردم به دفتر رییس جمهور در حوزه محیط زیست اشاره و اضافه کرد: بالای ۹۰ درصد این شکایات مربوط به خوزستان و در خصوص استفاده از مالچ نفتی بوده است.

وی با بیان اینکه در ۷ استان کشور طرح "اقدام و عمل" با موضوع مقابله با پدیده گرد و غبار در شورای برنامه ریزی تصویب شده که خوزستان هشتمین استان است، گفت: آیین نامه‌ای به اتفاق ۶ دستگاه در این طرح برای شرایط اضطرار وقوع گرد و غبار دیده شده که ضروری است در این خصوص مانور‌های منظمی در استان برگزار شود.

داود میرشکار، مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان افزود: خوزستان یکی از استان‌های درگیر با پدیده گرد و غبار است و طرح مقابله با این پدیده در برنامه هفتم توسعه نیز دیده شده است.

وی با بیان اینکه نیمی از مساحت استان کانون ریزگرد و یا مناطق مستعد وقوع گرد و غبار است، ادامه داد: ۳ میلیون و ۵۸۳ هکتار از اراضی خوزستان در این بخش قرار دارند و طرح مقابله با گرد و غبار با اهدافی همچون انجام اقدامات پیشگیرانه از وقوع گرد و غبار و توانمندسازی استان برای مقابله با این‌پدیده است.

میرشکار با اشاره به اینکه در گام اول این طرح نقشه مناطق غبار خیز استان ترسیم شده است، گفت: ۶۷ واحد کاری در مناطق مختلف جنگلی، مرتعی و بیابانی بر اساس نقش دستگاه‌های مربوط برای مقابله با پدیده گرد و غبار برای استان مشخص شده است.

مهرداد نیکو، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان نیز در ادامه این نشست گفت: پارسال ۱۳۲ مصوبه در شورای برنامه ریزی استان تصویب که ۶۵ درصد مصوبات اجرایی شدند.

وی افزود: سال گذشته ۱۰۷ طرح سرمایه گذاری در شورای برنامه‌ریزی استان مصوب شد و ۳۴۶ هکتار زمین به این طرح‌ها اختصاص یافت.

دیگر خبرها

  • ردپای نفوذی‌ها در انفجارهای امروز در اصفهان و تبریز؟ /جزئیات ادعای کارشناس صداوسیما را بخوانید
  • ارتقای کیفیت زندگی شهری به کمک رشد هوشمند
  • کاهش بیش از ۳۰ درصدی سرقت در ایام نوروز در قزوین
  • ایجاد مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس
  • تدوین طرح مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس
  • کاهش گردوغبار در خوزستان با پراکنش اراضی کشاورزی
  • مسعود نجابتی به‌عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی انتخاب شد
  • نحوه انتخاب بهترین سیستم عامل برای سرور
  • تعهد نسل جوان امروز در مسیر هنر انقلاب
  • چه کولری را با چه قیمتی بخریم؟ | درباره مشخصات و قیمت کولرهای آبی و گازی بخوانید