Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ دکتر اسحاق جهانگیری عصر امروز(پنجشنبه) در نشست مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه شرایط امروز کشور شرایطی پیچیده، چند وجهی و خطیر است اظهار داشت: داشتن درک درستی از شرایط امروز کشور برای اتخاذ راهکارهای مناسب بسیار می تواند کارساز باشد.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه نمی توان تنها از منظر اقتصادی، سیاسی و یا فرهنگی مسائل پیچیده کشور را حل و فصل کرد به اهمیت موضوع آینده کشور اشاره کرد و گفت: آینده ایران و اتفاقات پیش رو ارتباط وثیقی با نقش آفرینی کسانی دارد که رفتار و عملکردشان بر وضعیت کشور اثرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر جهانگیری نقش حاکمیت، نهادهای مدنی و احزاب، نخبگان و همه بازیگران موثر در عرصه سیاسی را در رقم زدن آینده ای روشن برای کشور پراهمیت خواند و با اشاره به ظرفیت های مادی و معنوی کشور، اظهار داشت: با توجه به تجربه جمهوری اسلامی ایران در دوران مختلف نظیر جنگ و تحریم و آشنایی با راهکارهای مقابله با این شرایط، می توانیم با مدیریتی مطلوب و همراهی همه مسئولان و مردم، این شرایط را نیز پشت سر بگذاریم.

معاون اول رئیس جمهور با بیان این که عبور از شرایط امروز نیازمند استفاده از آرای همه صاحب نظران و نخبگان کشور است، تصریح کرد: دولت در این خصوص نهایت مساعی خود را برای استفاده از دانش و تجربه اساتید در حوزه های مختلف نظیر اقتصاد بکار بسته است. 

دکتر جهانگیری با اشاره به شور و نشاط مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته تصریح کرد: امید، تحرک و نشاط سیاسی لازمه حرکت کشور در مسیر توسعه است و جامعه ایران با وجود همه محدودیت ها جامعه ای نیست که بتوان امید و نشاط سیاسی را از آن گرفت و اگر امروز تا حدی دچار آسیب شده می توان آن را بازسازی کرد.

وی با اشاره به شرایط خطیر کنونی تصریح کرد: وضعیت موجود صرفاً محصول عوامل اقتصادی نیست. چون اگر محصول عوامل اقتصادی بود، می شد به اعتبار بعضی سیاست های شناخته شده اقتصادی و پولی شرایط را بهبود بخشید. همینطور وضعیت موجود تنها محصول عوامل سیاسی هم نیست. چون جامعه در کمتر از یکسال گذشته امید و تحرک و مشارکت سیاسی خود را به خوبی نشان داده است.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با تأکید بر این که مسایل و حوادث بین المللی و منطقه ای نیز نمی تواند تنها عامل ایجاد شرایط امروز کشور باشد، خاطر نشان کرد: در چهل سال گذشته ایران دارای موقعیت ویژه ای بوده و حتی در دورانی جنگ که یکی از بزرگترین ارتش های منطقه در مقابل ما بود و توان و پول کشورهای عربی و حتی قدرت های جهانی پشت آن قرار داشت، توانستیم از این بحران با سربلندی خارج شویم.

وی با اشاره به اتفاقات منطقه نظیر بحران های سوریه، عراق و یمن و دیگر مسایل بین المللی افزود: شاید برای نخستین بار است که دنیا شاهد رفتار رییس جمهوری مانند رئیس جمهور آمریکا است که به هیچ اصول، قانون و اخلاقی پایبند نیست و از توافقات متعدد بین المللی خارج می شود؛ اما نمی توان گفت که وضعیت امروز کشور محصول فشارها و اتفاقات منطقه ای و بین المللی است. 

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با بیان این که وضعیت کشور نتیجه تداخل و درهم تنیدگی عوامل و مولفه های مختلف است، خاطرنشان کرد: هم مسایل سیاسی و اقتصادی کشور و هم مسایل بین المللی و منطقه ای به نوعی در هم آمیخته شده و شرایط امروز را برای کشور رقم زده است. 

وی تأکید کرد: مهمترین ویژگی شرایط امروز کشور کاهش سرمایه اجتماعی و امید به آینده است. بارها گفته ام و تکرار می کنم مسأله اصلی امروز کشور فرسایش سرمایه های اجتماعی است که می تواند از نابودی سرمایه های مادی خسارت بار تر و زیان آور تر باشد. 

دکتر جهانگیری با بیان این که بهترین سیاست ها و برنامه ها در زمانی که سرمایه اجتماعی به تحلیل رفته است موفقیت آمیز نخواهد بود، گفت: اگر می خواهیم گام های ما در مسیر توسعه و حل مشکلات توأم با موفقیت باشد باید مطابق انتظارات مردم و در جهت خواست و مسیر آنها حرکت کنیم.

معاون اول رئیس جمهور به آثار اقتصادی ناشی از امید و نشاط مردم در شروع کار دولت تدبیر و امید اشاره و خاطرنشان کرد: هنوز دولت یازدهم کار خود را شروع نکرده بود که آرامش به اقتصاد کشور بازگشت این امر نشان می دهد که بیش از سیاست های اقتصادی، امید و سرمایه اجتماعی است که می تواند محرک و راهگشا باشد. این یک واقعیت است که وقتی اعتماد اجتماعی ضعیف می شود حرف بالاترین مقامات رسمی کشور از یک شایعه در فضای مجازی اثرگذاریش کمتر می شود. 

وی با اشاره به رفتار مردم در خرید و احتکار کالاها در ماه های گذشته، این رفتار را نتیجه کاهش اعتماد و امید مردم به آینده دانست و گفت: در این فضا قدرت برنامه ریزی و تصمیم گیری کاهش می یابد و این همان برنامه ای است که دشمنان دنبال می کنند. در مقابل ما باید برای ترمیم اعتماد سیاسی و اجتماعی و ترسیم روند مثبت از آینده کشور گام برداریم. 

معاون اول رئیس جمهور در تحلیل وضعیت موجود سه ضرورت که باید جامعه آن را باور کند را یادآور شد و افزود: کارآمدی نهادهای رسمی و جریانات سیاسی کشور و نهادهای مدنی یکی از موضوعاتی است که مردم باید آن را قبول داشته باشند و بپذیرند که نهادهای رسمی، دولت و جریانات سیاسی مختلف از کارآمدی لازم برای مقابله با مشکلات برخوردار هستند. 

دکتر جهانگیری ادامه داد: مردم باید باور کنند که دولت و حاکمیت از اراده و قدرت کافی برای غلبه بر مشکلات و تنگناهای کشور برخوردار است. خوشبختانه کشور ما ظرفیت های بسیاری برای عبور از بحران ها دارد. سوم این که مردم حس کنند که افق آینده کشور تیره و تار نیست چرا که دشمنان سعی می کنند که آینده ای نامطمئن برای مردم ایران ترسیم کنند. 

وی با تبیین جنگ روانی دشمن در القا ناکارآمدی، ناامیدی و عدم توانمندی به اقشار مختلف به ویژه نخبگان و جوانان گفت: آنها به خیال خام خود این گونه تبلیغ می کردند که پس از اعلام خروج آمریکا از برجام ظرف چند ماه ایران به فروپاشی خواهد رسید؛ اما این برنامه آنها با ناکامی مواجه شد این در شرایطی است که هنوز ما از بخش کوچکی از توان و امکانات کشور برای مقابله با توطئه های دشمن استفاده کرده ایم. 

معاون اول رئیس جمهور با درخواست از همه نهادها و شخصیت ها برای همراهی و هماهنگی در مسیر مقابله با ترفندهای دشمنان گفت: اگر همه به صحنه بیایند می توان سرمایه اجتماعی را بازسازی کرد و سیاست های اقتصادی مناسبی برای حل مشکلات تدوین نمود. این اشتباه است که فکر کنیم دولت به تنهایی قادر است شرایط موجود را مدیریت کند. 

دکتر جهانگیری لازمه هماهنگی برای غلبه بر مشکلات را شکل گیری گفتگوی ملی دانست و گفت: این گفتگو باید با هدف دستیابی به درک مشترک برای شناخت مشکلات و رسیدن به راهکارهای یکسان باشد. بنابراین باید از همه ظرفیت های مغفول و چهره های خدوم و سرمایه های نمادین که از تجربه و اطلاعات خوبی برخوردارند استفاده شود.

وی نقش نهادهای واسط و میانجیگر برای وصل حلقه های پاره شده که گاهی خانه نشین شده و یا خانه نشین شان کرده اند را پراهمیت خواند و گفت: نهادهای مدنی، شخصیت ها و سرمایه های نمادین حلقه هایی هستند که می توانند به ما در تقویت سرمایه اجتماعی و شکل گیری گفتگوی ملی کمک کنند. 

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به دستاوردهای مختلف جلسات هماهنگی قوای سه گانه گفت: یکی از این دستاوردها لایحه مبارزه با پولشویی بود. ایران حتماً باید برای مبارزه با پولشویی اقدام نماید زیرا کارهای نامشروعی مثل قاچاق می تواند با این پول ها انجام شود که به اقتصاد کشور آسیب بزند. این اتفاقی ناخوشایند است که گاهی در این کشور بعضا صدها میلیارد تومان پول جابجا می شود و ما کمترین اشرافی بر این مسأله نداریم. 

وی همچنین با اشاره به قانون مقابله با تأمین مالی تروریسم افزود: ایران یکی از کشورهایی است که بیشترین آسیب را از تروریسم متحمل شده و اگر ما این قانون را تصویب نکنیم ممکن است تأمین مالی برخی گروه های تروریستی نظیر داعش از طریق منابع مالی کشور انجام شود. 

دکتر جهانگیری افزود: لوایح چهارگانه FATF دو بار در شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه به تصویب رسید چرا که از ضرورت های اصلی کشور است و خوشبختانه هماهنگی قابل قبولی در این مقوله وجود داشته است. 

دکتر جهاانگیری در پایان با اشاره به این جمله مقام معظم رهبری که خطاب به همه ایرانی ها برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 فرمودند؛ «بخاطر ایران در انتخابات شرکت کنید ولو این که نظام جمهوری اسلامی ایران را قبول ندارید» گفت: این جمله شاهکار مقام معظم رهبری است و ما خیلی از این فراز استفاده نکرده ایم. خوب است که امروز و در این مقطع حساس به همه ایرانیان بگوییم که اگر ما را قبول ندارید به خاطر ایران بیاییم همه با هم باشیم و به کمک بیایید تا بتوانیم این شرایط دشوار را پشت سر بگذاریم. 

معاون اول رئیس جمهور بار دیگر تصریح کرد: این شرایط سخت می تواند چند ماهه تمام شود.

و فشار از دوش ملت ایران برداشته شود به شرط این که همه با هم باشیم و هر کس نقش خود را برای پیشرفت و توسعه ایران به خوبی ایفا کند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی نرخ ارز داعش گفت و گوی ملی مقام معظم رهبرى اسحاق جهانگيری FATF ایران احتکار راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۲۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی هماهنگ‌کنندگان اهدای عضو کشور در بیمارستان فرهیختگان

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز،اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران و سمینار هماهنگ کنندگان اهدای عضو از ۴ اردیبهشت ماه آغاز شده و تا روز جمعه ۷ اردیبهشت ماه در بیمارستان فرهیختگان ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/ تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان

«سمینار هماهنگ کنندگان اهدای عضو» با حضور دکتر ناصر سیم فروش، دکتر محسن نفر، دکتر علیرضایی، دکتر دهقانی و دکتر حمیدرضا غلامرضایی در بیمارستان فرهیختگان برگزار شد. حدود ۳۰۰ نفر از هماهنگ کنندگان اهدای عضو در بیمارستان فرهیختگان گرد هم آمدند.

اهداء عضو در ایران به دو صورت انجام می پذیرد از «اهداء کننده زنده» و «از اهداء کننده مرگ مغزی». اهدای ارزشمندی که در تراز بخشیدن حیات و زندگی به انسانهاست و فراتر از هر بخششی است. سمینار «هماهنگ کنندگان اهدای عضو» تشکیل شده از کسانی هستند که در این مسیر خیر گام برداشته اند و هماهنگی بین اهداء کنندگان عضو و خانواده های آنها را ایجاد و تسهیل می نمایند و که بخش مهمی در فرایند پیوند عضو محسوب می شود.

البته در روزهای آتی نیز در خصوص هماهنگی با گیرندگان اهدا عضو نیز مباحثی ادامه خواهد داشت.

بخش دیگر مربوط به کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران» در روز چهارشنبه قدردانی از بزرگان و پیشکسوتان نفرولوژی و پیوند کلیه خواهد بود. کسانی که عمر گرانبهای خود را صرف درمان و آموزش و تعلیم و تربیت در این حیطه کرده اند.

در تمامی روزهای این مراسم -تا ۷ اردیبهشت ماه- مسائل علمی و به روز در حوزه های نفرولوژی، اورولوژی، پیوند کلیه در پنل های مختلف توسط اساتید ارائه می شود. شرکت در این همایش رایگان بوده و دارای امتیاز بازآموزی است. افراد برای ثبت نام می توانند به سامانه آموزش مداوم پزشکی کشور با شناسه بازآموزی ۱۹۸۴۰۶ اقدام کنند.

انتهای پیام /

کد خبر: 1228352 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • تبادل ظرفیت‌های موجود در ایران و سریلانکا به نفع دو کشور و دو ملت است
  • تبادل ظرفیت‌های موجود در ایران و سریلانکا به نفع دو کشور و دوملت است
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • آزادی فردی و اجتماعی باید مطابق شریعت باشد
  • گردهمایی هماهنگ‌کنندگان اهدای عضو کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • تک‌صدایی در لرستان نباید داشته باشیم/ هدف‌گذاری برای سفر دوم دولت
  • حمله به کنسولگری ایران در دمشق اشتباه رژیم صهیونیستی بود