Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@05:05:42 GMT

امیر عبدالهیان: عربستان به ایران روی بیاورد

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۳۳۸۵۳

امیر عبدالهیان: عربستان به ایران روی بیاورد

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در گفت‌وگو با یک شبکه روسی در رابطه با مسائلی همچون تحریم‌های آمریکا، حضور ایران در سوریه، مسئله یمن و عربستان و مسئله رژیم صهیونیستی به اظهار نظر پرداخت.

به گزارش ایسنا، حسین امیر عبدالهیان، دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امرو بین‌الملل در گفت‌وگو با برنامه قصاری القول که شبکه روسیا الیوم آن را پخش می‌کند در پاسخ به سوالی در رابطه با تحریم‌های آتی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: در رابطه با تهدیدات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و تحریم‌های جدیدی که قرار است کمتر از ۲۰ روز آینده وضع شوند و بنا به گفته ترامپ شدیدتر خواهد بود، لازم است بگویم که طی ۳۹ سال گذشته و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ما با تحریم‌های آمریکا مواجه بودیم و حتی در مقطعی از زمان ریاست جمهوری اوباما نیز خانم هیلاری کلینتون از عبارت‌هایی همچون ایجاد تحریم کشنده علیه ایران استفاده کرد، دولت اوباما تلاش کرد تا سخت‌ترین تحریم‌ها را علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کند و در زمان ترامپ نیز تمام مسئولان کاخ سفید و کنگره آمریکا از هر فرصتی استفاده کردند و ایران را به تحریم تهدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر من امروز همزمان با چهارم نوامبر (۱۳ آبان) که مردم ایران لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کردند، ترامپ قصد دارد یک جنگ روانی جدیدی از طریق اعمال تحریم‌ها ضد تهران ایجاد کند.

وی افزود: نکته قابل توجه این است که آمریکا در ۳۹ سال گذشته و خصوصا دو سال اخیر هر چه در توان داشت، انجام داد اما هیچ چیزی به دست نیاورد.

وی در پاسخ به سوالی در رابطه با احتمال تحریم عربستان از سوی آمریکا و پرونده جمال خاشقجی و همچنین احتمال نزدیک شدن روابط ایران و عربستان گفت: عربستان در دو سال گذشته سیاست‌های اشتباهی را به کار برد و از تحریم‌های ترامپ علیه ایران حمایت کرد و نکته مهم متاسفانه این است که عربستان در سال‌های اخیر از تروریست‌ها در عراق و سوریه حمایت کرد و علیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت نیز عملیات تروریستی انجام داد. در جاهای دیگر نیز عربستان ده‌ها عملیات تروریستی انجام داد.

حسین امیر عبداللهیان گفت: به نظر من عربستان کنونی عربستان آل سعود نیست بلکه عربستان آل سلمان است و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان با افراط‌گری‌اش از تروریسم حمایت می‌کند و به کشت و کشتار خود و حتی قتل شهروندان خود ادامه می‌دهد. ما در تهران برای بازگرداندن روابط عادی با عربستان هیچ فرصتی را از دست ندادیم، به نظر ما عربستان کشور مهمی در منطقه است و می‌تواند نقش سازنده‌ای داشته باشد، از محمد بن سلمان و دیگر حاکمان عربستان می‌خواهیم به راه درست و سازنده و منع کشت و کشتار و بی‌ثباتی در منطقه بازگردند.

وی افزود: در رابطه با مسئله جمال خاشقجی نیز منتظر نتایج تحقیقات ترکیه هستیم اما به نظر من عربستانی که در چند وقت اخیر هزاران نفر از زنان و کودکان یمن را به قتل رساند بعید نیست که با منتقدان و معارضان خود نیز از همین روش استفاده کند. ما بسیار متاسف هستیم که ترامپ به جای اهمیت دادن به این مسئله مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا را به منظور باج‌خواهی از محمد بن سلمان و به دست آوردن اموال بیشتر به منطقه فرستاد تا پرونده خاشقجی بسته شود و رسوایی بزرگی برای حاکمان عربستان به بار نیاورد، حاکمانی که در سال‌های اخیر جز حمایت از تروریسم، افراط‌گرایی و تقویت تفکرات وهابیت هیچ کاری انجام ندادند.

امیر عبداللهیان در پاسخ به سوالی در رابطه با یمن گفت: جمهوری اسلامی ایران دوستان زیادی همچون انصارالله، دولت قانونی و دیگر احزاب سیاسی در یمن دارد، تهران با تمامی ایران اطراف روابط خوبی دارد و در امور داخلی یمن دخالت نمی‌کند. اتهامات عربستان علیه ایران در رابطه با یمن مانند هدف قرار دادن خاک آنها از سوی انصارالله با موشک‌های ایرانی بی‌اساس است، یمنی‌ها از زمان علی عبدالله صالح سلاح و موشک بالستیک داشتند و آنها حتی می‌توانند این سلاح‌ها را به کشورهای دیگر نیز صادر کنند.

وی افزود: ادعای عربستان مبنی بر اینکه جنگ‌ آنها در یمن به درخواست دولت قانونی این کشور انجام شده است بی‌اساس است زیرا یمنی‌ها از جمله مقامات آنها خواستار مذاکره هستند.

دستیار ویژه رئیس مجلس کشورمان در امور بین‌ الملل در رابطه با سوالی مبنی بر دخالت ایران در بحرین گفت: تهران از راه‌حل سیاسی و گفت‌وگو میان معارضان و نظام آل خلیفه حمایت می‌کند، همان طور که از گفت‌وگو میان بشار اسد و معارضان و حوثی‌ها و دولت یمن حمایت می‌کند، ما در امور بحرین دخالت نمی‌کنیم و ما بارها گفتیم که جمهوری اسلامی ایران آماده است تا میان معارضان و نظام بحرین گفت‌وگو ایجاد کند. متاسفانه امروز بحرین تحت اشغال نظامی عربستان است و پادشاه بحرین و دیگر مقامات این کشور نمی‌توانند تصمیمات مهمی در رابطه با معارضان اتخاذ کنند زیرا سعودی‌ها چنین اجازه‌ای به آنها نمی‌دهند و این مسئله در تضاد با استقلال و حاکمیت است به هر حال ما بر این باوریم که همه کشورها باید کمک کنند تا بحرین به صلح، استقلال و میز مذاکرات بازگردد.

وی در پاسخ به این سوال که ایران میان عربستان و حوثی‌ها نقش میانجیگری ایفا کرد، در صورت بروز تنش میان عربستان و آمریکا و غرب در رابطه با پرونده جمال خاشقجی آیا ایران بار دیگر آمادگی آن را دارد که نقش میانجیگری ایفا کند؟ گفت: در رابطه با یمن و دیگر مسائل منطقه ایران آماده است تا توان خود را به کار گیرد و میانجیگری کند تا مشکلات یمن حل شود. در اوج رفتار نادرست و غیر دیپلماتیک عربستن یک واسطه سعودی به تهران آمد و درخواست کرد که وساطت پنهانی با انصارالله انجام شود، مسئولان جمهوری اسلامی ایران علی‌رغم سیاست اشتباه عربستان به منظور ایجاد صلح و ثبات در منطقه آماده میانجیگری بودند تا خونریزی هم در یمن و هم در عربستان پایان یابد در نتیجه این میانجیگری‌ دیداری میان یکی از مسئولان سعودی و یکی از مسئولان یمنی نزدیک به عبدالملک حوثی در یک نقطه مرزی انجام شد و ما همچنان نیز آماده انجام چنین میانجیگری‌هایی هستیم.

حسین امیر عبداللهیان، در پاسخ به سوالی در رابطه با تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی و احتمال وجود گفت‌گوی سری گفت: اولا که رژیم صهیونیستی از نظر ما هیچ گونه مشروعیتی ندارد بنابراین ما هیچ گونه گفت‌وگوی سری و یا علنی با آن نداشتیم و انجام نخواهیم داد، سیاست ما در رابطه با رژیم صهیونیستی واضح و شفاف است. رژیم صهیونیستی جرات و توان انجام هیچ اشتباه کوچکی علیه ایران را ندارد زیرا ما اطلاعات زیادی در رابطه با نقطه ضعف و قدرت رژیم صهیونیستی به دست آوردیم. ایران در بالاترین سطح یعنی مقام معظم رهبری اعلام کرد که اگر رژیم صهیونیستی خطای کوچکی مرتکب شود تل آویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کنیم بنابراین رژیم صهیونیستی جرات چنین خطایی را ندارد. نتانیاهو به آخر راه رسیده است و به زودی می‌فهمد که رژیم صهیونیستی نیز به خط پایان می‌رسد و قدس در هیچ زمان پایتخت آنها نخواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که با استناد به سخنان مقام مظعم رهبری مبنی بر خاک یکسان کردن رژیم صهیونیستی در صورت مرتکب شدن اشتباه عنوان می‌کرد آیا این اقدام از طریق حزب‌الله لبنان انجام می‌گیرد، گفت: من کارشناس نظامی و امنیتی نیستم اما می‌توانم بگویم که رژیم صهیونیستی ازهر طرفی با جنبش‌های محور مقاومت احاطه شده است و هر خطای کوچک آنها هزینه‌های زیادی برایشان به دنبال خواهد داشت.

امیر عبداللهیان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شنیده‌ها حاکی از آن است که میان تهران و مسکو در رابطه با حضور ایران در سوریه اختلاف نظر وجود دارد، گفت: اولا ما بر این باوریم که روسیه پوتین با اتحاد جماهیر شوروی متفاوت است، تهران و مسکو در بسیاری از مسائل مهم و استراتژیک مشترک به صورت سازنده عمل می‌کنند، نمونه این مسئله همکاری ما در سوریه در جنگ با تروریسم است که یک نمونه موفق به شمار می‌رود. دوستانمان در روسیه می‌دانند که حضور نیروهای ما در سوریه مسئله‌ای که به دمشق و تهران مربوط می‌شود و مهم‌ترین دلیل برای آن سخن پوتین است که اعلام کرد روسیه در این مسئله دخالت نمی‌کند.

وی افزود: همانطور که روسیه سیاست مستقل خود با بشار اسد را دارد تهران نیز چنین حقی دارد. تا زمانی که نظام سیاسی سوریه برای مبارزه با تروریسم و ایجاد امنیت در منطقه به مستشاران ما نیاز دارد این مستشاران در سوریه خواهند ماند و نتانیاهو بداند که رویای خروج ایران از سوریه هیچ گاه محقق نخواهد شد و این مسئله به توافقات دفاعی تهران و دمشق باز می‌گردد.

دستیار ویژه علی لاریجانی در پاسخ به سوالی مبنی بر بستن تنگه هرمز در صورت اعمال تحریم‌های نفتی علیه ایران گفت: به نظر من به منظور مقابله با سیاست‌های خصمانه آمریکا ایران حق دارد از تمام گزینه‌ها استفاده کند اما تهدیدات ترامپ در رابطه با رساندن صادرات نفتی ایران به صفر در کمتر از ۲۰ روز امری تحقق‌ناپذیر است. ما نیازی به بستن تنگه هرمز نداریم هم‌اکنون ما ده‌ها تنگه سیاسی و اقتصادی و غیره داریم و می‌توانیم از طریق آنها آمریکا را محاصره کنیم زیرا دولت ترامپ امریکا را از کشورهای غربی و حتی کشورهای منطقه دور کرد، همه این کشورها می‌دنند که سیاست‌های آمریکا به هیچ نتیجه‌ای نخواهد رسید.

وی در پایان در پاسخ به سوالی در رابطه با احتمال ایجاد ناتوی عربی علیه ایران گفت: زمانی یکی از پادشان عرب به من گفت اگر تمام جادوگران روی زمین جمع شوند ممکن است بتوانند میان کشورهای عربی اتحاد ایجاد کنند، ناتوی عربی تنها یک برنامه روی کاغذ است. این حمایت‌های دیوانه‌وار ترامپ هیچ ناتویی به دنبال نخواهد داشت. کشورهای عربی تنها با همکاری با کشورهای منطقه مانند عراق، ایران و ترکیه می‌توانند از امنیت خود دفا کنند، از عربستان و دیگر کشورهای عربی می‌خواهیم که بازیچه ترامپ نشوند و به دوستان حقیقی آنها یعنی ایران و ترکیه روی آورند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: امیر عبدالهیان عربستان آمریکا اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۳۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیهان: اردن به غلط کردن افتاده است

روزنامه کیهان در مطلبی به تحلیل کمک اردن به اسرائیل در رهگیری موشک های شلیک شده ایران پرداخت.

این روزنامه در یادداشتی نوشت:

۱- به تعبیر رهبر معظم انقلاب «رژیم صهیونیستی از غزه بیرون بیاید شکست خورده، بیرون نیاید هم شکست خورده است» که اکنون تحت فشار افکار عمومی مجبور به خروج است!

این یعنی «شکست تاریخی» سال ۲۰۲۴ بعد از پاسخ پشیمان‌کننده و زنده کردن خاطره شکست فضاحت بار ۲۰۰۵ آریل شارون در خروج از غزه! همچنین این پیش‌بینی رهبر معظم انقلاب واقعیت امروز میدان نبرد پس از حدود هفت ماه جنایت و وحشیگری و حمایت تمام‌قد آمریکا از رژیم صهیونیستی است که علی‌رغم پروپاگاندای رسانه‌ای، برای همه روشن شده است این رژیم نه فقط برای حفاظت از خود دچار بحران است بلکه «در بیرون آمدن از بحران هم دچار بحران است» و آمریکا هم برای حمایت از اسرائیل دچار بحران می‌باشد!

این فقط سخن ما نیست، بلکه خود تحلیلگران سیاسی- امنیتی آمریکا و اسرائیل و مقامات نظامی و رؤسای موساد و سیا به این تحلیل رسیده‌اند و آشکارا می‌گویند «اسرائیل با خطرناک‌ترین بحران تاریخ از زمان تأسیس خود مواجه است» و هشدار می‌دهند «فروپاشی ما نزدیک است و به ۸۰ سالگی نمی‌رسیم»! لذا این نشان می‌دهد که جبهه مقاومت به «هدف تاریخی» خود رسیده و پیروز میدان است و ۷۵ سال مبارزه فلسطینی‌ها بی‌فایده نبوده و در حال ثمر دادن است.

رژیم صهیونیستی در باتلاقی گیر کرده که از ادعای شوم «نیل تا فرات» رسیده است به بحرانِ بیرون آمدن از «بحرانِ یک وجب خاکِ غزه»! و این یعنی نزدیک شدن به ساعت صفر حیاتش! این همان نتیجه عملکرد خود آنهاست که رهبر معظم انقلاب فرمودند «ما گفتیم رژیم صهیونیستی۲۵سال دیگر را نمی‌بیند، حالا خودشان عجله کردند و زودتر می‌خواهند بروند»!

همان زمان با این نوید رهبری، نظرسنجی‌هایی که توسط خود صهیونیست‌ها نیز انجام شد و شبکه ۱۲ این رژیم نتایج آن را منتشرکرد، نشان می‌داد «اکثر شهرک‌نشینان صهیونیستی باور دارند که اسرائیل ۲۵ در سال آینده وجود نخواهد داشت»! لذا اکنون نابودی رژیم صهیونیستی برای جهان باورپذیرتر و ملموس‌تر و برای آمریکا قابل فهم‌تر شده که حمایت از اسرائیل هزینه زاتر است!

۲- حالا یکی از دلایل این پیش‌بینی رهبر معظم انقلاب در خصوص این شکست تاریخی اسرائیل این است که رژیم صهیونیستی با نسل‌کشی در غزه و حماقت بیشترش در حمله به کنسولگری ایران در دمشق، دست تمام گروه‌های مقاومت و کشور‌های در این جبهه از جمله دست محور مقاومت برای جلو انداختن نابودی این رژیم آپارتایدی را هم بازتر و هم آشکارتر کرد و در نتیجه زمینه تنگ‌تر کردن حلقه محاصره اسرائیل را، چه از غزه خارج شود و چه نشود، و چه تنش‌ها کم و چه تشدید شود، فراهم ساخت.

اکنون اسرائیل از جنوب در دریای سرخ و باب‌المندب با همت و شهامت یمنی‌ها و از شمال با رشادت حزب‌الله و از شرق با همکاری کشور‌های عراق و سوریه در عملیات وعده صادق در محاصره قرار گرفته و با توقیف کشتی اسرائیلی توسط ایران در خلیج‌فارس راه زمینی کمک‌رسانی به این رژیم از طریق امارات- عربستان – اردن هم ناامن شده و به خطر افتاده است ودر آینده شاهد بسته شدن این مسیر هم خواهیم بود.

از جمله قرائن این امیدواری اینکه اولا که اردن با همه وابستگی‌اش به اسرائیل عملا نتوانست جلوی عبور پهپاد‌ها و موشک‌های ایران از فضای کشورش را بگیرد و در مقابل تظاهرات گسترده مردم این کشور و همچنین انتقاد‌ها و فشار افکار عمومی جهان عرب به غلط کردن افتاد و تلاش کرد اعتبار بر باد رفته خود را اعاده کند، تا جایی که وزیر خارجه‌اش در اولین اظهارنظر پس از پاسخ ایران، فعال شدن پدافند هوائی این کشور را اقدامی حاکمیتی و ملی اردن و نه در جهت همکاری و دفاع از اسرائیل عنوان و در مصاحبه با سی‌ان‌ان با اذعان به اینکه «تهران تنها زمانی پاسخ داد که کنسولگری آن کشور هدف قرار گرفت»، تاکید کرد «باید با عامل این همه تنش یعنی اسرائیل مقابله کنیم!»

البته این مواضع «ایمن الصفدی» را باید ناشی از ترس پادشاه این کشور از موشک‌های ایرانی دانست که در مصاحبه با فرید زکریا به آن اذعان کرد و وزیر خارجه‌اش را به دیدار وزیر خارجه کشورمان در نیویورک فرستاد. البته ظاهرا وزیر خارجه اردن در دیدار حضوری نتوانسته بود نگرانی پادشاه کشورش از موشک‌های مقاومت را برطرف کند، لذا مجبور شد در یک تماس تلفنی فوری دیگر هم به وزیر خارجه کشورمان اطمینان دهد که «اردن مصمم است که در تحولات غزه، آسمان این کشور مورد سوءاستفاده اسرائیل قرار نگیرد»! و البته در این دیدار و گفتگو از امیرعبداللهیان نیز شنید که «۲۰ کشور تلاش کردند تا موشک‌ها و پهپاد‌های ما به هدف نرسد، اما به اهداف اصابت کردند و این پاسخ محدود و حداقلی بود و پاسخ بعدی قاطع، فوری و حداکثری خواهد بود»!

اهمیت عبور پهپاد‌های ایرانی از فراز خاک اردن در این است که بر اساس موافقت‌نامه «سایکس پیکو» اردن در حقیقت جزیره امن انگلیس در منطقه و تحت نظارت امنیتی - نظامی این کشور است.

ثانیا مسیر زمینی امارات - عربستان در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های یمین‌ها قرار دارد و هنوز جنگ چندساله این دو کشور با یمن هم رسما پایان نیافته است. بخصوص که یمنی‌ها از موشک مافوق صوت خود نیز رونمایی کردند که به گفته رسانه‌های روسی «اسرائیل تا دماغه امید نیک در تیررس این موشک‌های با برد ۲۰۰۰ کیلومتری و سرعت ۱۰هزار کیلومتر در ساعت است»؛ لذا علاوه بر آمریکا، حکام عرب و غیرعربی هم که به افکار عمومی و ملت فلسطین خیانت می‌کنند از حالا به بعد باید بترسند!

بخصوص که رهبر معظم انقلاب هشدار دادند «این دولت‌های اسلامی سزای خیانت خود را خواهند دید»! ثالثا، اما قبل از پاسخ ایران توئیتی خطاب به رژیم صهیونیستی منتشر شد که نوشته بود «دست و پا نزنید،۸۰ سالگی را نمی‌بینید، ضلع غربی را باز گذاشته‌ایم، شرطش آن است که شنا کردن بلد باشید!» حال دریای مدیترانه نیز منتظر فعال شدن پهپاد‌های مقاومت و تکمیل محاصره اسرائیل از غرب است!

بخصوص که در طول جنگ غزه اقتصاد اسرائیل که دریا پایه است، به‌گفته رویترز «بیش از بیست درصد کوچک‌تر و کشاورزی و توریسم و تجارت آن تقریبا تعطیل شده و بدهی ملی‌اش دو برابر شده است» و به گفته رئیس بانک مرکزی اسرائیل «تل‌آویو دیگر برای سرمایه‌گذاران جهان جذاب نیست»! اینجاست که مفهوم تهدیدآمیز پیش‌بینی رهبر معظم انقلاب روشن می‌شود که فرمود «رژیم صهیونیستی از غزه چه خارج شود و چه نشود، شکست خورده است»!

۳- در خصوص لفاظی‌های رژیم صهیونیستی که ادعا کرده است پاسخ ایران را می‌دهیم و تحلیل‌های مختلف پیرامون آن که می‌تواند فیک و یا احتمالات میدان نبرد باشد، باید گفت که اولا از رژیم صهیونیستی با پیشینه آن همه جنایت و وحشیگری و مقید نبودن به هیچ قانون بین‌المللی و خط قرمزی، هر اقدامی بر می‌آید و بعید نیست دست به هر جنایتی بزند! اما این تنها قدرت مقاومت و اقتدار جمهوری اسلامی با گستره موشکی – پهپادی‌اش است که تا حدودی این رژیم افسارگسیخته را مهار و محصور در سرزمین‌های اشغالی کرده است.

ثانیا بر اساس اینکه فرض محال، محال نیست، هر اقدام جنایت‌بار دیگر اسرائیل دو حالت دارد: یا در اوج حماقت و درماندگی مستقیما به خاک ایران تعرض کند که نشان می‌دهد این رژیم با حمایت مستقیم آمریکا به دنبال تنش بیشتر و جنگ در منطقه است و در چنین شرایطی تکلیف کشور مورد تعرض قرار گرفته نیز روشن است که در نتیجه تکلیف رژیم صهیونیستی برای همیشه روشن خواهد شد.

اما اگر به طور غیرمستقیم و در خارج از مرز‌های کشور بخواهد دست به جنایتی بزند، این نشان می‌دهد این رژیم بر سیاست قبلی خود همچنان اصرار دارد که مؤید آن است که اقدام تنبیهی جمهوری اسلامی برای اثربخشی کامل باید قدرتمندانه‌تر و گسترده‌تر از گذشته بر اساس هشدار فرمانده کل سپاه باشد و با تهدید موجودیت اسرائیل، و نه مقطعی و نه خود رژیم صهیونیستی بلکه آمریکا را برای همیشه پشیمان کند.

ثالثا اسرائیل با گافی که روی ریزپرنده‌ها در اصفهان انجام داد، نشان داد قدرت و جرأت هیچ‌گونه اقدامی ندارد و این افتضاح را برای آن پروپاگاندا کرد تا بگوید پاسخ ایران را دادیم!

۴- تاریخی‌ترین و مهم‌ترین نتیجه و دستاوردِ «راهبرد پشیمان‌کنندهِ مقاومت» می‌تواند توقف جنگ و خروج کامل اسرائیل از غزه باشد. امری که قطعنامه ۲۷۲۸ شورای امنیت سازمان ملل و این همه کشور بی‌خاصیت با آن همه هیاهو و تلاش‌ها نتوانستند آن را محقق کنند!

پس از پاسخ مقتدرانه جمهوری اسلامی اکنون بیش از هر زمان دیگری فشار بر اسرائیل برای پایان جنگ غزه و فشار بر آمریکا برای مهار این سگ هار خود افزایش یافته است. در حالی که هنوز پاسخ نظامی پشیمان‌کننده داده نشده بود، فقط ایجاد ترس از آن و تحت فشار افکار عمومی، اسرائیل را مجبور به خروج زمینی از خان یونس و غزه و آمریکا را تحت تأثیر اعتبار کلام و قدرت تهدیدآمیز رهبری مجبور به درخواست صریح و رسمی مهلت از ایران، و قبل از آن به دادن رای ممتنع به قطعنامه آتش‌بس سازمان ملل پس از آن همه مخالفت با پایان جنگ و وتوی همه قطعنامه‌های پیشنهادی برای برقراری آتش‌بس مجبور کرد.

اکنون نیز با تغییر قواعد بازی عملا و به طور غیررسمی آتش‌بس نانوشته‌ای را رژیم صهیونیستی متحمل شده و آمریکا را هم مجبور به پذیرش شکست و پایان جنگ کرده است. چون جنگ غزه در حقیقت یک جنگ جهانی است و هیئت حاکمه آمریکا رأسا هدایت این جنگ را برعهده دارد؛ لذا اینکه حماس و یمن با فهم دقیق اعلام کردند «نبرد اصلی ما با آمریکاست»، یعنی آنچه باعث پایان جنگ غزه می‌شود، هدف قرار گرفتن منافع آمریکا همزمان با هدف قرار دادن اسرائیل است.

هدف قرار دادن کشتی تجاری «پروپل فورچون» آمریکا و دو ناوچه آمریکایی و یک کشتی انگلیسی در دریای سرخ به همراه دو کشتی اسرائیلی در دریای عمان و اقیانوس هند به وسیله موشک‌های دریایی و پهپاد‌های هوائی بخشی از این سیاست موازنه وحشت است که آمریکا را مجبور به پایان جنگ غزه می‌کند! و این نیز یادآور شکست آمریکا در پذیرش خروج اسرائیل از غزه در سال۲۰۰۵ با تصویب هر دو مجلس کنگره است.

۵- نکته مهم اینکه پاسخ ایران پس از آن همه تهدید آمیخته به التماس آمریکا، در نهایت اقتدار اتفاق افتاد و نشان داد که آمریکا با همه تهدیدات و تلاش‌های دیپلماتیک خود نه توانست جلوی پاسخ ایران را بگیرد و نه توانست جهان را متقاعد و به اصطلاح اجماع‌سازی و ادعای جامعه جهانی کند و این یعنی آمریکا علاوه‌بر شکست سیاست پشتیبانی نظامی از اسرائیل، همزمان سه شکست بزرگ را متحمل شد: شکست تهدیدات توخالی در صحنه نبرد، شکست در صحنه دیپلماتیک و شکست در نبرد رسانه‌ای!

پاسخ پشیمان‌کننده آنقدر سریع و اثرگذار بود که قدرت محاسباتی رسانه‌های آن‌ها را هم به هم ریخت و اذعان کردند «آمریکا و اسرائیل جنگ غزه را باختند و راهبردی نه برای خروج از جنگ دارند و نه برای آینده»! رسانه‌های عبری هم عزادار این شدند که «اسرائیل تمام مشروعیت خود را از دست داد»!

نکته طنز و جالب ماجرا اینجاست که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هنوز ادعا می‌کند «یک قدم تا پیروزی فاصله داریم»!، ادعایی که یادآور رجزخوانی‌های محمدسعید الصحاف وزیر اطلاع‌رسانی صدام است که با اعتماد به نفس کاذب تا لحظات آخر به طور مبالغه‌آمیزی از پایداری ارتش صدام در برابر حملات به عراق خبر می‌داد و تبدیل به ضرب‌المثل «زبان صدام» شد!

دیگر خبرها

  • آمریکا: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • بعد از سوپرکاپ در عربستان؛ مسابقات لالیگا در آمریکا!
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی
  • عربستان تداوم جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد
  • خط و نشان مقام ارشد ارتش برای اسرائیل و آمریکا
  • موضع جدید عربستان در رابطه با توقف تجاوز اسرائیل
  • کیهان: اردن به غلط کردن افتاده است