Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@13:13:50 GMT

وزیران پیشنهادی در تصمیم گیری ها شجاع باشند

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۳۰۰۴۵

عضو هیات علمی گروه مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: رییس جمهوری در انتخاب وزیران پیشنهادی خود افرادی را برگزیند که شجاع و متفکر بوده و در تصمیم گیری ها سرعت عمل داشته باشند.

«امیرحسن کاکایی» روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا درباره انتخاب وزیران جدید برای وزارتخانه ها افزود: نخستین و مهمترین ویژگی هر وزیر شجاعت و توانایی روبرو شدن با واقعیت ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: یک وزیر باید بتواند در آنچه که دانش، مهارت و تجربه دارد و آنچه با مشاوره های قوی دریافت می کند، توان و جرات تصمیم گیری داشته باشد.

به گفته این استاد دانشگاه، مسائلی در کشور وجود دارد که راهکارهای دردناکی دارند، اما برخی وزیران نمی خواهند مردم را ناراحت کنند و به همین دلیل حل مسائل کشور به تعویق می افتد و خود می تواند به مسائل جدیدی منجر شود.

کاکایی به قیمت گذاری خودرو اشاره کرد و گفت: در این زمینه باید هرچه سریعتر تصمیم گیری شود، زیرا دردسرهای جدیدی از جمله ورشکستگی قطعه سازان را به دنبال خواهد داشت و می تواند به سایر صنایع کوچک و واحدهای مستقر در شهرک های صنعتی سرایت کند.

کاکایی، همچنین اقدام سریع در عین حال اقدام با تامل را یکی از ویژگی هایی توصیف کرد که وزیران پیشنهادی باید از آن برخوردار باشند.

وی اظهار داشت: شاید 40 سال پیش وزیرانی با سن حدود 20 سال داشتیم که اشتباهاتی هم در کار داشتند، اما امروز و پس از گذشت چهار دهه اگر به تیم های اندیشمندی که در اطراف وزیران هستند اعتماد شود، آنگاه تصمیم ها کاملاً روشن و مشخص است و فقط باید سریع اقدام کرد.

عضو هیات علمی گروه مهندسی خودرو در دانشگاه علم و صنعت ایران خاطرنشان کرد: تفکر، بویژه در این دوره بحرانی تحریم از مهمترین مشخصه هایی است که یک وزیر باید از آن برخوردار باشد.

وی اضافه کرد: در 40 سال گذشته، جمهوری اسلامی ایران همواره با انواع و اقسام تحریم ها مواجه بوده و فقط شکل و مدل آنها عوض می شده است و پیش بینی می کنیم که همچنان این فشارها ادامه داشته باشد؛ این مساله ناشی از استقلال طلبی ایرانی هاست.

** لزوم ارتقای تحقیق و توسعه برای مسائل بلندمدت

کاکایی گفت: در دوره تحریم، برخی اتفاق ها روزمره است که اقدام ها و تصمیم های کوتاه مدت می طلبد اما برای مسائل بلندمدت باید به ارتقای تحقیق و توسعه (R&D) در مسائل استراتژیک پرداخت.

وی بر سرمایه گذاری دولت ها در این زمینه تاکید و خاطرنشان کرد: بطور مثال در صنعت خودرو باید به سرعت در زمینه تحقیق و توسعه، پلت فرم ها و موتورهای جدید، امکانات ایمنی و آلایندگی، آپشن های جدید و هوشمندسازی خودروها فعالیت کنیم که در غیر این صورت هر روز عقب ماندگی کشور در این صنعت بیشتر خواهد شد.

این کارشناس صنعت خودرو در عین حال گفت: چنین کارهایی از عهده بخش خصوصی خارج است و باید وزارتخانه ها و در سطح بالاتر رییس جمهوری به آنها ورود کنند؛ به این ترتیب انتظار می رود به تدریج بهره وری در کار ارتقاء یابد.

** همراهی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

وی به فعالیت های خوب انجام شده در معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری در سال های گذشته اشاره و در عین حال تاکید کرد: وزیران باید در این زمینه همراه باشند، زیرا وقتی کار به بستر اجرایی وارد می شود، سخت تر خواهد شد.

«معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری جزئی از همه وزارتخانه ها است و همه باید دست به دست هم بدهند تا از این پتانسیل استفاده کنند.»

کاکایی به عقب ماندگی دستکم 20 ساله فناوری و شیوه های تولید نیز اشاره کرد که جبران آنها فقط با ورود دولت ها یا تدوین قوانینی که بخش خصوصی را مجاب به ورود به آنها کند، امکان پذیر است.

وی بیان داشت: بخشی از کمبودهای کنونی کشور ناشی از عقب ماندگی ها در تولید و فناوری (در 2 بخش طراحی محصول و طراحی فرآیند تولید) است که همه وزارتخانه ها به نوعی با آن درگیرند.

«راهکار رفع این مشکل فقط در ارتقای بخش تحقیق و توسعه است.»

این استاد دانشگاه به تحولات 15 سال اخیر دانشگاه ها نیز گریزی زد و گفت: امروز نیاز است تا مسئولان چشم خود را باز کرده و با شیوه های نوین به برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه بپردازند.

وی همچنین به انتقاد از دیدگاه جزیره ای دستگاه ها پرداخت و افزود: بطور مثال این روزها قوانینی در گمرک وضع می شود که کار فعالان مرتبط با وزارت صنعت را مختل کرده است. 

به گزارش ایرنا و بر اساس اعلام بهروز نعمتی سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی دولت قرار است در هفته آینده وزیران پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امور اقتصادی و دارایی و صنعت و معدن و تجارت را به مجلس معرفی کند.

حسینعلی امیری معاون پارلمانی رییس جمهوری نیز هفته گذشته درباره زمان معرفی وزیران پیشنهادی دولت به مجلس و تعداد آنها گفت: آنچه تاکنون قطعی است، معرفی وزیر 2 وزارتخانه ای است که با سرپرست اداره می شوند و احتمال دارد آقای رییس جمهوری برای 2 وزارتخانه دیگر هم تصمیم های جدید اتخاذ کنند. 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۰۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیران تندرو کابینه اشغالگر حمله فوری به رفح را از نتانیاهو درخواست کردند

در حالی که وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و وزیر امنیت داخلی آن آغاز فوری عملیات نظامی علیه شهر رفح را خواستار هستند، رئیس اپوزیسیون این رژیم اعزام هیئت مذاکره‌کننده به قاهره و امضای قرارداد تبادل اسرا را خواستار شد.

به گزارش ایسنا، «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی ضمن تاکید بر مخالفت خود با امضای توافقی برای تبادل اسرا با جنبش حماس، تسریع در حمله مقرر به شهر رفح را خواستار شد.

در حالی که اتهام‌ها علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رو به افزایش بوده و او متهم است که برای ناکام گذاشتن‌ تلاش‌ها جهت امضای قرارداد تبادل اسرا و طولانی کردن جنگ بر اساس اهداف سیاسی خود تلاش می‌کند و در حالی که میانجی‌ها درباره احتمال حصول پیشرفتی در مذاکرات به میزبانی قاهره، خوش‌بینی محتاطانه‌ای دارند، اسموتریچ تاکید کرد: «اولویت همچنان حمله به رفح است.»

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از برخی منابع آگاه از روند مذاکرات گزارش داد: «نشانه‌ها خوب نیستند، گزارش‌های بسیار خوش‌بینانه‌ای در مصر وجود دارد به این شکل که گویا حماس با همه چیز به جز چند بند موافقت کرده و در اسرائیل نیز به وضوح می‌گویند مصری‌ها تلاش می‌کنند تصویر بسیار زیباتری از آنچه در واقعیت وجود دارد، ارائه کنند.

اسموتریچ در ادامه مدعی شد: «کابینه اسرائیل تنها یک گزینه دارد و آن پیروزی است.» او در ادامه نیز مدعی شد: «یک قرارداد شکست خورده که بدون تحقق پیروزی کامل، به جنگ پایان می‌دهد، فاجعه است.»

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در پایان نیز حمله فوری به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را خواستار شد.

این در حالی است که نتانیاهو روز شنبه رایزنی‌هایی انجام داد و تصمیم گرفت با وجود فشارهای آمریکا، هیئت مذاکره‌کننده را جهت شرکت در مذاکرات قاهره اعزام نکند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که نتانیاهو از «بنی گانتس» و «گادی آیزنکوت» ۲ عضو کابینه جنگ برای حضور در رایزنی‌هایی که طی آنها تصمیم گرفته شد هیئت مذاکره‌کننده این رژیم به قاهره اعزام نشود، دعوت نکرده بود.

همچنین این شبکه تلویزیونی فاش کرد دفتر نتانیاهو گزارش‌های مطبوعاتی را از زبان یک مسؤول سیاسی ارشد ارائه کرد که طی آنها تاکید شد تل‌آویو هرگز در مورد حمله به رفح کوتاه نخواهد آمد و با توقف جنگ موافقت نخواهد کرد.

«ایتامار بن‌گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ضمن استقبال از تصمیم نتانیاهو در مورد اعزام نکردن هیئت این رژیم به قاهره، در بیانیه کوتاهی اعلام کرد: امیدوارم او به تعهدات دیگری که در نشست هفته گذشته به من داد مبنی بر اینکه قراردادی وجود ندارد و به رفح حمله می‌کند، نیز عمل کند.

بن‌گویر در ادامه به صورت ضمنی گفت: در صورتی که نتانیاهو به تعهداتی که به او داده عمل نکند، کابینه او را برکنار می‌کند.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی افزود: نخست‌وزیر به خوبی می‌داند بهای عمل نکردن به این تعهدات چیست.

پیش از این «تزاخی هانگبی» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در گفت‌وگوی با شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم گفته بود، «ارتش در راستای آمادگی برای عملیات نظامی احتمالی در رفح، ۲ یگان نظامی را در نزدیکی این شهر مستقر کرده است.»

هانگبی در ادامه مدعی شد که «تصمیم برای آغاز عملیات نظامی در رفح گرفته شده و واشنگتن از طرح اسرائیل در این خصوص مطلع است.»

خبرنگار نظامی شبکه عبری زبان «کان۱۱» به نقل از برخی منابع که آنها را «آگاه» توصیف کرد، گفت، «عملیات نظامی احتمالی در رفح محدود خواهد بود و شبیه به ۲ عملیات غزه یا خان یونس نیست و به دلیل حضور تعداد زیادی غیرنظامی در رفح و نیز فشارهای آمریکا، به شکل یورش‌هایی است.»

«یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی خواستار اعزام هیئت مذاکره کننده این رژیم به قاهره شد تا قرارداد تبادل اسرا با گروه‌های فلسطینی در غزه امضا برسد.

لاپید تاکید کرد: نتانیاهو باید هیئت مذاکره کننده را به غزه بفرستد و آنها نباید بدون امضای قرارداد و بازگرداندن بازداشت‌شدگان برگردند، ماموریت دیگری وجود ندارد و هیچ کار دیگری نیست که ما انجام دهیم.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: چیزی به نام پیروزی بدون دستیابی به توافق بازگرداندن گروگان‌ها (اسیران) وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • سرمربی پرسپولیس: شجاع، جوان، پرانرژی!
  • وزیران تندرو کابینه اشغالگر حمله فوری به رفح را از نتانیاهو درخواست کردند
  • شجاع، الگوی جوان‌های تراکتوری (عکس)
  • رایزنی وزیران امور خارجه ایران و بنگلادش در مورد آخرین تحولات غزه
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • در روز جهانی آزادی مطبوعات یاد خبرنگاران شجاع فلسطینی را گرامی می‌داریم