Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- سامانه تصفیه پساب صنعتی با فناوری الکترواکسیداسیون طراحی شده از سوی یک شرکت فناور و فعال ایرانی در حوزه نانو موفق به راهیابی به بازار کشور چین شد.

به گزارش روز جمعه ایرنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، در سال‌های اخیر از روش‌های الکتروشیمیایی برای فرآیندهای مختلف تصفیه آب و فاضلاب و حفاظت محیط زیست استفاده می شود و از بین روش‌های تصفیه الکتروشیمیایی، روش الکترواکسیداسیون می‌تواند طیف گسترده‌ای از آلایند‌ه‌های مختلف از قبیل فلزات سنگین و آنیون‌های مختلف و قطرات روغنی معلق و ترکیبات آلی را حذف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این روش از پوشش نانواکسیدهای فلزی برای بهبود فرآیند الکترواکسیداسیون استفاده می‌شود که با تشکیل هیدروکسیدهای فلزی، پلیمرها و مونومرها با آلاینده، لخته ایجاد و آنها را به راحتی ته ‌نشین یا شناور می‌کند.
بر همین اساس یک شرکت فناور ایرانی در حوزه نانو موفق شده است که سامانه تصفیه پساب صنعتی با فناوری الکترواکسیداسیون را طراحی و تولید کند و این فناوری را در لیست محصولات صادراتی خود قرار دهد.
این محصول که به عنوان محصول موفق در غرفه صنعت و بازار یازدهمین جشنواره و نمایشگاه فناوری‌ نانو معرفی شد، به کشور چین صادر شده است.
از مزیت‌های این فناوری می‌توان به بهره‌برداری آسان، سادگی تجهیزات مورد استفاده، مقدار کم لجن تولیدی، حذف سریع آلاینده‌های آلی، عدم نیاز به منعقدکننده‌ها و کاهش تولید آلاینده‌های ثانویه اشاره کرد.
این فناوری قابلیت استفاده در تصفیه پساب‌های صنعت نفت و پتروشیمی، صنعت نساجی و صنایع لبنی را داراست. همچنین این فناوری را می‌توان برای زدایش چربی محلول و کاهش TSS در صنایع لبنی استفاده کرد.
همچنین این شرکت، فناوری نانوکویتاسیون را با ساخت دستگاه‌هایی در تولید نانوامولسیون‌ها و هموژانیزاسیون در کشور بومی کرده است، به طوری که برتری‌های موجود در این روش مورد توجه صنایع مختلف از جمله تصفیه آب و پساب، صنایع غذایی و پاستوریزاسیون غیرگرمایی، صنایع دارویی و تولید انواع نانو داروها، صنایع رنگ و پلیمر و صنعت نفت و پتروشیمی قرار گرفته است.
علمی ** 1836 **9129

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي فناوري نانو سامانه تصفيه پساب صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۲۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: هزار و ۶۴۵ حلقه چاه آب مجاز صنایع در استان واجد شرایط هوشمندسازی هستند که تاکنون ۸۸۲ فقره از این تعداد به کنتور هوشمند مجهز شده و ۷۶۳ حلقه چاه صنایع هنوز به کنتور هوشمند مجهز نشده اند.   محمد علی نعمت‌نژاد افزود: طبق مصوبه کمیته تخصصی کارگروه ملی سازگاری با کم آبی مقرر شده چاه های آب تمام صنایع استان خراسان رضوی تا پایان مهر امسال به کنتور هوشمند تجهیز شوند.   مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی ادامه داد: طبق این مصوبه، صنایع متخلف با قطع برق روبرو خواهند شد.   نعمت نژاد گفت: ۹۶ درصد چاه‌های کشاورزی در استان خراسان رضوی نیز برای جلوگیری از برداشت بی‌رویه و غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی، به کنتور هوشمند مجهز شده است.   او افزود: فرو نشست زمین از تبعات برداشت غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی است و طبق برآوردهای انجام شده، نرخ فرو نشست زمین در بخش مرکزی دشت مشهد بین ۱۵ تا ۱۷ سانتی‌متر در سال است، درحالیکه که ۵۰ درصد جمعیت استان در همین بخش ساکن هستند.   مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: عمده فشار برنامه‌های کنترل و مدیریت مصرف آب و تعادل آبخوان بر روی بخش کشاورزی است، بخش‌های شرب و صنعت نیز باید نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.   خراسان رضوی هفت درصد گستره کشور را داراست که ۷۶ درصد آن خشک و بقیه دارای اقلیم نیمه خشک است، ۳۷ حوضه آبریز در خراسان رضوی وجود دارد که به دلیل برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی، این آبخوانها دچار افت شدید شده و ۳۴ محدوده از ۳۷ محدوده در حالت ممنوعه و ممنوعه بحرانی قرار دارد.

دیگر خبرها

  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • افتتاح شبکه بازچرخانی آب یک شرکت خودرویی
  • تعلیق رهاسازی پساب فوکوشیما در دریا
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است