Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ رویداد استارتاپی اسلامی ـ قرآنی طلوع برکت پس از سه روز تلاش اساتید و گروه‌های خلاق و ایده پرداز عصر پنج شنبه، 26 مهرماه با معرفی ایده‌ها و گروه‌های برتر به کار خود پایان داد.

این رویداد استارتاپی که با محورهای گردشگری و توریسم، اقتصاد و بانکداری اسلامی، هنرهای تجسمی، معماری و دکوراسیون داخلی، اسباب بازی و بازی‌های رایانه ای، سلامت و محصولات غذایی حلال، تولید محتوای چند رسانه‌ای، وب و اپلیکیشن و مد و لباس اسلامی به همت مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی وابسته به سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور طی سه روز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت کنندگان در این استارتاپ پس از حضور در کارگاه‌های آموزی و آشنایی با مبانی و اصول کارآفرینی اسلامی ـ قرآنی و آموزش تجربه محور در راستای ایجاد یک کسب و کار اسلامی ـ قرآنی، گروه‌های ایده پرداز خود را تشکیل و بوم کسب و کار را براساس ایده‌ها و طرح‌های خود تکمیل کردند.

گروه‌های ایده پرداز در ادامه زیر نظر اساتید مجرب نحوه عملیاتی کردن و به مرحله تولید و محصول رساندن ایده خود را آموختند و در ادامه به صورت آزمایشی در مقابل اساتید مشاور (منتور) از طرح و ایده خود دفاع و با اشکالات طرح‌های خود و نیز نحوه دفاع از طرح و ایده آشنا شدند.

به گزارش ایکنا؛ 11 گروه ایده پرداز در نهایت عصر روز گذشته در مقابل داوران اصلی این استارتاپ که شامل سیدمحمدجواد شوشتری، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، حمید صابرفرزام، معاون تبلیغات و درآمد سازمان زیباسازی شهر تهران، حسین بختیاری، معاون تجاری سازی پارک‌ها و مراکز رشد سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی، رحیم خاکی، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی و علیرضا هاشمی نکو، مدرس کارآفرینی طرح‌های خود از جمله ایده ساخت بازی کامپیوتری با محور شعر فارسی، ساخت اپلیکیشن پاسخگویی به سؤالات نوجوانان، پوشاک اسلامی، گردشگری سلامت و ... دفاع کردند.

نحوه کسب درآمد از ایده و طرح، چگونگی تأمین بودجه اولیه ساخت محصول، تأثیر فرهنگی محصول بر جامعه، نحوه شناخت بازار، چگونگی رقابت با رقبا و برتری‌های طرح نسبت به طرح‌های مشابه از مهم‌ترین سؤال‌هایی بود که داوران از شرکت کنندگان سؤال کردند.

در بخش پایانی و معرفی برگزیدگان این استارتاپ رحیم خاکی، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی از بهبود سطح ایده‌ها و ارائه طرح‌ها خبر داد و گفت: انتظار داریم رویداد به رویداد ایده‌های بهتری ارائه شود.

وی بر لزوم ایجاد تغییراتی در تکنیک‌های کاری استارتاپ‌ها نیز اشاره و عنوان کرد: سخنرانی‌های غیرضروری باید حذف و فرصت بیشتری برای آموزش و تجربه عملی کارها در اختیار گروه‌ها قرار داده شود.

یک شانس دوباره به همه گروه‌های ایده پرداز

خاکی در ادامه گفت: علاوه بر سه گروهی که در این استارتاپ به عنوان گروه‌های برتر انتخاب می‌شوند مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی با هدف دادن فرصتی بیشتر به جوانان خلاق و ایده پرداز از اعضای همه گروه ها برای حضور در مرکز شد و ارزیابی مجدد دعوت خواهدکرد تا یک شانس دوباره برای تبدیل ایده به محصول را داشته باشند.

جایزه 5 میلیون تومانی به یکی از گروه‌های برتر

وی همچنین از اعطای یک جایزه پنج میلیون تومانی به یکی از گروه‌های برتر از سوی خانه نواوری خبر داد و گفت: حمید صابرفرزام، معاون سازمان زیباسازی شهرداری نیز قول مساعد دادند گروه‌هایی که بتوانند ایده خود را به محصول کاربردی در حوزه دینی تبدیل کنند به صورت رایگان از مزایای تبلیغات شهر تهران استفاده کنند.

در پایان مراسم نیز سه گروه شانتاژ ادبی، نبات و صندوق قرض الحسنه صفر به عنوان گروه‌های برتر معرفی شدند. این سه گروه علاوه بر دریافت جایزه مادی و بهره‌مندی رایگان از کلنیک مشاوره مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی می‌توانند به مدت شش ماه در این مرکز رشد مستقر شده و از امکانات این مرکز برای تبدیل ایده به محصول نهایی بهره‌مند می‌شوند.

از نکات قابل توجه این رویداد استارتاپ اسلامی ـ قرآنی می‌توان به حضور شرکت کنندگان با تحصیلات و تجارب کاری بسیار متفاوت، تشکیل گروه‌های حرفه‌ای، ارتقای قابل توجه کار تیمی و روند تکمیل بوم کسب و کار اشاره کرد. گروه‌هایی که طی سه روز گذشته تشکیل شده اما به خوبی توانسته بودند توانمندی‌ها و تحصیلات خود را برای طراحی یک ایده عالی در یک کار گروهی تجمیع کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا اجتماعی طلوع برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۹۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه یازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر که امروز در سالن غدیر مجتمع یاوران مهدی شهر مقدس قم برگزار شد از سند راهبردی جامعه قرآنی عصر به‌عنوان مهم‌ترین سند بالادستی جامعه قرآنی عصر که باید فعالی‌ها منطبق با آن باشد رونمایی شد.

در مقدمه این سند آمده است که این سند بر اساس تعالیم قرآن و عترت و در راستای تحقق منویات امامین انقلاب اسلامی در مسیر اجرای اسناد بالادستی قرآنی همچون منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور طراحی و تدوین شده است در بخش آرمان این سند چنین بیان شده است که ایمان، انس و التزام عملی آحاد مردم به قرآن کریم در راستای تحقق جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی آرمان جامعه قرآنی عصر است.

جامعه قرآن عصر در این سند راهبردی مأموریت گفتمان‌سازی و بسترسازی برای نقش‌آفرینی مجموعه‌ها، گروه‌ها و عناصر قرآنی در راستای تسریع حرکت عمومی و تشکیل جبهه مردمی در عرصه قرآنی با محوریت جریان‌های حلقه‌های میانی را برای خود تعریف کرده است تا به چشم‌انداز تشکیل جبهه قرآنی متشکل از حداقل یک میلیون هسته قرآنی برای ده میلیون مخاطب در افق ۱۴۱۴ ایران اسلامی برسد.

راهبردهای سند جامعه قرآنی عصر شامل ترویج گفتمان حرکت عمومی با محوریت قرآن کریم، نگهداشت و تقویت شبکه فعالان، مجموعه‌ها و زیرساخت‌های پشتیبان زیست‌بوم قرآنی کشور برای پشتیبانی از حرکت عمومی و بسترسازی برای تشکیل گسترش و تقویت جریان‌های حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با محوریت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی در عرصه قرآنی است.

سیاست‌هایی که در این سند تعریف شده است شامل ستادی عمل‌کردن و سازمانی نشدن، استمرار، اثرسنجی، خودسازی، آفت شناسی مستمر، پرداختن به اولویت‌ها و پیوست کار فرهنگی اجتماعی می‌شود که الزاماتی از جمله شناخت صحنه، جهت‌گیری تمدنی، امید آفرینی، راهکارهای عملی و تعامل و هم‌افزایی را به همراه دارد.

کد خبر 6089231 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • اربعین به برکت انقلاب اسلامی جهانی شده است
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود
  • عمل به آموزه‌های قرآن، نسخه شفابخش نجات بشریت است
  • حافظان قرآن به عنوان سفیران تاثیرگذار نقش آفرینی کنند
  • فلسفه وجودی سپاه، فدایی شدن است
  • از قدرت و جذابیت لیگ ایتالیا غافلگیر شدم!
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند