Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@17:03:46 GMT

پرهیز از تصمیمات آنی لازمه تنظیم بازار است

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۹۹۱۳

پرهیز از تصمیمات آنی لازمه تنظیم بازار است

بیرجند - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار خراسان جنوبی گفت: پرهیز از تصمیمات خلق الساعه لازمه کار در حوزه تنظیم بازار است.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی مشیرالحق عابدی در نشست کمیسیون تنظیم بازار استان افزود: در این کمیسیون تلاش می کنیم با استفاده از اطلاعات درست و دقیق و شناخت وضعیت موجود برای حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اقدام لازم انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: مردم از خرید بی اندازه و انبار خانگی کالا پرهیز کنند چون هیچ کمبودی در هیچ یک از کالاهای موردنیاز در بازار و در سطح عرضه وجود ندارد.
معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: کالای اساسی و موردنیاز مردم به اندازه کافی در انبارها وجود دارد و مشکلی در این بخش وجود ندارد.
وی افزود: شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی، مسئول ذخیره سازی گندم موردنیاز استان است و این امر به عنوان یک موضوع مهم و استراتژیک باید از سوی مسئولان مربوط مورد توجه باشد و کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست.
عابدی بیان کرد: همکاری و همراهی دستگاه های نظارتی و اطلاعاتی با دستگاه های اجرایی تخصصی در حوزه اقتصاد، به دلیل تسهیل روند خدمت رسانی به مردم و ارائه خدمت بهتر و بیشتر به آنها است.
وی گفت: دستگاه های نظارتی با راستی آزمایی اقدامات دستگاه های اجرایی مربوط و کمک به ارائه خدمت بهتر به مردم در کنار دستگاه های تخصصی در حوزه اقتصاد حضور دارند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: این اقدامات در حوزه های مختلف در نهایت به افزایش رضایت مندی و تقویت اعتماد عمومی منجر می شود.
وی داشتن آمارهای تخصصی در حوزه اقتصادی را لازمه برنامه ریزی در این حوزه دانست و گفت: دستگاه های اجرایی مرتبط از جمله سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی و... باید با احصای آمار و اطلاعات دقیق وضعیت موجود و نیازمندی های خود در بخش های مختلف و ارائه آنها به کمیسیون تنظیم بازار مسئولان، برنامه ریزان و تصمیم گیران را بیش از پیش در مدیریت امور کمک کنند.
7559*3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تجارت تنظيم بازار كالاي اساسي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۹۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹۰۰ دستگاه خودرو شوتی در خراسان جنوبی متوقف شد

تین نیوز

رئیس پلیس امنیت اقتصادی خراسان جنوبی گفت: امر مبارزه با خودروهای شوتی یکی از اولویت های اصلی و قطعی انتظامی استان بوده به طوری که در این زمینه کار شناسایی سرشبکه ها و باندهای دخیل در امر قاچاق سوخت و خودروهای شوتی بصورت پی در پی در حال انجام است به طوری که در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۹۰۰ دستگاه خودروی شوتی توقیف و به مرجع قضایی معرفی شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سرهنگ یدالله دهقان گفت: خودروی شوتی به خودروهای سواری و وانت تیز رویی گفته می شودکه رانندگان آنها غالباً با ارتکاب تخلفاتی از قبیل پلاک مخدوش، پلاک مسروقه، پلاک فاقد اصالت، موتور تقویت شده، تجهیز به سیستم دودزا و میخ های سه پا و یا تغییر کاربردی ماشین از طریق برداشتن صندلی عقب و شاسی کشی ماشین ... و معمولا با سرعت بسیار بالا در جاده ها حرکت و اقدام به قاچاق کالا یا سوخت می کند که این خودروها بیشتر از نوع پژو ۴۰۵، پژو پارس، سمند و بعضا پراید یا زانتیا است.

دهقان بیان کرد: برای مقابله بااین گونه خودروها، همه سازمان ها و ارگان های دخیل باید سهم خود را به درستی ایفا کنند و جلوی عرضه خارج از شبکه و فروش فرآورده های نفتی بصورت غیرقانونی توسط سازمان های مربوطه گرفته شود و لذا استان های همجوار به صورت جدی و کامل در امر مبارزه با خودروهای شوتی ورود پیدا کرده و مجازات های سنگین و بازدارنده در خصوص این خودروها اعمال شود و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به صورت کامل اجرا شود.

وی اظهار کرد: اغلب خودروهای شوتی سطح استان شناسایی شده است و اقدامات قانونی لازم در خصوص توقیف و معرفی آن ها به مراجع ذیصلاح صورت می گیرد  لیکن باتوجه به اینکه خودروهای شوتی غالباً غیربومی هستند و از سایر استان ها اقدام به حمل قاچاق کرده و از این مسیر تردد دارند لذا تعداد و میزان آن ها متغییر است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی گفت: امر مبارزه با خودروهای شوتی یکی از اولویت های اصلی و قطعی انتظامی استان بوده به طوری که دراین زمینه کار شناسایی سرشبکه ها و باندهای دخیل در امر قاچاق سوخت و خودروهای شوتی بصورت پی در پی در حال انجام است به طوری که در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۹۰۰ دستگاه خودروی شوتی توقیف و به مرجع قضایی معرفی شده است.

وی بیان کرد:  از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون نیز در چهار مرحله این طرح انجام شده که منجر به توقیف بیش از ۲۳۰دستگاه خودروی شوتی در سطح استان شده است و این طرح همچنان ادامه دارد.   

سرهنگ دهقان بیان کرد: به جهت برخورد قاطع و بهتر با خودروهای شوتی طی هماهنگی های صورت گرفته و مصوبات شورای تامین استان خودروهای شوتی که توقیف می شوند به غیر از پرداخت جریمه و رسیدگی به پرونده آن ها در سازمان تعزیرات حکومتی برای بار اول به مدت ۳ماه و در صورت تکرار به مدت ۶ ماه و یا بصورت سیستمی توقیف می شوند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی خاطرنشان کرد: کارت سوخت خودروها شوتی توقیفی در طول مدت توقیف با هماهنگی دستگاه های ذی ربط تا پایان مدت توقیف مسدود می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • مشارکت ۴۰۰۰ دانش‌آموز خراسان جنوبی در جشنواره سفیران سلامت
  • ۱۹۰۰ دستگاه خودرو شوتی در خراسان جنوبی متوقف شد
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • ۲۳۰۰ قطعه زمین ویژه‌ طرح جوانی جمعیت در بیرجند آماده واگذاری است
  • ۲ هزار و ۳۰۰ قطعه زمین در خراسان جنوبی آماده واگذاری است
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • استمرار حل و فصل مسائل مرزی آذربایجان و ارمنستان لازمه ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است
  • اهدای ۴۷۲۷ قلم لوازم ضروری زندگی به نیازمندان خراسان‌ جنوبی
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی