Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه سلامت استان قم با اشاره تغییر بودجه بیمه‌شدگان همگانی در سال 97 گفت: بیمه‌شدگان صندوق بیمه همگانی با دفترچه‌های بیمه سلامت تنها در مراکز دانشگاهی پذیرفته می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا،  محمدرضا فخاریان قمی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به هفته بیمه سلامت اظهار داشت: در دنیای امروز با ورود بیماری‌ها و داروهای جدید اهمیت پوشش بیمه‌ای را دوچندان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: استقرار، فراگیری و جامعیت دادن به بیمه‌های درمانی تنها راه حمایت از مردم به‌خصوص قشر آسیب‌پذیر است.
فخاریان افزود: پوشش بیمه همگانی و اجباری کردن آن در سند چشم‌انداز 5 نیز آمده و در سال‌های اخیر اجرایی شده است.
وی ادامه داد: در بیمه سلامت صندوق کارکنان دولت داریم که مشمول استخدام کشوری هستند که حق بیمه آن‌ها دو درصد حقوق قانون کار است.
مدیرکل بیمه سلامت افزود: صندوق سایر اقشار را داریم که خانواده جانبازان، ایثارگران ورزشکاران، طلاب و دانشجویان در آن عضویت دارند.
وی افزود: صندوق روستایی هم برای روستاییان و عشایر داریم که بیمه‌شدگان به‌صورت رایگان تحت پوشش قرار می‌گیرند.
فخاریان بیان داشت: صندوق بیمه همگانی راداریم که در اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها اجرا می‌شود، علاوه بر این صندوق بیمه ایرانیان راداریم که افراد با پرداخت حق بیمه به‌صورت خویش‌فرما بیمه می‌شوند.

وی افزود: صندوق اتباع راداریم که به‌صورت قانونی در کشور اقامت دارند و از طریق پرداخت حق بیمه تحت پوشش قرار می‌گیرند.
فخاریان در بخش دیگری از به تعداد بیمه‌شدگان اشاره کرد و گفت: آمار بیمه‌شدگان 354991 نفر کل افراد است که از این میان 1337 بیمار خاص داریم که تحت پوشش قرار دارند.
وی ادامه داد: در بخش هزینه‌ای نیز هزینه درمانی در سال 96 223 میلیارد تومان بود که در بخش‌های مختلف هزینه شد.

مدیرکل بیمه سلامت استان قم بابیان این‌که سالانه 16 هزار میلیارد تومان برای بیماران هزینه می‌شود، ابراز داشت: هم‌اکنون 22 هزار پزشک در سراسر کشور طرف قرارداد هستند که به 40 میلیون نفری که تحت پوشش بیمه سلامت هستند خدمات می‌دهند.

وی افزود: سامانه 1666 فعال است که پاسخگوی شکایات و سؤالات مردمی است و به‌صورت ویژه با بیمه‌شدگان در ارتباط است.
فخاریان در خصوص برنامه‌های هفته سلامت نیز بیان داشت: برنامه‌های مختلفی در هفته بیمه سلامت اجرا خواهد شد که ازجمله آن می‌توان به تشکیل ستاد هفته بیمه سلامت، حضور مدیرکل و کارکنان در گلزار شهدا، دیدار با استاندار قم و ائمه جمعه، هماهنگی برای سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه، برگزاری باشکوه مراسم هفته بیمه سلامت و قدردانی از تلاشگران بیمه سلامت ازجمله این برنامه‌هاست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۱۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی سه شنبه شب در نشست با مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر که دهیاران شهرستان حضور داشتند، اظهار داشت: صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستایی و عشایری به عنوان یکی از مزیت‌های و ابتکارات نظام جمهوری اسلامی بشمار می‌آید که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با نگاه خدمت عادلانه به روستاییان و گروه عشایر شکل گرفته است.

فرماندار تنگستان تصریح کرد: هدف از تشکیل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر این است تا کسانی است که بهر دلیل از مزایای بیمه‌های اجتماعی و صندوق‌های باز نشستگی محروم بودند بهره مند شوند.

وی یاد آور شد: همه دهیاران تلاش کنند تا اطلاع رسانی کامل به ساکنان روستاهای شهرستان جهت استفاده از بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایری انجام شود.

نماینده عالی دولت در تنگستان با اشاره به اینکه متوسط پوشش این بیمه در استان ۱۶ درصد است و متوسط عضویت شهرستان ۱۴ درصد است، خاطرنشان کرد: بر اساس تحلیل آمار که صورت گرفته جامعه هدف شهرستان ۲۰ هزار نفر است که تعداد سه هزار نفر آن تحت پوشش بوده و ۱۷ هزار نفر آن در روستاها با اطلاع رسانی باید توسط دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها انجام گیرد تا جهت استفاده از مزایای باز نشستگی در این صندوق عضو شوند.

وی ادامه داد: جهت استفاده بهتر از مزایا بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر با همکاری و همراهی نماینده صندوق بیمه در شهرستان و با محوریت بخشداران مرکزی و دلوار برنامه کمی و کیفی آن برای دهیاران و شوراهای اسلامی در سطح روستا مشخص کنند.

لطفی اضافه کرد: در شهرستان ۱۷ هزار نفر باقی مانده در طرح بیمه روستایی در تنگستان، نیازاست ظرف یک برنامه ۲ ساله این تعداد افراد تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گیرند.

فرماندار تنگستان یاد آور شد: ۵۰ درصد مادران دارای سه فرزندی در روستاهای شهرستان تحت پوشش بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گرفتند و باید تلاش کرد این آمار به ۱۰۰ درصد رسانیده شود.

نماینده عالی دولت در تنگستان بیان کرد: باید تلاش کرد تا در سال ۱۴۰۳ بیش از ۷ هزار نفر از جمعیت روستایی در سطح شهرستان تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر با همکاری و همراهی بخشداران در ۲ بخش، دهیاران و شوراهای اسلامی قرار گیرند.

وی اضافه کرد: بخشداران تنگستان برای اطلاع رسانی و تشویق بیشتر روستاییان جهت بهره مندی از بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر نشست‌هایی را در چهار دهستان شهرستان برگزار کنند.

کد خبر 6087084

دیگر خبرها

  • پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و پنج دهک درآمدی به صورت سیستمی تمدید می‌شود
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳
  • بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی
  • بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج