Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر مهراد، بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: کیو اس رتبه بندی ۲۰۱۹ دانشگاه های بریکس را منتشر کرد. بریکس شامل ۵ کشور برزیل، روسیه، هندوستان، چین و آفریقای جنوبی است.

وی افزود: در این رتبه بندی ۳۹۹ دانشگاه از کشور های یاد شده به عنوان دانشگاه های برتر بریکس معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیاگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام عنوان کرد: رتبه بندی بریکس که توسط موسسه کیو اس انجام می شود از سال ۲۰۱۳ به طور سالانه منتشر می شود.  

مهراد گفت: هدف بریکس معرفی موسسات علمی برتر در اقتصاد های نوظهور رو به توسعه سریع است.

وی تاکید کرد: پنج دانشگاه نخست رتبه بندی بریکس به چین تعلق دارد و به ترتیب شامل دانشگاه های شینگهوا، پکن، فودان، علوم و فناوری چین و ژجیانگ است.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام تاکید کرد: در این رتبه بندی دانشگاه دولتی لومونوسف مسکو رتبه ششم را در اختیار دارد و دانشگاه شانگهای جیایو تونگ چین نیز رتبه هفتم را بدست آورده است.

مهراد تاکید کرد: همچنین انستیتو فناوری هند در بمبئی در مکان هشتم قرار دارد و رتبه دانشگاه نانجینگ چین ۹ و رتبه انستیتو علوم هند ۱۰ است.

وی افزود: در مجموع ۱۰۱ دانشگاه از دانشگاه های برتر روسیه در جدول دانشگاه های برتر بریکس قرار دارد.  

استاد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: ۱۰ دانشگاه برتر روسیه در این رتبه بندی شامل دانشگاه های لومونوسف مسکو،  دولتی سنت پیترزبورگ،  دولتی نوووسیبرسک،  دولتی تومسک،  دولتی انستیتو فیزیک و فناوری مسکو،  ملی تحقیقات هسته ای،  فنی بومان مسکو،  ملی تحقیقات - مدرسه عالی اقتصاد،  پلی تکنیک تومسک و انستیتو دولتی روابط بین الملل مسکو - دانشگاه MGIMO است.

مهراد تاکید کرد: در این رتبه بندی از آفریقای جنوبی ۱۳ دانشگاه به عنوان دانشگاه ممتاز معرفی شده اند که ۱۰ دانشگاه برتر آفریقای جنوبی شامل دانشگاه های کیپ تاون،  ویت واترز راند، پرتوریا، استلین بوش،  ژوهانسبورگ، رودز،  وسترن کیپ،  نورت وست و فری استیت است.

وی اضافه کرد: در مجموع برتری دانشگاه های چین در این رتبه بندی آشکار است. چین در این رتبه بندی دارای ۹۹ دانشگاه برتر است که از ۱۰ دانشگاه نخست بریکس ۷ دانشگاه به چین تعلق دارد.

استاد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شیراز تاکید کرد: برترین دانشگاه برزیل، دانشگاه سائوپائولو و حائز رتبه ۱۴ است. این دانشگاه از حیث شاخص های شهرت آموزشی و اعتبار محل استخدام فارغ التحصیلان آن امتیاز کامل ۱۰۰ را بدست آورده است.

مهراد گفت: از کشور هندوستان تعداد ۷۵ دانشگاه در میان دانشگاه های برتر بریکس قرار دارد که ۱۰ دانشگاه نخست هندوستان در این رتبه بندی شامل انستیتو فناوری هند در بمبئی، انستیتو علوم هند، انستیتو فناوری هند در مدرس، انستیتو فناوری هند در دهلی، انستیتو فناوری هند در کانپور، دانشگاه حیدرآباد، دانشگاه دهلی، انستیتو فناوری هند در روکی و  انستیتو فناوری هند در گواهاتی است.

وی افزود: در رتبه بندی دانشگاه های بریکس از ۸ شاخص عمده شامل شهرت دانشگاه، اعتبار محل استخدام فارغ التحصیلان، نسبت مقاله به هر عضو هیات علمی، نسبت استناد به هر مقاله، اعضای هیات علمی دارای مدرک دکتری، نسبت اعضای هیات علمی بین المللی  و نسبت دانشجویان بین المللی استفاده می شود.

کد خبر 4434548 زهرا ساختمانیان

منبع: مهر

کلیدواژه: رتبه بندی دانشگاه ها روسیه هندوستان اربعین ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان آموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تهران پذیرش دانشجو اربعین 97 سازمان سنجش دانشگاه پیام نور دوره دکتری مرکز سنجش آموزش پزشکی منصور غلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۱۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • شعله ور شدن اعتراضات ضد اسرائیلی در دانشگاههای آمریکا
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم