Web Analytics Made Easy - Statcounter

درخصوص FATF باید بگویم کیهان مثل برجام در حال شیطنت رسانه‌ای است که اصلاح‌‌‌طلبان با پیوستن به استانداردهای جهانی گفته‌‌‌اند مشکلات حل می‌شود. ما گفتیم جزئی از مشکلات می‌تواند حل شود و این را عامدانه تبلیغ می‌‌کنند؛ در این دام نیفتیم. آفتاب‌‌نیوز : عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:‌باید همه به میدان بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جبهه ملی هم باید بتواند کنگره برگزار کند. باید به بلوغ برسیم و مسائل را حل کنیم. ایستا و راکد نمی‌‌‌توان به مسائل نگاه کرد. نباید ابزاری هم به این مسائل نگاه کنیم. امیدواریم عمق استراتژی خودمان را به جای سواحل مدیترانه در جامعه خودمان جستجو کنیم.
محمود صادقی صبح امروز در نهمین کنگره حزب اراده ملت ایران در کانون توحید گفت: خوشحالم در کنگره یکی از احزاب با سابقه توفیق حضور پیدا کردم. امیدوارم این کنگره مجالی باشد برای بازیابی تشکیلات اصلاح‌طلبان.
وی به مسائل اجتماعی طی ماه‌های گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: جوانی پس از مصرف شیشه مادر و مادربزرگش را کشت. در ریز این خبر مطالب مرتبط را هم ببینید؛ زن خیانتکار. اینها اخباری است که برای ما عادی شده است. واقعا مسئله روز ما چیست؟ آیا مسئله ما این است سهمیه این حزب و آن شخص در شورای عالی چقدر است؟ خانم دولتی عضو باشد یا نباشد؟ چرا غافل شدیم از مسائل جامعه. ما چقدر به دردها توجه داشتیم؟ فراکسیون امید چه می‌‌‌‌کند،؟ما دیگر به این مسائل فکر هم نمی‌‌‌‌کنیم. سوسیال دموکراسی چیست؟ عدالت اجتماعی در کجای معادلات ما قرار گرفته است؟
دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با اشاره به اطلس مسائل اجتماعی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلس مسائل اجتماعی را تهیه کرده که تکاندهنده است. اصلاح‌‌‌‌طلبان نیاز مبرم در بازنگری راهبردها دارند. ما از دردهای بدنه جامعه روزبه‌‌‌روز بی‌‌‌اطلاع شدیم. متاسفانه شکل‌‌‌‌گیری نظام طبقاتی ما را غافل کرده است.
صادقی ادامه داد: با مراجعه به قانون اساسی، اصل سوم طی ١٦ بند هدف‌‌‌های تشکیل دولت اسلامی را گفته است که محو استبداد، رفع تبعیض ناروا و پی‌‌‌ریزی اقتصاد صحیح برای ایجاد رفاه و... از جمله آنها است.
وی با تاکید بر اینکه به نظر می‌‌‌آید به اجبار، شرایط و غفلت در سیاست‌‌‌ها گرفتار معضلات عمیقی شدیم، خاطرنشان کرد: خبری دیروز از قول آقای مصباحی‌‌مقدم منتشر شده بود که گفته بودند ایران عضو هفت کشور قدرتمند است. ما افق ١٤٠٤ را دیدیم که الان ١٤٤٠ را می‌خواهیم تحقق کنیم؟ باید در اصلاح‌‌‌طلبی این کارشناسی انجام شود تا من نوعی در مجلس این مباحث را دنبال کنیم. ما به مردم قول دادیم و با اینها وارد مجلس شدیم. اصلاح‌‌‌‌طلبان فقط هدف‌شان به قدرت رسیدن است و وقتی به قدرت می‌رسند دیگر برنامه ندارند. ما غافل هستیم که شعار می‌‌‌دهند که «اصلاح‌‌‌طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا» شعار بدنه جامعه است.
این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی افزود: جوانی که کار ندارد و برای شغل پایین که حتی برای کارگر شهرداری شدن هم دست به دامن می‌شوند. به نظر باید بازنگزی اساسی کنیم. نمی‌‌‌‌گویم به قدرت نگاه نکنیم اما بخشی هم توجه به جامعه است.
صادقی با بیان اینکه نتوانستیم کنش فعالی در فضای بین‌‌‌الملل داشته باشیم که دچار این وضعیت شدیم، ابراز داشت: به دولتمردان می‌گویم چرا مردم را در خواب نگه می‌‌‌دارید؟ باید هشدار دهیم که روزهای سختی را پیشرو داریم. در ماه‌‌‌های پیشرو با کسری بودجه کم سابقه مواجه هستیم و باید ببینیم نظام چگونه با این شرایط مواجه می‌شود. آیا همه به دوش مردم است یا دولت هم به مردم کمک می‌‌کند؟
وی به تلاش ایران برای پیوستن به FATF اشاره و بیان کرد: درخصوص FATF باید بگویم کیهان مثل برجام در حال شیطنت رسانه‌ای است که اصلاح‌‌‌طلبان با پیوستن به استانداردهای جهانی گفته‌‌‌اند مشکلات حل می‌شود. ما گفتیم جزئی از مشکلات می‌تواند حل شود و این را عامدانه تبلیغ می‌‌کنند؛ در این دام نیفتیم.
نماینده مردم تهران در خانه ملت یادآور شد: به رییس مجلس در سفر به مسکو گفتند اگر استانداردها اجرا نشود، نمی‌‌‌توانیم با شما تجارت کنیم. قبل تصویب CFT دو ساعت مقامات سیاسی و امنیتی در این خصوص توضیح دادند و بعد عده‌‌‌‌‌‌‌ای دوباره در مجلس تبلیغات کردند. کنوانسیون مریدا در مجلس قبل تصویب شد و صدایی هم از آن درنیامد که به مراتب موارد گسترده‌‌‌تری را دربرمی‌‌‌گرفت. الان فشار آورند که اگر تصمیمی گرفته می‌شود، هزینه‌‌‌ها به دوش یک گروه باشد.
صادقی با تاکید بر اینکه ما نیاز به همبستگی اجتماعی داریم، یادآور شد: باید همه به میدان بیایند. جبهه ملی هم باید بتواند کنگره برگزار کند. باید به بلوغ برسیم و مسائل را حل کنیم. ایستا و راکد نمی‌‌‌توان به مسائل نگاه کرد. نباید ابزاری هم به این مسائل نگاه کنیم. امیدواریم عمق استراتژی خودمان را به جای سواحل مدیترانه در جامعه خودمان جستجو کنیم.ایلنا کد خبر: ۵۵۱۷۰۰ تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۵

