Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در سخنرانی در نشست سالانه موسوم به "نشست باشگاه مباحثه والدای" در سوچی در خصوص طیف گسترده‌ای از مسائل نظیر جنگ سوریه، سلاح‌های هسته‌ای و سیاست‌های نظامی و دفاعی کشورش و همچنین روابط دوجانبه با آمریکا، چین و ژاپن اظهارنظر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پوتین در این سخنرانی درباره گرونگاگیری ۷۰۰ تن از سوی گروه تروریستی داعش در مناطق تحت کنترل آمریکا در سوریه گفت: ما شاهد تحولاتی در سمت چپ رودخانه فرات هستیم و همکاران ما این تحولات را می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منطقه تحت کنترل شرکای آمریکایی ماست. آنها در آنجا به نیروهای مسلح کرد تکیه دارند اما مشخص است که آنها در این کنترل موفق نبودند و اعضای داعش در چندین منطقه باقی مانده‌اند.

او تاکید کرد که اخیرا داعش حضورش را گسترش داده و ۱۳۰ خانواده متشکل از حدود ۷۰۰ نفر را به گروگان خود گرفت که شامل اتباع اروپایی و آمریکایی می‌شوند و در بخشی از سوریه که که تحت کنترل نیروهای مورد حمایت آمریکا بوده، اتفاق افتاده است.

پوتین اظهار داشت آنها یکسری اولتیماتوم و خواسته مطرح کرده و هشدار دادند اگر خواسته‌هایشان برآورده نشود، هر روز ۱۰ نفر را می‌کشند. آنها دو روز قبل از این سخنرانی من ۱۰ نفر را اعدام کردند.

پوتین گفت اطلاعات ما نشان می‌دهد چند شهروند آمریکا و اروپا از سوی داعش به گروگان گرفته شده‌اند.

رئیس جمهور روسیه درباره سیاست‌گذاری‌های دفاعی و تسلیحات هسته‌ای روسیه گفت: دکترین هفته روسیه دربردارنده یک حمله پیش دستانه نیست اما مسکو مصمم به پاسخ به هر گونه حمله نخست از جانب هر متجاوز بالقوه است.

پوتین گفت: درباره مسئله آمادگی خود من و ما برای استفاده از تسلیحات تحت اختیارمان از جمله تسلیحات انهدام وسیع برای محافظت از منافع‌مان من به شما یادآوری می‌کنم که قبلا گفتم ما در مفهوم در نظر گرفته شده برای تسلیحات هسته‌ای خود ایده حمله پیش‌دستانه را نداریم.

پوتین گفت: ایده ما پاسخ به یک حمله پیش دستانه است. آن دسته از کسانی که می‌دانند نیازی به اینکه من این را توضیح بدهم ندارند اما من بار دیگر می‌گویم معنی این این است که ما آماده استفاده از تسلیحات هسته‌ای تنها زمانی که مطمئن شویم یک متجاوز بالقوه به روسیه و خاک ما حمله می‌کند، هستیم.

پوتین اظهار کرد: ما به عنوان شهید به بهشت می‌رویم و متجاوزها به سادگی کشته خواهند شد.

وی افزود: متجاوز باید بداند که تلافی کردن غیر قابل اجتناب است و از بین خواهد رفت و ما به عنوان قربانی تجاوز شهید محسوب شده و به بهشت می‌رویم در حالی که آنها خیلی ساده جان خود را از دست خواهند داد چون زمانی برای آنکه توبه کنند، نخواهند داشت.

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که کشورش هرگز آغاز کننده یک جنگ هسته‌ای نخواهد بود چرا که این منجر به یک فاجعه جهانی خواهد شد.

او خاطرنشان کرد که خودش و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دیدگاه‌های متفاوت درباره مسائل مختلف دارند اما این در گفت‌وگوی دوجانبه دوطرف اختلالی ایجاد نمی‌ کند.

پوتین گفت ما گفت‌وگوی حرفه‌ای و عادی داریم و او مطمئنا صحبت‌های من را می‌شنود و صرفا شنونده نیست و به استدلال‌های مخاطبش واکنش نشان می‌دهد و من می‌توانم آن را ببینم. او ممکن است با یکسری چیزها مخالف باشد همان طور که خود من با یکسری چیزها درباره او موافق نیستم.

رئیس جمهور روسیه ارزیابی مثبتی در مورد نشست‌هایش با ترامپ داشت.

او گفت من معتقدم به رغم تلاش برای بی‌اعتبار کردن این نشست‌ها آنها بیشتر مثبت بودند تا منفی. ما شاهد اتفاقاتی که در آمریکا می‌افتد، هستیم و بهتر است با یکدیگر در ارتباط باشیم تا اینکه وارد جدال و مرافعه شویم.

او همچنین اظهار داشت که ترامپ به دنبال باثبات کردن روابط آمریکا با روسیه است.

رئیس جمهور روسیه درباره مسئله ناپدید شدن جمال خاشقجی روزنامه‌نگار عربستانی واشنگتن پست اظهار نظر کرده و گفت: تا آنجا که من می‌دانم این روزنامه‌نگار گم شده در آمریکا زندگی می‌کرد و در روسیه زندگی نمی‌کرده بلکه در آمریکا بوده است. پس از این لحاظ البته آمریکا بخشی از مسئولیت را از بابت اتفاقی که برای او افتاد به دوش می‌کشد. فعلا این پرونده بدون هیچ گفته‌ای به جلو می‌رود.

او تاکید کرد: ضروری است تا زمانی که تحقیقات تمام شود، منتظر باشیم و روسیه نمی‌تواند تخریب کردن روابطش با عربستان بدون دانستن اینکه چه اتفاقی افتاده را برای خودش توجیه کند.

پوتین گفت: اول ما باید منتظر نتایج تحقیقات باشیم. چطور می‌شود که روسیه بدون آنکه بداند چه اتفاقی افتاده، شروع به تیره تر کردن روابطش با عربستان کند. ما نمی‌دانیم واقعا چه اتفاقی افتاده پس چرا باید اقداماتی به سمت تخریب روابط‌مان انجام دهیم. اما اگر کسی به این اعتقاد و درک رسیده که قتلی اتفاق افتاده، من امیدوارم که سند و مدرک‌هایی ارائه شود. بر این اساس ما تصمیم‌های متناسب را خواهیم گرفت.

پوتین اظهار داشت که ما معاهده دوستی با چین امضا کرده‌ایم و به سطح بالایی از تفاهم دوجانبه بین دو طرف رسیده‌ایم که بی‌سابقه است.

همچنین پوتین درباره روابط دوجانبه کشورش با ژاپن گفت که دو کشور باید اعتماد دوجانبه میان خود را تقویت کنند. او همچنین درباره یکسری تحقیقات علمی آمریکا در حوزه ژنتیکی درباره گرجستان اظهارنظر کرد و گزارش‌ها در مورد را نگران کننده خواند چرا که به گفته او این حوزه تحقیق و توسعه خیلی خطرناک است.

پوتین گفت: این تحقیقاتی که گزارش شده واقعا در دست اجرا است و خیلی خطرناک بوده و مرتبط با جدیدترین دستاوردها در حوزه ژنتیکی است.

به گفته پوتین روسیه در ماه‌های آینده سیستم‌های موشکی مافوق صوت آوانگارد را مستقر خواهد کرد.

او گفت: ما در پاسخ به تشکیل سیستم دفاع موشکی آمریکا موشک‌های خودمان را ارتقا می‌دهیم که برخی از این موشک‌ها به خدمت گرفته شده و برخی هم در ماه‌های آینده مستقر می‌شوند که منظور من سیستم آونگارد است. پوتین همچنین گفت که روسیه در مسیر خارج کردن دلار از اقتصادش و قطع وابستگی اقتصاد خود به دلار قرار دارد البته نه به خاطر تضعیف دلار آمریکا بلکه به خاطر امنیت خود روسیه.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام پوتين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۱۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت روسیه و آمریکا در سازمان ملل بر سر استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا ‎‌

به گزارش جام جم آنلاین، قرار است ایالات متحده و روسیه روز چهارشنبه در شورای امنیت سازمان ملل متحد بر سر موضوعات مرتبط با استقرار تسلیحات هسته‌ ای در فضا با هم دیدار و بحث کنند.

به گزارش رویترز، این دیدار در شرایطی شکل می‌گیرد که قرار است، شورای امنیت بر سر پیش‌نویس قطعنامه‌ای که به موجب آن آمریکا از کشور‌ها می‌خواهد از هر گونه مسابقه تسلیحاتی در فضا جلوگیری کنند، رای‌گیری کند.

برخی از دیپلمات‌ها عنوان کرده‌اند که احتمال می‌رود، روسیه مانع از تصویب این پیش‌نویس ارائه شده از جانب آمریکا شود. این اقدام ایالات متحده آمریکا پس از آن صورت می‌گیرد که این کشور، مسکو را به دلیل ساخت سلاح‌های هسته‌ای ضدماهواره‌ای برای ارسال به فضا متهم کرد.

ادعایی که وزیر دفاع روسیه آن را به صراحت رد کرده است. لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل و یامازاکی کازویوکی، سفیر ژاپن در سازمان ملل روز جمعه در جریان یک بیانیه مشترک اعلام کردند که به مدت شش هفته با اعضای شورای امنیت در مورد متن پیش‌نویس مورد نظر مذاکره کرده‌اند.

این متن بر لزوم تعهد دولت‌ها به تبعیت از معاهده فضای ماورای جو تایید کرده و از کشور‌های می‌خواهد تا به صورت فعال در بحث استفاده صلح‌آمیز از فضای ماورای جو و جلوگیری از هرگونه مسابقه تسلیحاتی در فضا مشارکت کنند.

معاهده فضای ماورای جو در سال ۱۹۶۷، روسیه و ایالات متحده را از قرار دادن هر شی حامل سلاح هسته‌ ای یا هر نوع سلاح کشتار جمعی در مدار زمین منع می‌کند.

روسیه و چین قصد دارند در این جلسه قبل از هر چیز یک اصلاحیه را به رای بگذارند. اصلاحیه مذکور بازتاب‌دهنده پیشنهادی است که از سوی دو طرف در سال ۲۰۰۸ مطرح شد و به موجب آن استقرار هر گونه سلاح در فضا و یا ایجاد تهدید و استفاده از زور علیه اجرام فضای بیرونی زمین را ممنوع می‌کند.

با این حال، منابع دیپلماتیک بر این باورند که اصلاحیه مذکور نیز به مرحله تصویب نمی‌رسد. اصلاحیه و پیش‌نویس قطعنامه مذکور هر کدام حداقل به ۹ رای موافق و بدون وتوی روسیه، چین، آمریکا، بریتانیا و فرانسه نیاز دارند. برخی از مقامات اطلاعاتی آمریکا ادعا کرده‌اند که روسیه در حال ساخت یک بمب هسته‌ای فضایی است که در صورت انفجار، تشعشات الکترومغناطیسی آن شبکه گسترده‌ای از ماهواره‌ها را از کار می‌اندازد.

با این حال، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفته است که روسیه مخالف هر گونه استقرار سلاح هسته‌ ای در فضاست.

دیگر خبرها

  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • رقابت روسیه و آمریکا در سازمان ملل بر سر استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا ‎‌
  • امنیت منطقه محور اصلی دیدار پوتین و علی‌اف
  • چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده نمی کند؟
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • روسیه: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار خواهیم داد