Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: آمریکایی‌ها قرار بود ۲۰ آبان دور دوم تحریم‌ها را اعمال کنند، اما مخصوصا این اقدام را یک هفته به جلو کشیدند تا روز مبارزه با استکبار جهانی را تحت تاثیر قرار دهند؛ پس باید امسال در مقابل انفعال آن‌ها فعال‌تر در صحنه حضور داشته باشیم.

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید مصطفی میرسلیم، رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در اجلاس دبیران استان‌های حزب موتلفه اسلامی با اشاره به خباثت‌های استکبار علیه ملت ایران، تاکید کرد: امروز سیطره استکبار و فشار تحریم‌ها علیه ما وجود دارد و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما آموخته‌ایم چگونه در شرایط تحریم با اتکا بر دانش و تجربه خودکفایی آثار تحریم‌ها را خنثی کرده و از آن فرصتی برای پیشرفت کشور ایجاد کنیم.

وی افزود: یکی از کار‌هایی که باید انجام دهیم، هم‌فکری با احزاب همسوی دیگر کشورهاست؛ تاکنون نیز با یکدیگر مبادلات فکری داشته‌ایم. ما باید بتوانیم در رسوا کردن مستکبران و با همکاری و همصدایی با سایر احزاب در رساندن ندای مظلومیت خود موثر واقع شویم.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه مراسم ۱۳ آبان امسال فقط یک گردهمایی دانش‌آموزی نیست، گفت: آمریکایی‌ها قرار بود ۲۰ آبان دور دوم تحریم‌ها را اعمال کنند، اما مخصوصا این اقدام را یک هفته به جلو کشیدند تا روز مبارزه با استکبار جهانی را تحت تاثیر قرار دهند؛ پس باید امسال در مقابل انفعال آن‌ها فعال‌تر در صحنه حضور داشته باشیم.

میرسلیم در ادامه وضع رکود اقتصادی را مهمترین مساله امروز کشور دانست و گفت: درد اکثریت مردم بیکاری فزاینده است. اعتراض ما به دولت این بود که رونق اقتصادی را فدای سیاست ناقص ضد تورمی کرد. دولت سعی کرد تورم را با حالت انقباضی و با کاهش قدرت خرید مردم مهار کند، ولی در سال جاری این سیاست شکست خورد و متاسفانه تورم به مرز ۴۰ تا ۵۰ درصد رسیده است.

وی دولت را سرمنشاء آشفتگی ارزی دانست و گفت: افزایش نرخ رسمی ارز از طرف دولت جرقه دلار ۱۹ هزار تومانی را زد.

رئیس شورای مرکزی حزب حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: در زمان دولت دهم در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام، به رئیس‌جمهور اعتراض کردم و گفتم اینکه نرخ دلار را افزایش داده‌اید به معنی آن است که که با کاهش ارزش سپرده‌های مردم می‌خواهید مشکلات دولت و بدهکاری هنگفت دولت را به بانک‌ها و پیمانکاران، از جیب مردم تأدیه کنید.

میرسلیم اظهار کرد: امروز نیز دولت از طرفی بازار ارز را آشفته می‌کند و از طرفی می‌گوید بسته حمایتی درست کرده‌ایم؛ یعنی ابتدا با کاهش ارزش سپرده‌های مردم بخشی از دیون خود را پرداخت می‌کند سپس با استفاده از درآمد افزایش یافته حاصل از عواید دلار‌های نفتی بخش محدودی از آن را درقالب بسته حمایتی به مردم باز می‌گرداند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی اصولگرایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۲۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت

به گزارش قدس آنلاین، رضا حاج کریم در مورد میزان و نقش صادرات خدمات فنی و مهندسی اظهار داشت: زمانی در سال‌های ۸۹ و ۹۰ میزان صدور خدمات فنی و مهندسی کشور به ۴.۷ میلیارد دلار می‌رسید، اما بعد از این میزان در سال‌های بعد به دلیل تحریم‌ها و در دولت قبل با کاهش همراه شد، البته در دولت سیزدهم و دو سال اخیر وضعیت بهتر شده و به ۱.۸ میلیارد دلار رسیده است.

وی ادامه داد: در صورت ادامه حمایت‌های دولت می‌توان میزان صادرات خدمات فنی و مهندسی را مجدد افزایش داد و می‌توانیم در بازار هزار میلیارد دلاری صادرات خدمات فنی و مهندسی منطقه به‌راحتی و در مدت کوتاهی به ۲۰ میلیارد دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی دست پیدا کنیم.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران گفت: هنگامی که به سمت صادرات خدمات فنی و مهندسی برویم و از مرزها خارج شویم باید کلاس خدمات به کلاس جهانی برسد که منجر به افزایش کلاس کاری مهندسی داخلی می‌شود.

حاج کریم افزود: زمانی که صادرکننده خدمات فنی و مهندسی در کشور فعالیت می‌کند، لزوماً از کالای ایرانی استفاده خواهد کرد که این منجر به افزایش صادرات کالا هم خواهد شد.

وی بیان کرد: منطقه سریلانکا، اندونزی و شرق آسیا جزو مناطقی هستند که رشد اقتصادی آنها از متوسط جهانی بالاتر است از این رو این بازار می‌تواند بهترین بازار برای مارکت شرکت‌های ایرانی باشد.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران با اشاره به ظرفیت کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی گفت: هنگامی که یک شرکت ایرانی کاری با کیفیت در آنجا اجرا می‌کند راه را برای دیگر شرکت‌ها باز خواهد کرد.

گفتنی است؛ پروژه چندمنظوره سد و نیروگاه «اومااویا» سریلانکا که مراحل طراحی و ساخت آن توسط شرکت‌های ایرانی انجام شده است، روز گذشته به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی- مهندسی کشور در زمینه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به بهره‌برداری رسید.

ابرپروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است. پروژه‌ای که فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره آن تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شده است.

با اجرای طرح چندمنظوره اومااویا، آب مازاد رودخانه‌های «اومااویا» و «ماهاتوتیلا اویا» واقع در استان اووا «Uva» برای توسعه کشاورزی به منطقه کم‌آب همین استان منتقل می‌شود. این در حالی است که هم‌زمان با تحقق این هدف، تولید انرژی از طریق نیروگاه زیرزمینی به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات انجام خواهد شد.

تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تأمین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک از جمله اهداف این پروژه بوده است که توسط شرکت ایرانی فراب و به همت متخصصان و مهندسان ایرانی در کشور سریلانکا به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده است.

این پروژه از نظر اجرای ۲۴ کیلومتر تونل، بدون دسترسی میانی در شرایط بسیار سخت زمین‌شناسی و وجود جریان‌های آبی پرفشار، حفاری یکی از بلندترین شفت‌های (تونل‌های) عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر، اجرای پوشش فلزی شفت عمودی به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به صورت معلق و نصب و احداث نیروگاه در حفره و فضاهایی در عمق ۷۵۰ متری زمین، جزو پروژه‌های منحصربه‌فرد مهندسی محسوب می‌شود.

ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشورمان و شرکت‌های ایرانی است. تلاش متخصصان کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات موردنیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دفاع عجیب عضو حزب موتلفه از عملکرد اقتصادی دولت رئیسی /کسی اعتراضی ندارد
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • تحریم فرصتی برای رسیدن به خودکفایی
  • اخبار سیاسی ۵اردیبهشت؛ تاکید رهبر انقلاب بر حال خوب کارگران/افتتاح «اومااویا» با حضور رئیسی
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • درخواست‌های تلفنی مردم در سفر رئیس جمهور به سمنان پیگیری می‌شود
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • عکسی درگوشی حرف زدن میرسلیم و بادامچیان در یک مراسم سیاسی
  • بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است