Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دانشمندان به تازگی یک دستگاه مخصوص اکسیژن رسانی به پوست به شکل ارتعاشی تولید کرده اند که می‌تواند درعرض کمتر از ۶ دقیقه به جوان سازی پوست صورت را جوان و چین و چروک‌های آن را برطرف کند.

این دستگاه به نام (Geneo Personal) سبب افزایش اکسیژن در بافت زیر پوست، جوان سازی و همچنین سبب احساس خنک شدن پوست می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظاهر دستگاه بیضی شکل و دارای سیستم اکسیژن رسان دستی است که می‌تواند پوست را شفاف و روشن‌تر کند.

دستگاه برخلاف نمونه‌های مشابه که به تولید حباب اکسیژن برسطح پوست می‌پردازند، با رساندن اکسیژن به سطح زیر پوست اثربخشی بالاتری دارد.

استفاده یک بار درهفته از این وسیله کافی است تا اثری فوق العاده بر سطح پوست و جوان سازی آن صورت بگیرد. همچنین استفاده از دستگاه دی اکسید کربن سطح پوست را از بین برده و به کاهش میزان PH آن منجر می‌شود، کاهش دی اکسید کرن باعث آزاد شدن اکسیژن از سلول‌های خونی تا سطح پوست شده و در نتیجه پوست صورت از حالت افتادگی خارج می‌شود.


وزن دستگاه حدود ۴۰۰ گرم و اندازه آن ۱۲ سانتی متر است و قیمت اولیه آن ۲۴۹ دلار برآورد شده است.

پوست چهره انسان دراثر عوامل‌ مختلف مانند افزایش سن، معیار‌های ژنتیکی، دگرگونی‌های هورمونی، ابتلا به برخی مشکل‌های پوستی، چون آکنه، قرار گرفتن طولانی مدت درمعرض تابش نور خورشید، رژیم خوراکی ناسالم، زندگی درمناطق دچار آلودگی هوا و مواردی از این دست دچار آسیب، چین و چروک و افتادگی می‌شود.


درکنار استفاده از کرم‌های دارویی، برخی درمان ها مانند لیزر، تنظیم رژیم خوراکی، خودداری از قرار گرفتن بدون استفاده از کرم ضد آفتاب درمعرض تابش نور خورشید، جلوگیری از وارد کردن فشار زیاد به عضله‌های صورت، انجام یوگای صورت و استفاده از ماسک‌های خانگی می‌تواند سبب داشتن پوستی زیبا و جوان حتی درسالمندی شود.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

پوست زیبا و جوان بدون نیازبه تزریق بوتاکس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۰۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت مدیریت استفاده کودکان از تکنولوژی توسط والدین/ آموزش آسیب‌های فضای مجازی به فرزندان

روان‌شناس و مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه در دسترس بودن و فراگیر شدن استفاده از تکنولوژی روز و وسایل هوشمند برای سرگرمی و ارتباطات کودکان یک واقعیت انکارناپذیر در زندگی امروزی است، گفت: کودکان را نمی‌توان به صورت همیشگی از این تکنولوژی محروم کرد و نیاز است استفاده آن‌ها از تکنولوژی مدیریت شود.

مهدی اشهاریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه در دسترس بودن و فراگیر شدن استفاده از تکنولوژی روز و وسایل هوشمند برای تفریح، سرگرمی و ارتباطات کودکان یک واقعیت انکارناپذیر در زندگی امروزی است، اظهار کرد: کودکان را نمی‌توان به صورت کلی و همیشگی از این تکنولوژی محروم کرد و نیاز است والدین با آگاهی و استفاده صحیح و مناسب از روش‌های فرزندپروری، رعایت حد و مرز و اعمال محدودیت‌های لازم در خصوص استفاده از فضای مجازی و بازی‌های رایانه‌ای، استفاده کودکان از این تکنولوژی‌ها را کنترل کنند.

وی با اشاره به راهکارهای پیشگیری خانواده از پیامدهای منفی تلفن هوشمند، فضای مجازی و رسانه‌ها افزود: والدین آگاه باشند که موبایل و تبلت نیاز و حق فرزندان نیست، بلکه آن‌ها به امنیت، محبت، پذیرش و تفریح نیاز دارند و استفاده از آموزش، امکانات بهداشتی، غذا و سرپناه حق آن‌ها است؛ بنابراین لازم است والدین دیدگاه‌های خود نسبت به استفاده از موبایل و تبلت را تغییر دهند و به‌هیچ وجه برای فرزندان به ویژه بچه‌های پیش‌دبستانی و بچه‌های دوره دبستان موبایل و تبلت شخصی تهیه نکنند.

