Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار اندیمشک گفت: با حضور جمعی از مسئولان محلی و استانی ۱۱ طرح آموزشی روستایی در شهرستان اندیمشک کلنگ‌زنی می‌شود. ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۶ استانها خوزستان نظرات

پیمان جهانگیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اندیمشک اظهار داشت: توجه به توسعه و گسترش خدمات آموزشی اولویت شهرستان اندیمشک و اجرای طرح‌های عمرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نیاز مناطق محروم و کم‌تر توسعه یافته شهرستان در حوزه دسترسی به خدمات حوزه آموزشی افزود: با پیگیری نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی و مسئولان محلی و استانی طرح‌های مختلفی در این زمینه طراحی و به اجرا می‌رسد.

فرماندار اندیمشک عنوان کرد:  با هدف رفع محرومیت مناطق روستایی امروز با حضور جمعی از مسئولان محلی و استانی 11 طرح آموزشی در شهرستان اندیمشک کلنگ‌زنی می‌شود.

وی گفت: با برگزاری آئین رسمی مراسم کلنگ‌زنی و آغاز ساخت 8 طرح آموزشی در بخش الوار گرمسیری و 3 طرح آموزشی در بخش مرکزی شهرستان اندیمشک و در حوزه‌های مختلف آموزشی برگزار می‌شود. 

جهانگیری بیان کرد: مراسم کلنگ‌زنی واحد آموزشی  دو کلاسه بالارود با ظرفیت 15 دانش‌آمور در شش پایه از جمله این طرح‌ها است.

وی گفت: عملیات ساخت واحد آموزشی سه کلاسه روستای گلخانه با 40 دانش‌آموز و در  شش پایه، روستای دختر برجی دو کلاسه و با ظرفیت  20 دانش‌آموز شش پایه آموزشی از جمله این طرح‌ها است که با حضور مسئولان محلی و استانی کلنگ‌زنی می‌شود.

فرماندار اندیمشک ادامه داد: واحد آموزشی روستای نمک تلخه با ظرفیت دو کلاس درس و  با  9 دانش‌آموز در  شش پایه تحصیلی، واحد آموزشی روستای جهانگیرخانی با ظرفیت سه کلاس درس  38 دانش‌آموز در شش پایه درسی از جمله دیگر طرح‌های آموزشی روستایی شهرستان اندیمشک بوده که کلنگ‌زنی می‌شوند.

وی با بیان این که مراحل عمرانی ساخت واحد آموزشی روستای سرخکان با ظرفیت دو کلاس درس و  18 دانش‌آموز شش پایه تحصیلی اجرا می‌شود افزود: واحد آموزشی مازو با  سه کلاس درس و با ظرفیت 42 دانش‌آموز نیر ظهر فردا و با برگزاری یک آئین ویژه کلنگ‌زنی می‌شود.

جهانگیری با اشاره به این که در روستای مازو علاوه براین 50 دانش‌آموز ابتدایی و 50 دانش‌آموز دبیرستان به ادامه تحصیل می‌پردازند خاطرنشان کرد: در مجموع  بیش از  142 دانش‌آموز در روستایی مازو به ادامه تحصیل می‌پردازند و بهره از طرح آموزشی این روستا گامی بلند در مسیر توسعه آموزشی شهرستان اندیمشک است.

وی عنوان کرد: تمام این طرح‌ها در کم‌ترین زمان ممکن تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد تا شهرستان اندیمشک در حوزه آموزش و پرورش گامی بلند در مسیر توسعه و عمران خود بردارد.

انتهای پیام/ح

R41468/P1357/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۱۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند

پژمان بختیاری نیا  گفت: توجه به نقش مهم سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و افزایش کیفیت زندگی افراد به ویژه توجه به جایگاه پراهمیت سلامت دهان دندان در دانش آموزان، نوعی سرمایه گذاری برای نسل‌های آینده است و برای کنترل پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در جوامع، اقدامات و برنامه‌های پیشگیرانه در سنین پایین‌تر ضروری محسوب می‌شود.

او می‌گوید: با پیگیری مداوم و همکاری‌های مستمر دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت منجر به امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک شد که مهمترین موضوع مطرح شده در این تفاهم نامه، اجرای طرح کشوری وارنیش فلوراید تراپی به صورت رایگان در بین دانش آموزان مقطع ابتدایی است.

بختیاری نیا ادامه داد: طرح وارنیش فلوراید تراپی یک برنامه کشوری است که هرسال در طول سال تحصیلی (مهرماه تا خرداد ماه) در سطح مدارس ابتدایی کل کشور به طور همزمان اجرا شده و طی این طرح دانش‌آموزان ابتدایی دو نوبت وارنیش فلوراید دریافت می‌کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: این طرح به عنوان خدمات سطح یک توسط بهورزان در سطح روستا‌ها و توسط مراقبین سلامت در سطح شهر‌ها انجام می‌شود و هدف نهایی این طرح ارتقای سطح سلامت دهان و دندان دانش آموزان از طریق جلوگیری از پوسیدگی دندانها است.

به گفته او این طرح از سال ۱۳۹۰ در حال اجراست و دانش آموزان شهری از ابتدای مهرماه سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ مورد فلوراید تراپی قرار می‌گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • آمریکا شریک جرم صهیونیست‌ها است
  • فلوراید تراپی بیش از ۷۶ هزار نفر از دانش آموزان روستایی خوزستان
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • تحقق آرزوی ۴۵ ساله مردم بنوار ناظر اندیمشک
  • دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند
  • حدنگاری اراضی کشاورزی ۶ واحد ثبتی خوزستان
  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری