Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@21:54:36 GMT

عوارض وحشتناک نوشابه

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۹۴۶۳

عوارض وحشتناک نوشابه

مصرف نوشیدنی‌های صنعتی آمار بالایی در دنیا دارند، نوشیدنی‌های پر طرفداری که قاتل بخش‌هایی اساسی و کلیدی از بدن ما هستند. ناطقان: مصرف بیش از حد مجاز و بالاتر از استاندارد جهانی نوشابه های گاز دار و کافئینی یکی از مشکلات تغذیه ای دنیاست.

نوشابه های گاز دار ترکیبی از گاز دی اکسید کربن، مواد افزودنی، شکر صنعتی و آب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر قوطی نوشابه گاز دار معادل 10 قاشق شکر، 150 کالری، 30-55 میلی گرم کافئین و غرق در رنگ های مصنوعی است. در واقع این مقدار شکر، کالری و مواد افزودنی مضر در محصولی که هیچ ارزش غذایی ندارد، نگران کننده است.

علاوه بر آن وجود بعضی از مواد نگهدارنده و اسید بنزوئیک از جمله عواملی است که علاقمندان به مصرف نوشابه های گاز دار را به سوی سرطان و بیماری های صعب العلاج سوق می دهد.

برخی از تاثیرات زیان بار این نوشابه ها عبارتند از:

مصرف مداوم و روزانه نوشابه های گاز دار به علت اسید فسفریک موجود در تنظیم کلسیم و فسفر بدن اختلال ایجاد می کند، اختلالی که ممکن است به سه صورت رخ دهد:

 اسید فسفریک نوشابه های گاز دار در بدن موجب خروج یون کلسیم از استخوان ها می شود.

 اگر این نوشابه ها حاوی کافئین نیز باشند، به کاهش جذب کلسیم در استخوان ها منجر می شود.

 املاح فسفات موجود در نوشابه های گاز دار مانع از جذب کلسیم وعده غذایی می شوند، بنابراین با مصرف مرتب نوشابه، بدن با اختلال در جذب کلسیم رژیم غذایی مواجه می شود.

اختلال در جذب کلسیم باعث کمبود کلسیم بدن شده و در نهایت مشکلات استخوانی نظیر پوکی استخوان را بوجود می آورد، همچنین نوشابه های گاز دار به دلیل داشتن خاصیت اسیدی، سختی مینای دندان های شیری کودکان را از بین می برد.

نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند اکثر این نوشابه‌ها 100 درصد نیاز روزانه‌ی ما به قند را تامین می‌کنند و همین قند باعث افزایش میزان انسولین بدن می‌شود،‌ موضوعی که در نهایت به فشارخون بالا، کلسترول بالا، بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، چاقی، پیری پیش از موعد و عوارض جانبی زیادی منجر می‌شود.

 با خوردن یک بطری کوچک نوشابه بدن شما دیگر نیازی به خوردن هیچ ماده‌ قندی دیگری ندارد و هر میزان قند دیگری که وارد بدن شود به صورت چربی ذخیره می‌شود، فراموش نکنیدمصرف میزان زیادی از مواد قندی در طولانی مدت به سلامتی‌تان آسیب‌های جدی وارد خواهد کرد.



منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: نوشابه ، عوارض ، نوشیدنی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نوشابه عوارض نوشیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۹۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز

آفتاب‌‌نیوز :

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری‌ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می‌دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است؛ بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • مصرف این خوراکی‌ها برای تقویت استخوان واجب است
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد