Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری روسیه با یادآوری اینکه کشورش به سوریه کمک کرده تا استقلال و حاکمیت خود را حفظ کند، بطور ضمنی تاکید کرد، روسیه برخلاف آمریکا، هرگز برای پیشبرد سیاست خارجی خود، جهان را در معرض بحران قرار نداده است. ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۳ بین الملل اروپا آسیای غربی نظرات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه «ایزوستیا» امروز نوشت: پانزدهمین نشست سالانه باشگاه مباحثات بین‌المللی «والدای» که در سال جاری عنوان «روسیه- برنامه قرن 21» نام گرفته بود و در تاریخ 15 اکتبر (23 مهرماه) در بندر سوچی آغاز شده بود، روز گذشته (پنج شنبه) به کار خود پایان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در آخرین روز این نشست بین المللی، به طور مرسوم "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه نیز در آن شرکت داشت، البته این بار سخنان زیادی نگفت، بلکه بلافاصله شروع به پاسخگویی به طیف وسیعی از سئوالات مطرح شده توسط شرکت‌کننده در این مباحثات کرد. بخشی از سخنان مهم پوتین در این نشست به شرح ذیل است:

رئیس جمهوری روسیه در پاسخ به سئوالی درباره اینکه آیا عملیات نظامی در سوریه ارزش آن را داشت، توضیح داد، روسیه می بایست به تشدید وخامت اوضاع در سوریه و خطر گسترش تهدیدات تروریستی در منطقه، در شرایطی که گروه‌های تروریستی اقدامات خود را در کشورهای همسایه سوریه گسترش داده بودند، واکنش نشان می‌داد. وی تاکید کرد که البته مقابله با تروریسم بین المللی باید در صورت اقدام جمعی و با تشریک مساعی موثر خواهد بود، ولی متاسفانه اقدام مشترک جامعه بین المللی در این رابطه به طور کامل وجود ندارد.

پوتین یادآور شد، در نتیجه عملیات نظامی روسیه تعداد بسیار زیادی از تروریست‌ها در این کشور نابود شدند و تعدادی نیز سلاح‌های خود را زمین گذاشتند و مسلما این مسئله مانع از گسترش تهدیدات تروریستی در آینده شد.

وی گفت، روسیه در جریان عملیات نظامی به دولت سوریه کمک کرد تا تقریبا 95 درصد از خاک این کشور را آزاد کند و حاکمیت این کشور حفظ شده و اوضاع در منطقه با ثبات شود. وی افزود: ما توانستیم به اهداف خود که برای رسیدن به آن عملیات در سوریه را آغاز کرده بودیم، دست یابیم.

اوضاع در مناطق تحت کنترل آمریکا در سوریه رو به وخامت گذاشته است

رئیس جمهوری روسیه همچنین به ادامه وخامت اوضاع در کرانه شرقی رود فرات که نیروهای نظامی آمریکایی در آنجا مستقر هستند، نیز اشاره کرده و گفت، تروریست‌های گروه داعش که در آن منطقه باقی مانده بودند، اکنون  شروع به افزایش نفوذ خود کرده، بخشی از این مناطق را تحت کنترل خود درآورده و حتی 700 را در چند منطقه مسکونی به گروگان گرفته‌اند.

ولادیمیر پوتین گفت، ترکیه فعلا وظایف خود برای ایجاد منطقه غیرنظامی در استان ادلب را انجام نداده، ولی در حال کار به روی این مسئله است. واقعیت این است که این اقدامات اصلا ساده نبوده و بسیار پیچیده هستند.

وی درباره حضور نظامی ایران در سوریه نیز گفت: این مقامات دمشق و تهران هستند که باید در این باره به توافق برسند. به عقیده وی، برای اینکه سوریه بتوانند از کمک متحدان خود، که یکی از آنها ایران است، صرف‌نظر کند، لازم است تا تضمین امنیتی قابل اطمینان به دست آورد.

رئیس جمهور روسیه همچنین گفت، یکی از مشکلات حل نشده در منطقه خاورمیانه همچنان مناقشه فلسطین و اسرائیل است. وی تاکید کرد که در این رابطه همه طرفین باید تلاش کنند تا این مسئله هرچه سریعتر حل و فصل شود.

ولادیمیر پوتین درباره روابط خود با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا نیز یادآور شد، گفت‌وگوهای ما کاملا حرفه‌ای و عادی هستند و به دلایل و استدلالات طرف دیگر گوش می‌دهیم. البته دیدگاه‌های ما کاملا متفاوت هستند، ولی این مسئله در مباحثات شرکای خارجی کاملا طبیعی است. وی ملاقات‌های خود با ترامپ را بیشتر مثبت دانست تا منفی و افزود، آنچه روی این مذاکرات تاثیر منفی میگذارد، وضعیت سیاست داخلی آمریکا است.

مسکو انتظار ندارد که تحریم‌های ضدروسی غرب به این زودی لغو شوند

رئیس جمهوری روسیه درباره امکان تحریک بحران‌های گسترده در جهان برای حل و فصل اهداف سیاست خارجی گفت: روسیه هرگز به خاطر رسیدن به اهداف خاص خود، جهان را در آستانه بحران قرار نداده است. این نظریه بسیار بدی است و به طور کلی افزایش وخامت اوضاع و اقدامات تحریک آمیز، شیوه سیاست خارجی ما نیست. ما هرگز به کسی فشار نیاورده و در امور داخلی سایر کشورها دخالت نمی کنیم، برخلاف آنچه که ما را به آن متهم می‌کنند. ضمن اینکه کسانی که این مسائل را مطرح کرده‌اند تا کنون هیچ دلیل و مدرکی در این باره ارائه نداده‌اند.

ولادیمیر پوتین اظهارات ضدروسی گسترش یافته در جهان را نتیجه مبارزات سیاسی داخلی در جهان غرب، بخصوص در آمریکا نامید و یادآور شد که این مسئله تنها ممکن است بعد از سال 2020 که انتخابات ریاست جمهوری مجدد در ایالات متحده انجام گیرد، کاهش یابد. به همین دلیل، به عقیده او، روسیه انتظار ندارد که تحریم‌های ضدروسی غرب به این زودی‌ها لغو شوند.

به گفته وی، مشکلات به وجود آمده در عرصه بین المللی مربوط به جهان تک‌قطبی است که پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی به وجود آمد، ولی اکنون همه چیز در حال بازگشت به جهان چندقطبی است. البته جهان همچنان باید بر بحران‌های ناشی از جهان تک قطبی فائق آید.

پوتین تلاش برخی کشورها برای از بین بردن دولت‌هایی که مطلوب آنها نیستند و یا تحمیل اراده بر سایر کشورها را سیاستی غیراخلاقی و غیرمنطقی نامید و تاکید کرد، همیشه باید به توافق رسید. به نظر من، روابط بین المللی به گونه‌ای  است که باید بر سر میز مذاکره نشست و با تشریک مساعی به روی تهدیدات مشترک کار کرد. وی یادآور شد، به رغم افزایش تهدیدات و چالش‌ها، جهان به ثبات بیشتری رسیده است.

روسیه از جنگیدن با هر متجاوزی هیچ واهمه‌ای ندارد

ولادیمیر پوتین در پاسخ به سئوالی درباره اینکه آیا روسیه از بروز درگیری نظامی هراس دارد، گفت: ما از چیزی نمی ترسیم. وی با اشاره به دکترین هسته‌ای این کشور، توضیح داد: روسیه تنها در صورتی حاضر است سلاح‌های هسته‌ای خود را استفاده کند که مجبور باشد به چنین حملاتی پاسخ بدهد، یا متقاعد شود که حمله هسته‌ای به این کشور خواهد شد.

وی در عین حال با اشاره به اینکه قطعا استفاده از سلاح هسته‌ای نتایج فاجعه آمیز خواهد داشت، تأکید کرد که هر متجاوزی که علیه روسیه سلاح هسته‌ای استفاده کند، باید بداند که انتقام از چنین اقدامی غیرقابل اجتناب است.

 به گفته وی، فعال شدن توسعه تسلیحاتی روسیه و مدرنیزه تسلیحات نظامی در این کشور واقعیتی غیرقابل انکار و در جهت تقویت توان دفاعی این کشور است.

رهبر روسیه توسعه روند اوضاع در شبه جزیره کره را مثبت ارزیابی کرد و گفت: پیش از این کره شمالی در آستانه جنگ قرار داشت، ولی اکنون در آستانه صلح است. وی یادآور شد، درخواست از کره شمالی برای خلع سلاح هسته‌ای کامل تضمین امنیتی در پی نداشته و این مسئله اقدامی یکجانبه خواهد بود. به گفته وی، روسیه می‌تواند سهم موثری در حل و فصل مسائل شبه جزیره کره و عادی سازی روابط دو کره داشته باشد.

پوتین همچنین تاکید کرد که اصلی‌ترین مشکل در اوکراین وخامت اوضاع در منطقه دونباس است و تنها راه خروج از این بحران، اجرای توافقنامه مینسک است که متاسفانه مقامات کی‌یف این کار را انجام نمی‌دهند. وی در عین حال تاکید کرد که روسیه علاقه مند است تا روابط کامل عادی با اوکراین داشته باشد.

رئیس جمهور روسیه همچنین بار دیگر از آمادگی مسکو برای گفت‌وگو با ژاپن صحبت کرد به رغم آنکه شینزو آبه، نخست وزیر این کشور از امضای پیمان صلح قبل از حل و فصل مشکلات ارضی بین دو کشور خودداری کرده است.

پوتین برخورد منطقی و تحمل ادیان و دیگر ملل در روسیه را پایه و اساس موجودیت این کشور نامید و تأکید کرد که آرزویش حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور و تامین منافع همه ملت روسیه است.

رئیس جمهوری روسیه یادآور شد که هراسی از مسئولیت سنگین در مقابل جهان ندارد، و چنین مسئولیتی پیش روی رهبران کشورهای بزرگی مانند روسیه، چین و ایالات متحده قرار دارد. وی توضیح داد، اگر من تصمیمی بگیرم این تصمیم را بدون توجه به عواقب منفی آن برای شخص خودم انجام خواهم داد، چرا که معتقدم باید به عواقب مثبت کارها اندیشید و برای آن تلاش کرد.

ولادیمیر پوتین با یادآوری اینکه اعتماد مردم روسیه انگیزه مثبتی برای ادامه اقدامات وی است، افزود، بسیار مهم است که مردم به دولت و رهبران خود اعتماد داشته باشند. به عقیده من مردم روسیه بدرستی این مسئله را درک می‌کنند و اقدامات دولت را و تصمیمات دولت را قبول می کنند، هر چند ممکن است آنها را با دشواری‌هایی مواجه کند.

انتهای پیام/

R1445/P36447/S8,89,90,1128,1414/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۳۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده صادق اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود

مدیر حوزه های علمیه کشور، علمیات «وعده صادق» را علمیاتی بی نظیر و اخلاقی ترین اقدام نظامی تمام دوران تاریخ نظامی جهان توصیف کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیرحوزه های علمیه در سومین همایش خاطره گویی کارمندان ایثارگر مرکز مدیریت حوزه های علمیه که در مدرسه امام کاظم(ع) قم برگزار شد، ضمن گرامیداشت حرکت شجاعانه و مدبرانه سپاهیان اسلام در علمیات «وعده صادق» این اقدام را علمیاتی بی نظیر و اخلاقی ترین اقدام نظام تمام دوران تاریخ نظامی جهان توصیف کرد.

مدیر حوزه های علمیه با بیان اینکه من کوچکترین و کمترین سرباز این نظام و انقلاب در قبل از انقلاب و حتی دوران جنگ تحمیلی هستم و بر حسب وظیفه خدمتتان حضور پیدا کرده‌ام، به سیر تاریخی انقلاب اسلامی پرداخت و افزود: انقلاب اسلامی پدیده ای بی نظیر است که امام راحل بنیانگذار آن شد و در مسیر با شجاعت ایستادگی و رهبری کرد.

وی با بیان اینکه از سال 42 تا به امروز این درخت تناور انقلاب اسلامی مراحل و تطوری را طی کرده است، ابراز کرد: این تقسیمات رسالت حوزه و شما حوزویان را سنگین تر می کند. لذا در همین راستا باید بگویم، ریشه های انقلاب در صدر اسلام و عاشورا و عصر امام صادقین و عصر غیبت صغری و عصر علما است اما طلوع خورشید امام در قم یک مرحله نو و بی نظیر در تاریخ اسلام و حوزه های اسلام به شمار می‌آید هرچند تاریخ های بی نظیری همچون حرکت خواجه نصیرالدین در عصر مغول را شاهد هستیم اما تاریخ انقلاب اسلامی کاملا متمایز از تواریخ نهضت های اسلامی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امام راحل تطور عظیم تاریخی به شمار می آید، ادامه داد: شوری که امام(ه) در میان مردم افکند و شاگردانی که در مسیر ایشان تربیت شدند و ادبیات و گفتمان دو سال اول در سال 42 و 43 یک دوره آغازین نهضت است و در آن دوره افرادی که وارد میدان شدند بسیار ارزشمند هستند چرا که سینه تاریکی ها را شکافتند و پایه گذار نهضت اسلامی شدند و پس از آن چهادره سال دوران تبیعد امام است که با زندان های طولانی و فشارهای غیرقابل وصف همراه شده است.

آیت الله اعرافی بیان کرد: اولین روزی که سال 1350 وارد فیضیه شدم شاهد برخورد نیروهای ساواک و پهلوی با حجره نشینان فیضیه بودم، طلاب جمع می شدند و شعار می دادند و هرهفته در فیضیه برخورد ساواک با طلاب جوان وجود داشت. سال 54 سال بسیار مهمی بود که حرکت بزرگی در فیضیه رخ داد و به خیابان ها کشیده شد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه فیضیه به عنوان کانون و محور اعتراضات علیه شاه دو سال کامل تعطیل شد، تصریح کرد: در شب عید فطر سال 54 دستگیر ابتدا به اداره ساواک در خیابان ایستگاه فعلی بردند و سپس به شهربانی قم واقع در خیابان باجک بردند و مورد شکنجه و بازجویی قرار دادند که پس از چند روز با وساطت آیت الله حائری مرا آزاد کردند.

آیت الله اعرافی گفت: هر روز احتمال دستگیری و شکنجه بود ولی همه نسل جوان آن روز حوزه عشق به امام(ره) داشتند و عشق توصیف ناچیزی در مقابل عشق و جانفشانی نسبت به امام بود و عشق به آقا سید روح الله حاکم بر قلب ها بود و جانشان را برای آرمان های امام در کف دست گرفته بودند.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود به جزوه جهاد اکبر امام خمینی(ره) اشاره کرد و افزود: جزوه جهاد اکبر امام(ره) برای دستگاه شاهنشاهی سنگین بود، عزاداری‌های عاشورای قم در این مقطع بسیار فوق العاده، شورانگیز و اثرگذار بود و زمام کار از دست ساواک و شهربانی آن وقت خارج می شد و نوحه ها و عزاداری ها فوق العاده حماسی و جذاب بود و ای کاش از آن دوران فیلم هایی به یادگار مانده بود.

مدیر حوزه های علمیه با اشاره به جریان تبلیغ حوزه در عصر انقلاب تاکید کرد: جمع زیادی از طلاب در فرصت های تبلیغی اندیشه و افکار امام(ره) را در سراسر نقاط کشور انتشار می دادند و زمینه انقلاب و آگاهی و بصیرت را فراهم می کردند. در همین زمینه سخنرانی چهلم آقا مصطفی را بارها بشنوید جرقه انقلاب را در این سخنرانی ها می دانم که انسان ساز و اخلاقی است، همچنین سخنرانی امام(ه) در فیضیه که دنیا را تکان داد و همه چیز را زیر و رو کرد.

مدیر حوزه ه های علمیه با بیان اینکه امام خمینی (ره) انقلاب را مردمی می دانستند، گفت: کسی فکر نمی کرد انقلاب به ثمر برسد اما امام(ره) با پشتوانه مردمی و توکل برخدا دستگاه ظلم را فرو ریخت.

انتهای پیام/

  

دیگر خبرها

  • «پوتین» با هوش مصنوعی بازیگر شد
  • شولتز: پوتین حق ندارد از امانوئل کانت نقل قول کند!
  • چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده نمی کند؟
  • نخست وزیر انگلیس: پیروزی پوتین امنیت تمام اروپا را تهدید خواهد کرد
  • وعده صادق اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • ادعای عجیب روزنامه آمریکایی از طرح اولیه حمله اسرائیل به ایران | حمله بزرگ به اهداف نظامی در نزدیکی تهران؟ | آمریکایی‌ها: ما نتانیاهو را منصرف کردیم!
  • دیدار «پوتین» و «علی اف» در مسکو
  • گاهی دیدارهایی با آمریکایی‌ها داریم اما...
  • واکنش آنکارا به خبر رهگیری موشک های ایران توسط ترکیه/ هدف قرار دادن ۲ پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه/  رایزنی شورای اروپا برای تشدید تحریم‌ ها علیه ایران‌/ افزایش بی‌سابقه هزینه‌های نظامی در جهان
  • بشار اسد: آمریکا از هر درگیری در جهان استفاده می‌کند