این روان‌شناس عنوان کرد: اگرچه تکنولوژی‌هایی همچون موبایل می‌تواند خواسته و میل فرزندان باشد و در بعضی از مواقع به عنوان پاداش از آن استفاده کرد، اما برخی والدین معتقد هستند که اگر فرزندمان تلفن همراه شخصی نداشته باشد، دارای کمبود است؛ برخی والدین نیز استفاده از فضای مجازی و رسانه‌ها را نشانه فرهنگ و جایگاه اجتماعی می‌دانند، در صورتی که امروزه شاهد آن هستیم که در کشورهای پیشرفته محدودیت‌های زیادی در این باره برای فرزندان خود قائل هستند.

اشهاریان ادامه داد: والدین در خصوص خطرها و آسیب‌هایی که در فضای مجازی وجود دارد، به فرزندان آموزش و آگاهی لازم را ارائه دهند، زیرا فرزندان از تجربه کافی برخوردار نبوده و تحت تأثیر همسالان و فضای مجازی هستند و می‌توانند در معرض خطر بیشتری قرار گیرند، بنابراین والدین باید در مورد انتشار تصاویر خصوصی و شخصی، ارتباط با غریبه‌ها و افراد ناشناس، انتشار اطلاعات شخصی و خانوادگی و گروه‌های فعال و گمراه‌کننده موجود در فضای مجازی به فرزندان آموزش کافی و مناسب دهند.

وی اضافه کرد: والدین باید در مورد چگونگی استفاده از موبایل، رسانه‌های اجتماعی و مدت زمان استفاده از آن به کودکان آموزش دهند و در مورد نقض قوانین و پیامدهای آن از قبل صحبت کنند و به توافق برسند، برای مثال بین اعضای خانواده این قانون مورد توجه قرار گیرد که استفاده از تلفن همراه و رسانه‌های اجتماعی هنگام خواب، در مجالس مهمانی و زمان درس خواندن ممنوع است.

این روان‌شناس با بیان اینکه والدین روی میزان استفاده از اینترنت، گردش در شبکه‌های اجتماعی، بازی‌های نصب شده، فهرست جست‌وجوها و زمان استفاده کودک از تلفن همراه باید نظارت کافی داشته باشند، خاطرنشان کرد: در صورتی که والدین متوجه نقض قوانین از سوی کودکان بر اساس توافق صورت گرفته با آن‌ها در خصوص استفاده از تلفن همراه شدند، باید مداخله لازم را به صورت ارتباط مناسب و هم‌دلانه انجام دهند و نظرات خود را مطرح کنند و در صورت نیاز محدودیت‌هایی را برای کودک در نظر گیرند.

اشهاریان با اشاره به ارتباط میان پناه بردن افراطی کودکان به اینترنت و فضای مجازی و وجود تنش‌ها و تضادهای شدید خانوادگی و نبود رابطه صمیمانه و همدلی در خانواده افزود: والدین باید روی ایجاد روابط صمیمانه و ارتباطات کلامی و غیرکلامی سازنده با کودکان کار کرده و سعی داشته باشند، فضای خانوادگی مثبت و با نشاط میان اعضای خانواده برقرار کنند.

وی با بیان اینکه صدای رفتار بلندتر از صدای گفتار است، تاکید کرد: والدین باید به صورت حساب شده و منطقی از فضای مجازی استفاده کنند، زیرا آن‌ها الگوی فرزندان هستند و اگر استفاده درست و مناسبی از فضای مجازی نداشته باشند، نمی‌توان از کودکان انتظار استفاده بهینه و به اندازه از چنین تکنولوژی‌هایی را داشت؛ پس نیاز است والدین الگوی مناسب و مؤثری برای فرزندان خود باشند.

روان‌شناس و مدرس دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: والدین باید به‌گونه‌ای برای فرزندان خود برنامه‌ریزی کنند که آن‌ها با تفریح و سرگرمی، ارتباط مؤثر و هم‌دلانه با همسالان، حضور در طبیعت، انجام فعالیت‌های لذت‌بخش، فعالیت‌های ورزشی و حرکتی بیشتر در فضای حقیقی زندگی کنند و به آن علاقه‌مند شوند تا گرایش و تمایل آن‌ها به فضای مجازی و تکنولوژی رسانه‌ها کمتر شود.

کد خبر 740968

دیگر خبرها

  • این دختران ایرانی برای زیبا شدن خود را می سوزانند
  • با پرهیز از این سه ماده غذایی جوان بمانید
  • اهمیت مدیریت استفاده کودکان از تکنولوژی توسط والدین/ آموزش آسیب‌های فضای مجازی به فرزندان
  • وزارت صمت بستر واردات خودرو را هرچه سریعتر فراهم کند
  • برای زیباتر شدن این چهار اقدام را قبل خواب انجام دهید
  • تبلیغات وسیع بوتاکس معده/ این روش برای چه کسانی کارایی دارد؟
  • ثبت نام در آزمون‌های ادواری فنی و حرفه‌ای بدون نیاز به شرکت در کلاس
  • دستگاهی برای اطمینان از حذف کامل «سلول سرطانی» از بدن
  • با مواد غذایی مفید برای کلاژن‌سازی پوست آشنا شوید
  • ۱۲۸۶ متر پل در لرستان تکمیل و در حال بهره‌ برداری است