Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-19@23:14:16 GMT

تهران بدون گدا؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۳۰۴۷۸

به گزارش پارس نیوز، 

از میان تمامی برنامه‌های ارائه شده از سوی محمدعلی افشانی، او یک وعده قابل توجه از دو منظر به شهروندان تهرانی داد. او گفت که تا تابستان سال آینده تمامی متکدیان از سطح شهر جمع‌آوری می‌شوند و از این به بعد شهروندان تهرانی قرار نیست پشت چراغ قرمزها گدایی را ببینند. این وعده از دو زاویه از دیدگاه بسیاری از شهروندان و کارشناسان حوزه شهری قابل توجه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول آنکه آیا مسوولیت جمع‌آوری متکدیان از جمله ماموریت‌های ذاتی سازمان شهرداری تهران است که نیاز باشد شهردار به‌صورت مستقیم به آن ورود کند؟ دوم آنکه با فرض پذیرش این موضوع در حوزه ماموریت‌های ذاتی شهرداری، آیا امکان جمع‌آوری متکدیان طی یک سال از سطح شهر امکان‌پذیر است و مهم آنکه موضوع آسیب‌های اجتماعی ناشی از این موضوع با جمع‌آوری گدایان از سطح شهر حل شدنی است؟

افشانی شهردار تهران گفته است از مجموع متکدیانی که در سطح شهر تهران هستند ۷۰ درصد خارجی، ۳۰ درصد ایرانی که از این ۳۰ درصد ۱۰ درصد آن متعلق به شهر تهران هستند و مابقی متکدیانی هستند که از سایر شهرها و استان‌های کشور وارد تهران می‌شوند.

آماری که سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس پایتخت آن را تایید نمی‌کند و می‌گوید: اینکه می‌گویند ۷۰ درصد متکدیان خارجی هستند، اصلا این موضوع را تایید نمی‌کنم. او درباره وعده شهردار تهران مبنی بر اینکه در یک سال متکدیان تهران را جمع می‌کنیم، می‌گوید: این موضوع تحت اختیار شهرداری است و به پلیس ربطی ندارد با این حال امیدواریم این اتفاق بیفتد.

معاون حمایت‌های اجتماعی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران آخرین آمار قابل اتکا از تعداد متکدیان شهر تهران را حدود ۵ هزار نفر اعلام می‌کند. علی صادقی را این باره می‌گوید: در حال حاضر حدود ۵ هزار متکدی اعم از زن، مرد و کودک در تهران حضور دارند و متکدیان خارجی نیز بخشی از این جمعیت را تشکیل می‌دهند. بر اساس آمار گشت‌های شهرداری تهران، از تعداد ۲ هزار و ۹۴۷ مددجوی متکدی شناسایی شده در ۶ماه اول سال ۹۷ تعداد ۱۲۷ نفر اتباع خارجی بوده‌اند در ۶ ماه آخر سال ۹۶ نیز ۱۱۲ نفر از متکدیان شناسایی شده در تهران را اتباع خارجی تشکیل می‌دادند.

صادقی با تاکید بر اینکه موتور مولد آسیب‌های اجتماعی هیچ‌گاه خاموش نمی‌شود، اما می‌توان به کند شدن آن کمک کرد، می‌گوید: شهروندان باید به این موضوع آگاه شوند که مهم‌ترین عامل در توسعه تکدی‌گری کمک به افراد متکدی است. اگر کمک‌های نقدی مردم به سمت سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌ها معطوف شود و به حمایت‌های سطحی آن هم در سطح خیابان محدود نشود، در کنار اقدامات دستگاه‌های مسوول به مرور شاهد کاهش آسیب خواهیم بود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: شهرداری تهران شهردار تهران شهر تهران رئیس پلیس اصحاب رسانه پایتخت شهر تهران شهرداری شهرداری تهران پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۰۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۶ تا ۴۵ درصدی کرایه‌های مترو، اتوبوس و تاکسی‌ها از شنبه

جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران، در مورد نرخ جدید کرایه وسایل حمل ونقل عمومی در پایتخت گفت: شورای شهر تهران سال گذشته نرخ گذاری کرایه وسایل حمل ونقل عمومی اعم از تاکسی، مترو و اتوبوس برای امسال را به تصویب رساند و نمایندگان مردم سعی کردند با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش قیمت‌ها، افزایش قیمت در حوزه مترو و اتوبوس را به دلیل اینکه متعلق به شهرداری تهران است و یارانه دریافت می‌کنند را حداقلی در نظر بگیرند؛ اما در مورد اتوبوس‌های بخش خصوصی و تاکسی‌ها باید بگونه‌ای نرخ گذاری انجام می‌شد که راننده تاکسی و بخش خصوصی در اتوبوسرانی متضرر نشوند.

وی با بیان اینکه با توجه به این سیاست کلی نرخ ورودیه در مترو داخل تهران تنها ۱۶ درصد افزایش پیدا کرد؛ بگونه‌ای که این درصد افزایش به دلیل آنکه با نرخ تورم فاصله زیاد دارد به نفع مسافران خواهد بود، ادامه داد: بر این اساس تا سقف ۳۰ کیلومتر نرخ محاسبه می‌شود و اگر از ۳۰ کیلومتر بیشتر تردد کند، نرخ محاسبه نمی‌شود. پس نرخ بلیت تک سفر که فعلا ۳۳۰۰ تومان است، برای سال۱۴۰۳ حداکثر مبلغ ۴۳۰۰ تومان خواهد شد و در مورد خطوط حومه برای پرند و هشتگرد نیز افزایش ۳۰ درصدی نرخ را در نظر گرفتیم. 

تشکری هاشمی با بیان اینکه بهای بلیت برای مبلغ ورودیه در اتوبوس تندرو و عادی ۲۲ درصد افزایش یافت، افزود: به ازای هر کیلومتر پیمایش برای اتوبوس‌های تندرو ۲۰ درصد افزایش و برای اتوبوس‌های عادی ۴۰ درصد افزایش داده شد، به عبارتی دیگر پس اگر بگویم که در حوزه اتوبوس چند درصد رشد داریم به طور میانگین قیمت تمام شده در اتوبوس تندرو ۲۱ درصد و اتوبوس عادی ۳۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۲ رشد داشته است و در مورد اتوبوس‌های ارائه خدمات دربستی نیز شاهد رشد ۴۰ درصدی هستیم. 

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران در مورد بهای تاکسی‌ها در سال جاری نیز با تأکید بر اینکه حداکثر رشد ۴۵ درصد برای نرخ کرایه تاکسی‌ها خواهیم داشت، گفت: البته دقت داشته باشید که در مورد سرویس دهی تاکسی‌های خطی، ضریب شیب معابر محاسبه می‌شود یعنی بطور متوسط ۱۵ درصد نرخ افزایش می‌یابد که البته این معابر شناسایی و اعلام عمومی خواهند شد.

تشکری هاشمی با تأکید بر اینکه فرمانداری نرخ گذاری‌ها را تأیید کرده است، تصریح کرد: بر همین اساس افزایش نرخ‌ها از شنبه اول اردیبهشت ماه سال‌جاری لازم الاجراست.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • کاهش ۶۰ درصدی ورود پرونده‌های قضایی تصادفات در هرمزگان
  • سرخپوشان پایتخت به‌دنبال صدرنشینی در آبادان/ نبرد عنایتی و شجاعی در دربی بدون تماشاگر تهران
  • بازتاب آیین روز ارتش ایران در رسانه‌های خارجی/ ترس متحدان اسرائیل از توان موشکی تهران
  • اعلام قیمت خرید تضمینی محصولات اساسی زراعی جاری
  • ماجرای خروج کودکان کار اتباع از تهران
  • افزایش میزان گردشگران خارجی در سال گذشته به بیش از ۵۰ درصد
  • گران شدن کرایه های مترو ، اتوبوس و تاکسی از شنبه
  • افزایش ۱۶ تا ۴۵ درصدی کرایه های مترو، اتوبوس و تاکسی ها از شنبه
  • میزان گردشگران خارجی در سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۱۶ تا ۴۵ درصدی کرایه‌های مترو، اتوبوس و تاکسی‌ها از شنبه