منبع: آفتاب

کلیدواژه: صادقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۳۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

حسین محمدصالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در کمیسیون متبوعش، اظهار کرد: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری شهریور ماه سال 1399 در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس به تصویب رسید و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد و نمایندگان در جلسه علنی روز یکشنبه 11 آبان ماه همان سال با آن موافقت کردند.

وی یادآور شد: این طرح قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 1400، مرحله به مرحله در کمیسیون امور داخلی کشور بررسی شد و سپس به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید، شورای نگهبان نیز این طرح مجلس را تایید کرد اما در مجمع تشخیص مصلحت مباحثی پیرامون این طرح مطرح شد که نهایتا کنار گذاشته شد.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: اکنون طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها قرار ندارد اما اگر فرصت باقی بود و در دستور کار کمیسیون قرار گرفت مجلس تلاش خواهد کرد تا اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را نیز مانند قانون انتخابات مجلس و شوراها به سرانجام برساند.

محمدصالحی بیان کرد: به دلیل فشردگی کار کمیسیون در سال گذشته و قرار گرفتن اولویت‌هایی از جمله طرح شفافیت و ساماندهی تجمعات، لایحه برنامه هفتم و پس از آن بودجه سنواتی ،  امکان رسیدگی به این طرح در کمیسیون وجود نداشت و رسیدگی به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری از دستورکار کمیسیون شوراها خارج شد.

وی بیان کرد: امکان دارد که طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در سال جدید و تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم در دستورکار کمیسیون شوراها قرار گیرد تا این طرح نیز تعیین تکلیف شود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه با تصویب طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری تغییراتی در شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ایجاد می‌شود،  گفت: بر اساس طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری قرار است مواردی از جمله بحث تایید صلاحیت‌ها، موضوع شرایط کاندیداها از مدرک تحصیلی تا موضوع رجل سیاسی و همچنین ایجاد شرایطی برای ثبت‌نام نامزدها اصلاح شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • خوشحالی از حذف سیتی: تکرار سه‌گانه در خواب!
  • جنگ غزه، رسانه‌ها و روایت‌ها
  • وضعیت نامطلوب محیط کسب و کار اصلاح می شود
  • بررسی مسائل و مشکلات کوی امام علی(ع) اراک
  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • بررسی مشکلات و مسائل مردم دستجرد با حضور منتخبان مجلس
  • ذوالنور: کسانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • کیهان: عامل اصلی مشکلات اقتصادی کشور، پدرخوانده‌ های حامی برجام هستند!
  • علیرضابیگی: گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار است؟ /دولت اشکالات را نمی پذیرد چون توانایی اصلاح ندارد